Dişlerimi gece uyumadan önce sabahta fırçalıyorum. Dilimi dahi fırçalıyorum ama dilimin üstünde beyaz tabaka oluşuyor 1-2 saat sonra kokmaya devam ediyo. Sakız şeker her şeyi denedim kokuyo napiym ağız mı değiştiriyim? Kanal tedavisi oldum 2 çürüğümede
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bir insanım ve bu şey hemen hemen hepimizde olan bir şey. Kız olunca iğrenç vb diyen erkekler kendi sigara kokulu iğrenç leş ağızlarına baksınlar.
Araştır kuzucum inan bana şekerden daha manalı bir yöntem. Bu arada geniz akıntın varsa oda koku yapıyor nazal ve oral sprey talep et eczaneden. Eğer geniz akıntısi mevcutsa...
Doktora gideceksin önce doktor gerekli tetkikleri yapip problemin kaynagini bulup tedaviye geçer. Agiz kokusu sadece diş sagligi ile alakali olmaz. Bademcik iltihabi, mide problemlerinden de kaynaklanır. Dilinde ki beyaz tabaka mide sorununa işaret ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sakız ve şeker nasıl ağız kokusunu gidersin aşkım? Yoğurt ye.
Yoğurt ne alaka
Araştır kuzucum inan bana şekerden daha manalı bir yöntem. Bu arada geniz akıntın varsa oda koku yapıyor nazal ve oral sprey talep et eczaneden. Eğer geniz akıntısi mevcutsa...
Sinüzitm var benim ondna olabilir mi kii
Ah evet. Sinüslerin akıyor ve geniz akıntısı oluyor demek ki sprey al
Tamam askm sağ ol alcam
Rica ederim
O koku midenden geliyor olabilir.
Nasıl düzelecek
Doktora gideceksin önce doktor gerekli tetkikleri yapip problemin kaynagini bulup tedaviye geçer. Agiz kokusu sadece diş sagligi ile alakali olmaz. Bademcik iltihabi, mide problemlerinden de kaynaklanır. Dilinde ki beyaz tabaka mide sorununa işaret ediyor
Bana sprey verdi hiçbir işe yaramıyo
Reflü veya gastrit olabilir bi muayene olun.
Çürük vardır halen
diş taşı vardır belki
boğaz akıntın ya da iltihap falan olmasın
Mide rahatsızlığı olabilir
Mide
Benim için problem değil
Beyazlatmak lazım