Saç Bakım Bende saçkıran mı var 🫣😞😓? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle üstten bir tutam saç alıp arkasını salıp üstten topuz yaptığımda 2. Gibi oldu Açıp tarayıp o bölgeyi öne doğru taradiğimda 1. resimde ki gibi olduMoralim çok bozuk neden böyle oluyor Bende saçkıran mı var 🫣😞😓? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet var bazı yerlerde saç yok çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi bu nasıl geçecek Yorumla Soran +1 yıl Biri jilet at kolonya sarımsak sür diyor yapamam ki Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Saçkırandan dolayı böyle oluyordur sakın doktora gitme bekle kendi kendine geçsin Allah vermesin doktor tedavi falan eder 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yahu yeni farkettim ben Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu saç kıran değil saçı kırıp geçiren gibi duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Komik değil Yorumla
İzzmirlihh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Döner saç çizgisi de denir saç kiran değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saç kıran değil kanka o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne peki saçım çok seyrek surekli dökülüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git doktora sor o zaman Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Saç kıran yok sende 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin nasıl anladın peki Kayserili3884 +1 yıl Çünkü kuaförüm ben
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 555 cevap paylaştı. Saçkırana benziyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçecek Yorumla Semih6934 +1 yıl O bölgeye jiletle kesip kolonya sürüyorlar ama daha iyi yöntemler de olmalı Yorumla Semih6934 +1 yıl Sarımsak da sürülebilir Yorumla Semih6934 +1 yıl Diğer arkadaşlar yok demiş ama 2. resimde bayağı var gibi görünüyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet var bazı yerlerde saç yok çünkü
Şimdi bu nasıl geçecek
Biri jilet at kolonya sarımsak sür diyor yapamam ki
Saçkırandan dolayı böyle oluyordur sakın doktora gitme bekle kendi kendine geçsin Allah vermesin doktor tedavi falan eder
Yahu yeni farkettim ben
Bu saç kıran değil saçı kırıp geçiren gibi duruyor
Komik değil
Döner saç çizgisi de denir saç kiran değil
Hayir be saç çizgin o senin
Saç kıran değil kanka o
Ne peki saçım çok seyrek surekli dökülüyor
Git doktora sor o zaman
Saç kıran yok sende
Emin misin nasıl anladın peki
Çünkü kuaförüm ben
Saçkırana benziyor