Beni kıskanıyor mu sizce?:)

Benden hoşlandıgını düşündüğüm birisi vardı sınıfımızda. Adı Onur. Benimle uğraşırdı, bana bakardı derslerde vs... Geçen gün bir olay oldu:

Onur bir süre boyunca benimle konuşmadı. Nedenini anlamadım ama üstüne de gitmedim. Bakmaya devam ediyordu ancak hiç konusmuyordu. ilgi çekmeye çalışır gibi bir hali vardı nedense.

Cok yakın oldugum bir arkadasım var, adı Alp. Onunla konuşurken Onur sürekli yanımıza geliyor benimle konuşmamaya başladığı günden beri. Alpin kafasına vuruyor, ona vuruyor vs.. sakalasiyorlar. ama Alp bundan hoşlanmıyor. Gecen gün Alple yan yana oturuyorduk, Alpin su sisesindeki suyu döker gibi yaparken Onur geldi ve şişeye vurdu, tüm su Alp'in sırasına boşaldı. Cocuk bir şey demedi ama Cok kızdığı bakışlarından belliydi. kavga çıkmadı iyi ki...

Onur genelde Alpe uzaktan hiç sevmiyor, nefret ediyor gibi bakıyor ama benim yanımda görseniz sanki kardesi gibi... Bugün konuşmaya başladı Onur benimle. Uzun bir aradan sonra dedi hatta. Bu davranışlarını Alp farketmiş. Benim analizim su:

Klasik bir trip atma. Benden hoşlanıyor, kiskandigi için benimle konuşmamaya karar verdi, beni test etti ama baktı ki Alple her gecen gün daha cok konuşuyorum, benim dikkatimi çekmek için Alple konuştu hep benim yanımda. En sonunda dayanamadı ve benimle konuşmaya devam etti... Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bu konuyu merak ettigim icin biraz uzun anlattim. siz okumadan yorum yapınca merak ediyorum cevap mı geldi diye... uzunsa okuyamazsaniz bırakın boş yorumlara gerek yok.
Beni kıskanıyor mu sizce?:)