Görümcem ve Eltim sapıklarmı 😡😤🧐 ?

Öncelikle merhabalar konu şu dün tuhaf bir durum oldu ben köye gitmiştim 1 haftalığına eşim ve oğlumla kayınvalidemi ziyarete hemde orda azıcık kalmaya, herneyse görümcem ve eltimde geldi benim geldiğimi duyunca ev çok kalabalıklaştı yemek iş güç derken koşturduk evde, neyse sonra evin erkekleri dışarı çıktılar evde kimse kalmadı oğlumuda yatırıp bir duş alayım dedim kayıvalidem evin avlusunda oturuyordu görümcem ve eltimle beraber benim duş alıcağımı biliyorlardı, köy evi olduğundan bir odada duş yeri var diğer bölümede buzdolabı koymuşlar. Şimdi tam soyunup duşa girmek için hazırlanıyordum bir eltim bir görümcem içeri girip durdular buzdolabından birşey almayı mana ederek içeri girip girip çıktılar anlamadım yani bide eltim diyorki çekinme yenge sende olan bendede var diyor sırıtarak ardından görümcemde geldi sonra oda kese atmamı istermisin dedi 🧐😳 ikisinide terslicem olmıyacak ama ne bilim yani içeri girmekte ne yani odanın kilitide yok valla nasıl girdim çıktım duştan anlıyamadım rahatsız oldum eşimede anlattım durumuda ne yani bu yaptıkları ne böyle eskiden hamama götürürlermiş gelinin vücüduna bakmak için kusur falan var mı diye bizim hesapta ona döndü yanii? Birde eltimle beraber alışverişe gitmiştik baya oluyor bu olay olmadan önce orda kendime giyecek şeyler iç çamaşırı falan almıştım kasada onu gördüydü bana yenge senin göğüslerin çokmu büyük bunun içini dolduruyor mu demişti keşke benimkide büyük olsa dedi şok olmuştum öyle dediğinde sizcede sapıklık değilmi bu yaptıkları ne, hemcinsde olsa yapılacak bir şey değil hamamda bile kadın kadın arasıda olsa çıplak değiller yani anlayamadım bunların derdini
Görümcem ve Eltim sapıklarmı 😡😤🧐 ?