Kültür & Sanat Çizimim nasıl görünüyor 👩🏼🎨? Alfia Takip Et Master Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2222 Yapay Zekaya Sor Jimin'im de Jimin'im 😌 Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin ❤️ Çizimim nasıl görünüyor 👩🏼🎨? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı. Her geçen gün daha iyiye gidiyor.👏 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Mandarinia +1 yıl Rica ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Güzel görünüyor gerçekçi olmuş son derece, ellerine sağlık 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bir şey sorabilir miyim? u Barış_LonelyForever +1 yıl site ile ilgili.
Butterflyy_0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hep görüyorum bu tarz cizimlerini vee yapmıyorsan lütfen Instagram sayfasi acıp reels olarak paylasmalısın... 2 1 Yorumla Alfia +1 yıl Instagram hesabımda çizdiğim resimleri paylaşıyorum. Bir ara reelsini yaparım 🧚 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fevkalade. Bir sonraki çizimi Rafael Nadal yaparsan 1000 tane hesap açıp beğenirim ona göre bunu bir düşün. d 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Ahaha beğeni için değil de güzel hatrın için çizebilirim 😌 Yorumla FigmudSreud +1 yıl Teşekkürler, çizmiş kadar oldun şu an :D Yorumla Alfia +1 yıl Rica ederim 🌝 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Çizim iyide. Benim istek ne oldu. Punisher ne zaman çizilecek.. karanlığı en iyi temsil eden kişi.. 1 5 Yorumla Alfia +1 yıl En kısa zamanda çizerim :D Yorumla Punisher-34 +1 yıl O zaman beklemedeyiz. Punisher. Frank castle. Marvel evreninde ki. Anti-kahraman Yorumla Alfia +1 yıl Boş vaktim çok, belki akşama çizerim :D Yorumla Punisher-34 +1 yıl O zaman akşamı bekliyelim kahven hazır kolay gelsin Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ediyore :D Yorumla
BEŞlKTAŞ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Harika 🌟Bu arada soyadımız aynı akraba olabilir miyiz acaba? 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Tamamen tesadüf olabilir ahaha 😂 Yorumla BEŞlKTAŞ +1 yıl 😂umarım. Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Şaheser olmuş maşaAllah sana ya 🧿😊.Ellerin dert görmesin, ellerine sağlık 🤗 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl Rica ederim ne demek 🤗 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sanatçı yine döktürmüşsün ama inşallah birgün benide böyle çizersin 😂 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl O eller ve ellerin yarattığı yaratıcılık... Güzeller eline sağlık. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sadece resmi görsem programla yapılmış derdim. Emeğine sağlık 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Fofenkman +1 yıl Ben teşekkür ederim böyle güzel bir çalışmayı paylaştığın için 😊 Yorumla
Yasin5061 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yine döktürmüşsün. Kalemin kağıda çok şeyler söylemiş. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Uzak doğulu erkekleri hiç sevmem ama çizim başarılı...😃😄 1 3 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 😅Neden sevmezsin? 🤷🏼♀️ Yorumla MyColorDark +1 yıl Erkekten başka her şeye benziyorlar. 😃 Yorumla Alfia +1 yıl Anladım ahaha 😂 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok gerçekçi ama jiminin kim olduğunu bilmiyorum srry 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Canın sağ olsun 😂 Yorumla primadonna_girl +1 yıl 🤍🌸🧚🏻♀️ Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Jiminshiii😍💜 bayıldımm çok güzel eline sağlık💜💜 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Jimin aşkımı çizmişsin çok güzel olmuş daha fazla Kore sanatçıları çizer misin? 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏Çizerim elbette 👩🏼🎨 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Jimin mi gördüm orada 😃 Çok başarılı, emeğine sağlık. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Ayy bu çocuk çok tatlı ve naif 💙 çizime bittim desem yeridir şa-ha-ne olmuş 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Seni de mi koreci kız bataklığına kurban verdik djfjf.Her zaman ki gibi harika. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Ama çok tatlılar ahaha 😂 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Çok iyi ya ben de çiziyorum da bu seviye değil tabii 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Çok güzel, bileydim portremi sana yaptırırdım. O kadar da para verdim hoşuma gitmedi. Profilimdeki resmimi. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bence dövme bile yapabilirsin. Bu arada güzel olmuş. 1 0 Yorumla
ba_tu_han Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Mükemmel olmuşTravst deilse eğer kim bu kiiimmmm 😊 1 1 Yorumla boynuzluvoyvoda +1 yıl Kpop gruplarından bts üyesi. Zaten oradaki idoller femboylara benziyor. Travst ile karıştırman normal Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çizimin travestilere benziyor gibi 🤔 erkek mi kadın mı çözemedim 1 3 Yorumla svval2 +1 yıl erkek Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Böyle erkek mi olur 😳 Yorumla svval2 +1 yıl olur Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Diyecek bir şey bulamadim Alfi Cizen ellerine gurban ❤️💗🌹 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Alpercan006 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Oha inanmam bunu bir inszn cizemez. Sanki fotonun siyah beyaz hali 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Daha iyisini bile çizebilir 😅 Yorumla
jpncatyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Güzel olmuş, bir de efektsiz paylaşsaydın iyi olurdu ayrıntıları da görmek isterdim 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Harika olmuş eline sağlık yetenek üst seviyede 💯 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 0 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok başarılı olmuş, Jisoo'yu da görmek isterim 😅👍🏻 0 1 Yorumla Alfia +1 yıl Tamamdır, onu da çizerim. Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Muazzam görünüyor❤️ 2 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Bükreninsorusu +1 yıl Rica ederim. Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Çok güzel, emeğine eline sağlık 2 4 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Rica ederim, keşke benim de çizim yeteneğim olsaydı. Hayal dünyamı sözcüklere dokebildigim kadar, tabloya da aynı şekilde yansıtabilseydim.Çöp adam, resimle alakalı en büyük becerim 😃 Yorumla Alfia +1 yıl Üstüne gidersen çizebilirsin 🧚 Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Belki de yetenek düşüncelerinde gizlidir diyorsun, fırçayla dansa varım Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl @alfia Harika olmuş benim resmimi de çizer misin bi ara :) 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gayet mükemmel duruyor 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl güzel değil, harika görünüyor! ellerine sağlık ^-^ 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel olmuş yine ❤️ 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
kkalphirsiziii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla kkalphirsiziii +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gercek jiminden daha tatlı olmuş 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
ByTavsann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kardeşim fenasın başa belasın 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla ByTavsann +1 yıl 😅😅 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 518 cevap paylaştı. Tamamen kara kalemse efsane 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Rica ederim Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Harika olmuş ellerine sağlık 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Gerçekten bunu siz mi çizdiniz? 1 3 Yorumla Yzlmm +1 yıl Bunu çizen kişi gitsin atölye açsın hebâ olmasın bir sanat Yorumla Alfia +1 yıl O kadar prof değilim ya 😂 Yorumla Yzlmm +1 yıl Profesyonel insanlar bunu yapamıyor Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sen bu işi biliyorsun. Ellerine sağlık. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Harika olmuş, fazlasıyla gerçekçi 👏 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok güzel ellerine sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Güzel çizmişsin ellerine sağlık.. 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Fazla profesyonelPc de yapılmış gibi 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Zecx-40 +1 yıl rica ederim
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 372 cevap paylaştı. Harika olmuş 👏👏👏👏 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla terziayca +1 yıl Keşke ben de çizebilsem ama çizemiyorum 😭😭😭 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 804 cevap paylaştı. Çok gerçekçi 😍 1 2 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Valla Muhteşem Olmuş Resim Eline Sağlım @Alfia 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Jimin'i çok güzel çizmişsin 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 569 cevap paylaştı. Şahane olmuş eline sağlık 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kadınmı erkekmi bu bide neden korelij 1 20 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Anlamadım cahillik ile ne alakası var Yorumla Suslan1 +1 yıl Ben anladım yaklaşımından Yorumla Alfia +1 yıl Erkek yahu 😌 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Ne anladın anlatda bizde anlayalım Yorumla harbiyeliii +1 yıl @Alfila kıza benziyor biraz Yorumla svval2 +1 yıl Erkek Yorumla svval2 +1 yıl koreli birisini çizme sebebi fanı olduğu için Yorumla Alfia +1 yıl @svval2 Fanı değilim tatlım 😑 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Bu black betese öyle bir şey dimi Yorumla svval2 +1 yıl peki ben öyle düşündüm Yorumla svval2 +1 yıl Betese değil bts Yorumla harbiyeliii +1 yıl Türkçe okunduğu gibi yazılır betese o yuzden Yorumla svval2 +1 yıl Tamam ama öyle yazmak hoş değil bts diye yazmak daha doğru Yorumla harbiyeliii +1 yıl Tamam BTS olsun çokda önemli bir şey değil zaten Yorumla svval2 +1 yıl Black swan grubun şarkısı Yorumla harbiyeliii +1 yıl Tarzım değil begenmedim Yorumla svval2 +1 yıl Suslan1 bunun cahillik ile ne alakası var sadece kız mı erkek mi olduğunu anlamadığı için böyle bir yorum yazmış kendileri Yorumla svval2 +1 yıl harbiyeli. bu senin görüşün begenmemiş olabilirsin saygı duyarım herkes k-pop dinleyecek diye bir kural yok herkes'in müzik zevki farklı Yorumla harbiyeliii +1 yıl Tarzım değil diye belirttim zaten Yorumla harbiyeliii +1 yıl Bide harbiyeli diyince hoşuma gitti ya Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3b cevap paylaştı. Harikasın picassom.. Üst level şart sana. 1 0 Yorumla
bonnesnouvelles Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Gerçekten güzel olmuş peki ne okuyorsun? 2 1 Yorumla Alfia +1 yıl İsg mezunuyum 😅 Yorumla
Bakixr1 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Gayet başarılı çizimin bence 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkürler Yorumla
rinaruj Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çok iyi ama senin çizimin mi sahiden 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Yes, teşekkürler Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mükemmel ötesii... 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
sarımınlaciverti Takip Et Yoda Yaş: 119 , eic 99% +1 yıl Mükemmel ötesi 👌 1 1 Yorumla Alfia +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Her geçen gün daha iyiye gidiyor.👏
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Güzel görünüyor gerçekçi olmuş son derece, ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Bir şey sorabilir miyim?
site ile ilgili.
Hep görüyorum bu tarz cizimlerini vee yapmıyorsan lütfen Instagram sayfasi acıp reels olarak paylasmalısın...
Instagram hesabımda çizdiğim resimleri paylaşıyorum. Bir ara reelsini yaparım 🧚
Fevkalade. Bir sonraki çizimi Rafael Nadal yaparsan 1000 tane hesap açıp beğenirim ona göre bunu bir düşün. d
Ahaha beğeni için değil de güzel hatrın için çizebilirim 😌
Teşekkürler, çizmiş kadar oldun şu an :D
Rica ederim 🌝
Çizim iyide. Benim istek ne oldu. Punisher ne zaman çizilecek.. karanlığı en iyi temsil eden kişi..
En kısa zamanda çizerim :D
O zaman beklemedeyiz. Punisher. Frank castle. Marvel evreninde ki. Anti-kahraman
Boş vaktim çok, belki akşama çizerim :D
O zaman akşamı bekliyelim kahven hazır kolay gelsin
Teşekkür ediyore :D
Harika 🌟
Bu arada soyadımız aynı akraba olabilir miyiz acaba?
Tamamen tesadüf olabilir ahaha 😂
😂umarım.
Şaheser olmuş maşaAllah sana ya 🧿😊.
Ellerin dert görmesin, ellerine sağlık 🤗
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ne demek 🤗
Sanatçı yine döktürmüşsün ama inşallah birgün benide böyle çizersin 😂
Teşekkür ederim 🙏
O eller ve ellerin yarattığı yaratıcılık... Güzeller eline sağlık.
Teşekkür ederim
Sadece resmi görsem programla yapılmış derdim. Emeğine sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Ben teşekkür ederim böyle güzel bir çalışmayı paylaştığın için 😊
Yine döktürmüşsün. Kalemin kağıda çok şeyler söylemiş.
Teşekkür ederim 🙏
Uzak doğulu erkekleri hiç sevmem ama çizim başarılı...😃😄
Teşekkür ederim 😅
Neden sevmezsin? 🤷🏼♀️
Erkekten başka her şeye benziyorlar. 😃
Anladım ahaha 😂
Çok gerçekçi ama jiminin kim olduğunu bilmiyorum srry
Canın sağ olsun 😂
🤍🌸🧚🏻♀️
Jiminshiii😍💜 bayıldımm çok güzel eline sağlık💜💜
Teşekkür ederim 🙏
Jimin aşkımı çizmişsin çok güzel olmuş daha fazla Kore sanatçıları çizer misin?
Teşekkür ederim 🙏
Çizerim elbette 👩🏼🎨
Jimin mi gördüm orada 😃 Çok başarılı, emeğine sağlık.
Teşekkür ederim 🙏
Ayy bu çocuk çok tatlı ve naif 💙 çizime bittim desem yeridir şa-ha-ne olmuş
Teşekkür ederim 🙏
Seni de mi koreci kız bataklığına kurban verdik djfjf.
Her zaman ki gibi harika.
Ama çok tatlılar ahaha 😂
Çok iyi ya ben de çiziyorum da bu seviye değil tabii
Teşekkür ederim 🙏
Çok güzel, bileydim portremi sana yaptırırdım. O kadar da para verdim hoşuma gitmedi. Profilimdeki resmimi.
Bence dövme bile yapabilirsin. Bu arada güzel olmuş.
Mükemmel olmuş
Travst deilse eğer kim bu kiiimmmm 😊
Kpop gruplarından bts üyesi. Zaten oradaki idoller femboylara benziyor. Travst ile karıştırman normal
Çizimin travestilere benziyor gibi 🤔 erkek mi kadın mı çözemedim
erkek
Böyle erkek mi olur 😳
olur
Diyecek bir şey bulamadim Alfi Cizen ellerine gurban ❤️💗🌹
Teşekkür ederim
Oha inanmam bunu bir inszn cizemez. Sanki fotonun siyah beyaz hali
Daha iyisini bile çizebilir 😅
Güzel olmuş, bir de efektsiz paylaşsaydın iyi olurdu ayrıntıları da görmek isterdim
Teşekkür ederim
Harika olmuş eline sağlık yetenek üst seviyede 💯 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Teşekkür ederim 🙏
Çok başarılı olmuş, Jisoo'yu da görmek isterim 😅👍🏻
Tamamdır, onu da çizerim. Teşekkür ederim 🙏
Muazzam görünüyor❤️
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim.
Çok güzel, emeğine eline sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim, keşke benim de çizim yeteneğim olsaydı. Hayal dünyamı sözcüklere dokebildigim kadar, tabloya da aynı şekilde yansıtabilseydim.
Çöp adam, resimle alakalı en büyük becerim 😃
Üstüne gidersen çizebilirsin 🧚
Belki de yetenek düşüncelerinde gizlidir diyorsun, fırçayla dansa varım
@alfia Harika olmuş benim resmimi de çizer misin bi ara :)
Gayet mükemmel duruyor
Teşekkür ederim 🙏
güzel değil, harika görünüyor! ellerine sağlık ^-^
Teşekkür ederim 🙏
Gayet güzel olmuş yine ❤️
Teşekkür ederim 🙏
Gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim :)
Gercek jiminden daha tatlı olmuş
Teşekkür ederim 🙏
Kardeşim fenasın başa belasın
Teşekkür ederim 😅
😅😅
Tamamen kara kalemse efsane
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Harika olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Gerçekten bunu siz mi çizdiniz?
Bunu çizen kişi gitsin atölye açsın hebâ olmasın bir sanat
O kadar prof değilim ya 😂
Profesyonel insanlar bunu yapamıyor
Sen bu işi biliyorsun. Ellerine sağlık.
Teşekkür ederim 🙏
Harika olmuş, fazlasıyla gerçekçi 👏
Teşekkür ederim 🙏
Çok güzel ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Güzel çizmişsin ellerine sağlık..
Teşekkür ederim 🙏
Fazla profesyonel
Pc de yapılmış gibi
Teşekkür ederim 🙏
rica ederim
Harika olmuş 👏👏👏👏
Teşekkür ederim 🙏
Keşke ben de çizebilsem ama çizemiyorum 😭😭😭
Çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Çok gerçekçi 😍
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🌸
Valla Muhteşem Olmuş Resim Eline Sağlım @Alfia
Teşekkür ederim 🙏
Jimin'i çok güzel çizmişsin
Teşekkür ederim 🙏
Şahane olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim 🙏
Kadınmı erkekmi bu bide neden korelij
Anlamadım cahillik ile ne alakası var
Ben anladım yaklaşımından
Erkek yahu 😌
Ne anladın anlatda bizde anlayalım
@Alfila kıza benziyor biraz
Erkek
koreli birisini çizme sebebi fanı olduğu için
@svval2 Fanı değilim tatlım 😑
Bu black betese öyle bir şey dimi
peki ben öyle düşündüm
Betese değil bts
Türkçe okunduğu gibi yazılır betese o yuzden
Tamam ama öyle yazmak hoş değil bts diye yazmak daha doğru
Tamam BTS olsun çokda önemli bir şey değil zaten
Black swan grubun şarkısı
Tarzım değil begenmedim
Suslan1 bunun cahillik ile ne alakası var sadece kız mı erkek mi olduğunu anlamadığı için böyle bir yorum yazmış kendileri
harbiyeli. bu senin görüşün begenmemiş olabilirsin saygı duyarım herkes k-pop dinleyecek diye bir kural yok herkes'in müzik zevki farklı
Tarzım değil diye belirttim zaten
Bide harbiyeli diyince hoşuma gitti ya
Harikasın picassom.. Üst level şart sana.
Begenmedim olmamış
Çizenin eline sağlık.
Gerçekten güzel olmuş peki ne okuyorsun?
İsg mezunuyum 😅
Gayet başarılı çizimin bence
Teşekkürler
Çok iyi ama senin çizimin mi sahiden
Yes, teşekkürler
Mükemmel ötesii...
Teşekkür ederim 🙏
Mükemmel ötesi 👌
Teşekkür ederim 🙏