- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, uyku önemli bir faktör, zihin dinlenemezse çalıştıklarınız boşa gider. 4 saat kesinlikle uygun değil. Her insan farklı saatlerde dinlenebilir, normal idealinizi zaten siz biliyorsunuzdur.6-8 saat araları normal şartlarda iyi olacaktır. Ancak kendi idealinize yakın bir saat dilimi belirleyin. Sistemli bir şekilde çalışırsanız derece yapabilirsiniz, çok fazla stres yapmamaya çalışın.
24 Yorumla- +1 yıl
5 saat az gelir mi evet farkındayım verim alamadım ama çok çalıştım mesela 4 saat uyuduğumda.
Benim günnde 15 saat çalısmam lazım ve 8 saat uykuyla bu mümkün degil geri 9 saatim kalıyor ders haricinde yemek uyku namaz =9 saat olursa iyi olur çünkü 5 saat az mı :( - +1 yıl
Günde 15 saat çalışmanız gerektiğini kim söyledi? Çalışmak verimli olduğu zaman işe yarar aksi takdirde sadece vakit kaybıdır. Kendinizi bu kadar hırpalamayın ve daha düzgün bir program edinin. Vücudunuzun ve zihninizin ihtiyacını 5 saat karşılarsa az gelmez ama minimum 6 saat olmalı bence ki onu da tekrar ediyorum sizin idealinize yakınsa uygun olur.
- +1 yıl
Programımı ancak 15 saatte yetiştirebiliyorum normal insanlara göre daha yavaş , ağır çalışan biriyim 5 saati deniyecem o zaman teşekkürler
- +1 yıl
15 saat çok yanlış bir program, muhtemelen gereksiz şeylere de çalışıyorsunuz. Programınızı bir gözden geçirin derim. Kolay gelsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinlenecek kadar uyumalı. Hedefe kitlenecem derken sağlıktan olmamak lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Ben minimum uyku uyumak istiyorum tabi çalıştıklarımdan verim alacağım bir uyku olmalı
4 saat uyuyup geri kalan saatleri full ders mi calisacaksin sanki
En önemli şey uyku zaten öğrenilmiş bilgilerin kaydedilmesi icin eger uykundan kesersen zararli cikarsin benden soylemesi210 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle yapıyorum 17 saat çalışıyorum ama diğer gün çok uyuyorum mesela bugün 10 saat uyudum ve günüm çöpe gitti yani ağır çalışan biriyim 17 saatte de çok fazla soru çözmem ama iyice anlamaya çalışırım ne yapacam ven bu uyku düzenini çok fazla etkiliyor beni
- +1 yıl
Orta düzeydeyim
- +1 yıl
Hayır 3. Yılım ve programım belli tyt ayt birlikte götürüyorum
- +1 yıl
Tabii ki de bilgim varsa cevaplarım
- +1 yıl
25 30 arası ama kitap olarak mps karakök öneririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisini kaç saatle dinlenmiş hissediyorsa o kadar saat uyumalı
24 Yorumla- +1 yıl
Yani 8 saat uyursam diblenmiş hissederim ama günün helsi gidiyor. Ben verimli olmak istiyorum 4 saat olsa çok iyi olur benim için gün bana kalır. Ama bunu her gün yapamıyorum bu alışma meselesi mi yoksa gerçekten zararlı mı?
Cevap sahibi+1 yılBünyeni yenemezsin hadi olsun 7 saat olsun ama ondan azı sana yeterli gelmez verimli çalışamazsın
- +1 yıl
Diyorsun.. bunu deneyen biri olarak mı söyledin çok söylenti var 2 yıldır araştırıyorum ben :(
Cevap sahibi+1 yılSenden bir cacık olmaz sen önce bir psikologa git
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılduzen onemli duzen uykudan kısma sadece duzenli calis
12 Yorumla- +1 yıl
Dızeni kuracam da bana bir sayı lazim 4 saat az mı 6 saat fazla mı?
Cevap sahibi+1 yıl6 saat fazla değil bu süreçte kendini toplaman ve dersi daha iyi kavraman için uyku çok önemli 6 saatten az uyuma 7 saat ideal senin için
Bence 11de uyuyup sabah 5te kalkmalısın
018 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı. Yani 5 saat yeterli mi diyorsunuz?
- +1 yıl
Ben uyuyana kadar 11 45 okuyor çünkü kendimi biliyorum. Ve mesela 1130 da uyuyp 4. 30 da uyanmak iyi mi?
- +1 yıl
Yeşil çay iciyorum kahveye bağımlı olmamak için. onda da kafein var ama ben 10 bucukta soru çözüyor oluyorum genelde of ya zaman yetmiyor yetmiyor :(
- +1 yıl
Hayır konum yetişmiyorl.. Akşam 10 buçuk dediniz ya ben o saatte genelde çalıştığım konunun son testini çözüyor oluyorum. Neuse 5 saat iyu mi sizce gerçekren başlicam artık 5 saat uyumaya
- +1 yıl
Tm de bir tek hukuk var doğru düzgün
- +1 yıl
Sözelim iyi değil yani oturup dogru düzgün sözel çalışmadım ben bu saatten sonra da zaman kaybı bence. Yine de büyük konusmak istemiyorum onlardan ipk bin yapmak tıpta 12 bin yapmakla eşdeğer
- +1 yıl
Tarih ve edb. hemen hemen 0 coğ yine genel kültürden 2-3 soru yaparım da..
- +1 yıl
Hedef derece de hani iyisini istersin biraz daha kötüsü gelir ta ondan hedef derece... ipleri sıkı tutmak için
- +1 yıl
Ben 5 saati deniyorum son dediğin bir şey var mı sana güveniyorum bu konuda bir de doktor halama soracam ondan sonra
- +1 yıl
Allah razı olsun
+1 yıl4 saat uyuma sağlığa zararlı en az 6 ideali 8
13 Yorumla- +1 yıl
5 ?
- +1 yıl
Yorumumu iyi oku
- +1 yıl
Zaman kaybı benim için :(
+1 yılDüzensiz uyuma
01 Yorumla- +1 yıl
Düzeni kuracam da uykudan başlıyorum.