Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılSOnuna kadar LÜTFEN dikkatlice okuyUN.
Sahibe deneyimi olan veya olmayan, uzun veya kısa süreli isteyen, erkeksi ya da kadınsı (CD) görünsün gibi tercihi olan, KISACASI BİR KÖLE ARAYAN VARSA tam olarak doğru adrestesiniz. Türkiye'de kölelik mistress lik meşhur değilkeni hatta birkaç sahibe varken, hatta ve hatta birkaç sahibe arada bir birkaç seans verip günlerce ortalıklardan kaybolurken, ben ilk sahibelere çok küçük yaşta olmama rağmen kölelik hizmeti verdim. Çekirdekten yetişmeyim ve zevkinde eğlencesindeyim. Kadınlar zaten baş tacımız oldukları için bizde biraz kendi kimliğimizle harmanladık sunduk. Zorla kimseye dayatmıyoruz talep eden olursa hizmetimizde kusur bulunamaz.
Önemli bir konudan daha bahsedeceğim:Sosyal hayatta dışarıya belli edecek şekilde kölelik yapmıyorum (ASLA) arkadaş olarak dışarı çıkarız gezeriz eğlenir hatta tatile götürürüm fakat köleliğim dışarıya yansımaz ama yinede saygı ve hürmette kesinlikle sorun olmaz.
Kendime göre tekbir kuralım var o da: Sahibem istediğinde, sahibem iletişime geçtiğinde, sahibemin isteğine karşılık veririm AMA BEN kesinlikle sahibemle iletişime geçmem. Sadece Sahibem istediği zamanlar benimle iletişim kurabilir tamamen sahibemin istekleri olur ve ruhumla Sahibem'e teslim olurum. Eğer bir prof ya da amatör bir sahibe benden tad alamazsa, hiç bir köleden alamaz. Deneyim için örneğim yok. Tadıma bakanlar şanslı. Sahibelerin sosyal medya hesaplarında hep benim olduğum videolar zirvede. Bu işi biliyorum demek profesyonel olduğumu gösterir fakat ben bu eğlence tarafıma ruhumu verdim. Hatta büyük bir olasılıkla evliliğim Türkiye'ye göre normal standartlarda olacak fakat aile içerisinde kesinlikle kadınımın sözü geçecektir. Küçük yatak odası sırrı olarak değil genel yaşamın içerisinde de etrafında dönen bir adam olacağım hatta dilerse zaman zaman kadınsı da olabilirim.
Ayrıca yeri gelmişken;
Hem yakışıklıyım Hem de güzelim. Güzellik kısmının biraz makyajla da ilgisi var. Makyaj yapmasını "gerçekten" bilen birisi varsa ortaya harika bir kadın çıkar.
Not: Ücret istemiyorum gerekirse ben yardımcı olurum. Kolej mezunuyum elit beyfendi bir kişiliğim var.
Merak etmeyin:
Hiç bir deneyime sahip olmayan birisi bile karşıma gelse, bana fantazi ile ilgili birkaç kelime söylemesi yeterlidir. Söylemesede olur ama biraz daha zor olur.
benim kölelik ruhumla ona yansıttığım havadan sonra, sanki 40 yıldır tanıyormuş havasına girecek ve açılacaktır. onu memnun kalacağı ve çekinmeden güzel saatler yaşayacağı duruma getiririm. Bu konuda çok iddialıyım ÇÜNKÜ BENİM SERÜVENiM ZATEN BÖYLE BAŞLADI.
Tüm sahibe adaylarının ayaklarının altına hürmetlerimi sunuyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTavsiye olarak öncesinde Kürklü Venüs romanını okumanızı öneririm. Bunun cinsellik değil, gerçek anlamda hükmetme ve itaate dayalı sağlıklı bir ilişki olduğunu anladığınızda daha mutlu olacaksınızdır. 9 yıldır femdom kültürünü benimsiyorum ve belirli kalıplar yok diyebilirim.
12 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş için tekkürler, sorularınız olması durumunda dilerseniz dm ile ulaşabilirsiniz. Hoşça kalın.
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Erkekler Ne Diyor
+1 yılMistress olmak için bence ciddi bir tavrın olmalı ve kölenin amacını bilmelisin ve ona göre ona emirler vererek yapmalısın.
Reel ilişkim olmadı ama sanaldan baya bi mistress tecrübem oldu. Kamera karşısında mistress'im ne istediyse yaptığımı söyleyebilirim.
Gerçekten itaatkar, köle erkek isteyen mistress (sahibe) var ise ulaşabilir.
e-posta: grbz1189@gmail. com
00 Yorumla
+1 yılçok kolay.. gerçek ama gerçekten köle ruhlu bi erkeği karşısınıza alıp onu ezeceksiniz. fiilen değil. tüm benliğiniz ve varlığınızla. işte o zaman mistress olursunuz
00 Yorumla
+1 yılBir sahibe yaratmak istiyorum. Sahibe olmak isteyen bana yazsın.
20 Yorumla
+1 yılBdsm uygulamalarını bilmen gerekiyor önce? Biliyor musun yoksa anlatıyım mı?
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok çalısman gerek daha 😂
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılburda kole cok onlarda ilk denemeleri yaparsin
10 Yorumla gel öğerteyim tecrübem var.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılNedir bu
11 Yorumla- +1 yıl
Gel
Domalman lazım
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,4b cevap paylaştı. Taktın iyice
00 YorumlaOlursun
00 YorumlaBeni bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılKöle lazim
00 Yorumla
+1 yılBen Seni yaparım
00 Yorumla