Boyum 166 Kendall Jenner'ın boyu 178 kilosu bazı yerlerde 54 bazılarında 59 yazıyor vücut ölçüleri 84-61-87. Kaç kilo olmalı benim boyumdaki biri öyle görünmek için?
Kaç kilo olmalıyım Kendall Jenner gibi görünmek için?
Bence uzun boylularda vücüt daha iyi dağılıyor. Mesela sen 44 kilo falan olsan çok zayıf gözükürsün. Ama kendall uzun olduğu için öyle gözükmüyor. Ayrıca yorumda bazı kırıcı yorum yapan insanlar olmuş. Onları takma. Daha senin görünüşünü bilmeden yorum yapıyorlar.
Neden kendall gibi olmak istiyorsun da kendin olmuyorsun nedir bu yabancılara özentilik anlamış değilim. Kendall mı diyecekler bu vücuda sahip olanlara?
Ben 164 boy 47 kilodayim ama vucudum kum saati seklinde oldugu icin ince duruyorum. Vucut seklin ve yag oraniyla alakali bir durum. Olay sadece kilo degil, zayif olupta fizigi kendall gibi olmayanlar da var. Cok dert etme kendall da zaten estetikle belini inceltti eskiden beli kıvrımsizdi.
Duruş, yürüyüş teknikleri var bununla ilgili. Evde normal otururken bile dik otur göğüslerini dik tut. Karnın içeride olsun kalça çıkık olsun. Fiziğini buna alıştır. Başlarda kaslara bu şekilde yön vermek senin yorar ama alıştığın zaman efsane bir fiziğin olur