başkası olsa para harcamayayım diye evde yer çıkar ben hususi yemek yemeye çıkıyorum. Bugün deprem sonrası bile eve gidicem oturdum kebapçıya içli köfte yedim üstüne et döner yedim
Dışarı çıkıyorum aklıma ilk gelen şey yemek

Tiroidlerine baktırdın mı? Belki bir problem vardır.
Bol yoğurt _tarçın_havuç ve havuç suyu tüketmeni öneririm ayrıca yağlı tohumlar dediğimiz ceviz findık fısgık tarzı çerezleri düzenli tüket ve bol su iç çünkü susadığkmızda da yeme refleksi gelişir.
salata bol ye mesela..
Ya günde 3 lt su içen biriydim işe başladım başlayalı 1.5 lü bile içemiyorum bazen her şeyi unutup dalıyorum. Zaten mide rahatsızlığım var dıktor aç kalmayacaksın günde 5-6 öğün yemen gerek dedi ama hafif şeyler tabi
tatlım sana o zaman adaçayini ve kekik papatya çayını düzenli kullanmank şeddetle tavsiye ederim/ özellikle adaçayı antiseptik özelliğinin yaninda midedeki yaraları dahi kapatma özelliği var ve doğal östörojen kaynağı.
Bende oyleyim vallaha evde yemek yerim 2 saat sonrada disarda 3 porsiyon adana 😂
Para zor birikir bizde
Erkeklerde var da bu kadınlarda pek olmuyor bence
Yani benim gördüğüm
Cevap
4Cevap
Boğa burcu muyuz
Akrep
Bende öyleyim de genelde ve boğayım genelde bize derler de hep yemek yer vs diye ondan dedim. Sende de var bir boğalık ondan kaynaklı...
Benim kardeşim de boğa ama yemeyle arası yok zayıf
Garip ilginç hatta yani şaşırdım şu an
ne alaka ya ben de boğa burcuyum ve çok az yerim üstelik boğa burcu olup fazla yeme problemi olan kimseyi tanimadimm/boğa burçları hakkindaki bu şehir efsanesini ne çok gündem yaptiniz shjj
Daha böyle boğazına sahip bir insan olmak isterdim ama acıkınca tutamıyorum kendimi
Kan şekerim çabuk düşüyor
@dağlarınNefesii napalım ya benim çevrem hep öyle, ve hani cidden kendimden de biliyorum. Günde 5-6 öğün yer ve ne kilo alır ne de başka bir şey olur. Sinir bozucu mu bazen ama harika bir şey, sen boğa değilsin ya slshsksjsj
Kilolu değilsen eğer ki. Bunu çok takma, yani can boğazdan gelirmiş ye gitsin. Bende çok sinirli olurum yemezsem mesela
Ben de aynı şekilde ya kurtulamıyorum
afiyet olsun :D
Yemek yemek sanattır
Aman ye boşver
Bende ayni.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar