Moda & Stil Bu etek bende nasil duruyor 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄? Tamunachka Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Pardon elbise Bu etek bende nasil duruyor 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. güzel bence 0 0 Yorumla
Satisfying_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Etek iyi gibi ama senin duruş niye öyle bi tuhaf? Etek zaten siyah iyice anlaşılmaz olmuş. Düzgün durduğun bir fotoda göreyim. 0 0 Yorumla
İzmirim35izmirim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bu etek değil ki, üstelik bu model annem zamanında kaldı. 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Biraz erkeksi bir yapın olduğu için pek hoş durmamış 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bacak boyun uzunsa güzeldir. Alta da bir çizme çekersin tam olur 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. iyi gibide poz verememişsin elbise göstermemiş kendini sıradan bi elbise gibi durmuş 0 0 Yorumla
lawyeratack Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yani bence daha kıvrımlarını belli edecek bir şey deneyebilirsin bu çok düz olmuş gibi 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eteği elbisenin altına mı giydin anlamadım ki. Normal görünüşün iyi ama 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 637 cevap paylaştı. yaşına göre biraz iddalı olmuş. yine de davette falan giyeceksen sorun olmaz. 0 5 Yorumla Tamunachka +1 yıl Evet date giynicem Yorumla VeryWell +1 yıl date için çok uygun görünüyor. akşam mı gündüz mü. Yorumla Tamunachka +1 yıl Aksam Yorumla VeryWell +1 yıl akşam için daha uygun bu tarz bir elbise. yalnız omuzlarını bir kürk veya kısa manto ile kombinlemelisin. bir örnek atayım sana. Yorumla VeryWell +1 yıl böyle bişi olabilir Yorumla
DemetKoW Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Pek sevmedim, kusura bakma. Bence canli renklere ve biraz kadinsi kalçalari buyuk gösteren, karnini ince gösteren etek bluz daha çok yakišir. Bunuda pijama olarak sakla. Çok basit olmuş güzel bayana. 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. duruş, elbise, ışık, surat, fon ne ararsan yanlış 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Elbisenin modelini beğenme dim başka bi model tercih etmelisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zayıfla bencr olmamaış bu tarz elbiseler olmaz sama omzunu kapatacak kıyafet bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence fiziğine uygun bir elbise değil, daha farklı bir şey deneyebilirsin ama beğendiysen giymelisin 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 429 cevap paylaştı. etek elbıse her zmn cekıcıdır 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Duramıyor gibi 0 1 Yorumla Tamunachka +1 yıl Neden Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkeste durduğu gibi 0 0 Yorumla
_Memnune_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Bence güzel olmamış fiziğine uygun değil 0 0 Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hocam giy git işte ya, s*ktir et. 0 0 Yorumla
FrkDmrcn2 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Harika duruyor çok zarif olmuş yakışmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl erkeksi hatunlara bayılırım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl elbisen iyi ama sana uymamış Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. Seksi 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Bol durmus 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 988 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
мѕρℓєαѕαит Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Etek mi? 1 2 Yorumla Tamunachka +1 yıl Elbise Yorumla мѕρℓєαѕαит +1 yıl Fiziğine uygun değil gibi daha farklı model deneyebilirsin Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. güzel duruyor 0 0 Yorumla
ali-20 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl kısa gibi 0 1 Yorumla Tamunachka +1 yıl Hadi ya eyvaah ben neden farkedemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
güzel bence
Etek iyi gibi ama senin duruş niye öyle bi tuhaf? Etek zaten siyah iyice anlaşılmaz olmuş. Düzgün durduğun bir fotoda göreyim.
Bu etek değil ki, üstelik bu model annem zamanında kaldı.
Biraz erkeksi bir yapın olduğu için pek hoş durmamış
Bacak boyun uzunsa güzeldir. Alta da bir çizme çekersin tam olur
iyi gibide poz verememişsin elbise göstermemiş kendini sıradan bi elbise gibi durmuş
Yani bence daha kıvrımlarını belli edecek bir şey deneyebilirsin bu çok düz olmuş gibi
Eteği elbisenin altına mı giydin anlamadım ki. Normal görünüşün iyi ama
yaşına göre biraz iddalı olmuş. yine de davette falan giyeceksen sorun olmaz.
Evet date giynicem
date için çok uygun görünüyor. akşam mı gündüz mü.
Aksam
akşam için daha uygun bu tarz bir elbise. yalnız omuzlarını bir kürk veya kısa manto ile kombinlemelisin. bir örnek atayım sana.
Pek sevmedim, kusura bakma. Bence canli renklere ve biraz kadinsi kalçalari buyuk gösteren, karnini ince gösteren etek bluz daha çok yakišir. Bunuda pijama olarak sakla. Çok basit olmuş güzel bayana.
duruş, elbise, ışık, surat, fon ne ararsan yanlış
Elbisenin modelini beğenme dim başka bi model tercih etmelisin
Zayıfla bencr olmamaış bu tarz elbiseler olmaz sama omzunu kapatacak kıyafet bak
Zayıfsın memelerde küçük yani 18 yaşında olup normal birisin
Bence fiziğine uygun bir elbise değil, daha farklı bir şey deneyebilirsin ama beğendiysen giymelisin
etek elbıse her zmn cekıcıdır
Duramıyor gibi
Neden
Gecelik diyecektin sanırım
Herkeste durduğu gibi
Bence güzel olmamış fiziğine uygun değil
Fiziğine uygun bir elbise değil
Çok düz duruyor bel kıvrımı yok
Hocam giy git işte ya, s*ktir et.
Harika duruyor çok zarif olmuş yakışmış
erkeksi hatunlara bayılırım
elbisen iyi ama sana uymamış