Öncelikle Fenerbahçe ve Galatasaray ı tebrik etmek gerek gerçekten süper kaliteli oyuncular aldı bu 2 takım ve ligin albenisi ve kalitesi 1 2 tık arttı bu sayede ama lig çok çekişmeli olacak Ucl liginde ise Gs ın dünki Falcao lamina andore gibi transferlarden sonra real ve Psg ye sıkıntı çıkartırmı bu 3 kişi kadroya eklendiği için deplasmanda beraberlik ve içende galibiyet için falan yoksa Real ve Psg ye fark etmezmi bu oyuncular?falcao transferi
Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon iyi transferler yaptı mı?
Bir galatasaraylı olarak cecap verelim. falcao transferi iş yapmasada takım bilinirliğini artırmak için güzel bir takviye, andone'u fazla izlemedim ama kulislerde dönen habere göre, daha fazla forma şansı bulmak için geldi diyorlar. Lemina ise sağlam bir ön libero 5 bölgede görev yapabiliyor tekink ve hızı iyi ama bu sene takım fazla top oynamadığı için bir şey diyemiyorum, son kayseri maçında diagne çıktıktan sonra takım biraz canlanmıştı. Yeni takviyeler bakalım neler katacak milli aradan sonra göreceğiz. Gelelim fenere sezona çok hızlı başladılar ileri uçtaki vedat, max kruse, ve rodri takıma cuk oturmuş gibi görünüyor ayrıca arkalarında oynayan emre gibi pasör bir futbolcu var Fb'nin maçlarını izlerseniz eğer top bu 4'den birine geldiğinde takımın seri bir biçimde atağa çıktığını görebilirsiniz. Yanlız son trbazon maçını izleyenler görecektirki takımda bitirici oyuncu sayısı çok az vedat iyi bir forvet olabilir belki ama bitiricliği çok yüksek bir topcu değil. Bir takım 10 adet net pozisyona giriyorsa bunların en az 4 veya 5'ni gole çeviremiyorsa bir yerlerde bir sorun var demektir. ayrıca emre'nin sakatlanması durumunda ileride sıkıntı çekecekler çünkü takımı ateşleyen ve hırslandıran kendisi.
Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde hiçbir şey yapamaz gibi düşünüyorum kimse beni Galatasaray düşmanı olarak görmesin çünkü gerçekten güven verici bir futbol oynamıyorlar yapılan transferler konusunda birşey diyemem Umarım Radamel Falcao ellerinde patlamaz. Fenerbahçe'ye gelince transferlerin çoğunluğu sezon başı yapıldı ve oynadığı futbol gerçekten umut ve güven verici Luis Gustavo çok iyi bir futbolcu Ama Zanka Fenerbahçe'nin stoperi olamaz hiçbir zaman daha 3 hafta geride kalırken herkes tutturmuş federasyon ve hakemler Fenerbahçe'ye çalışıyor demeye unutmayın ki yıllardır Galatasaray ve Beşiktaş hakemler ve federasyon ile şampiyon oldular o zaman kimsenin sesi çıkmıyordu ama söz konusu Fenerbahçe olunca cümle alem Bunu dile getirerek ne kadar basit bir toplum olduğumuzu gösteriyor
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet doğru söylüyorsunuz ligde baya cekişmeli olacak bu sene peki Gs 3 üncü olup avrupa ligine düşerse bu haliyle yeni oyuncularla beraber orda iş yaparmı orada gideceği yol nereye kadar olur bence fenerbahçe bu kadrosuyla yarı final görebilirdi bir Galatasaraylı olarak söylüyorum.
Bence şu an için bunları konuşmak zor ama milli maç arasında tüm yeni transferler takımlarıyla birlikte çalışma imkanı bulacaklar ama bana kalırsa Fenerbahçe her ne kadar transferde son dönemlerde sessiz kalsa da şu an ki mevcut kadro bana göre çok iyi bir kadro hepsi yerine oturdu ama Zanka hiç güven vermiyor adil rami hiç bilemiyorum zira Galatasaray'ı bu sezon hiç izlemedim önemsemiyorum çünkü ben Galatasaray değil Fenerbahçe ilgilendiriyor ama en büyük temennim fair play anlamında sonuçlar ne olursa olsun dosta bir sezon olmasını diliyorum kazananın kaybedeni tebrik ettiği hakemlerin sonuçlara etki etmediği bir sezon geçmesini diliyorum
En önemlisi Galatasaray ve Beşiktaş yıllarca hakemler ve federasyon tarafından korunup kollandi şampiyon yapıldılar bu sezon Nihat Özdemir TFF başkanı oldu Fenerbahçe'li olarak ve Fenerbahçe şampiyon olursa bunu Nihat Özdemire bağlanması çok yanlış olur çünkü şu an Fenerbahçe gerçekten çok güzel bir futbol oynuyor
Gustavo 6ml avro 32 yaşında parası çok degil 33 yaşındaki falcao toplam 15ml avro çok ama gustavanın fenerde oynacagı yılı hesaplarsan çok para ve şl bilirmisin bilmem fenerliler pankart asmıştı 1 nisanda 2000 yılında ve gittik uefa kupasını aldık sezonun daha başlangıcı siz ilk haftadan şampiyon ilan ettiniz kendinizi ama şunu unutma dostum sizin hayallerinizin bittigi yerde bizim gerçekler başlar
Bu sezon bizim takımlar çok güzel transferler yaptı. Özellikle Galatasaray Falcao'yu transfer ederek müthiş bir transfere imza attı. Bana kalırsa bu transferler Avrupa'da çok işimize yarayacak. Real Madrid gibi takımların önünde daha iyi oynayabileceğiz.
ş. ligi cok zor ama cok zevkli olucak :) türkiye ligine gelince kesinlikle rakibimiz yok yapilan transferler Falcao ile golgede kaldi fakat bu ligde hicbir takimda nzonzi - babel - seri - lemina kalitesinde futbolcu yok belhanda feguli yi saymiyorum bile mariano bu sene 10 asist yapar andone sert hirsli caliskan bir adam lig icin yakinlasacak bir rakip yok
Galatasaraylıyım. Transferlerimiz baya iyi falcao dünya yildızi lemina çok kaliteli, babel desen izledik gordük iyi oynuyor , seri biraz sönük kaldı fatih hoca onu 8 numarada denemeli, real madrid kötü bu sene inşallah en kötü 2. olmalıyız gruplarda PSG zaten cok iyi bir takım yani inşallah önemli yerlere geliriz.
Uefanın kuralları ve mali tablomuz sebebiyle kazıklandık. Yabancı sınırı sebebi ile elimizdeki oyuncuları neredeyse hiçe sayarak yeni gelen oyunculara yer açabilmek için komik rakamlarla elden çıkartıyoruz. Umarım avrupada başarılı olabiliriz yoksa bu paralar bir yerimize kaçar sonra.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bonservissiz geldi dedikleri falcao 6m euro para verilecek :D Fenerbahçeli olduğum için kendi takımım adına konuşayım. Fenerbahçe'ye bakarsak elindeki yüksek ücret alan yararsız tüm oyuncuları gönderdi. Üstüne hem ucuz hem kaliteli futbolcular alarak takıma fazlasıyla yararlı oldu. Malumunuz fair play yüzünden uefa tepemizde :D Tek sıkıntımız defans kaldı ona transfer yapamadık onda da umarım defans zamanla oturur diyorum.
@Yastutmaellerimitut Peki imza ve menejere verilecek paralar? Totalde 6m euro tutuyor farkında mısın? kısacası takıma bonservis verilmesi ama o parayı oyuncu ve menejeri aldı.
Ya neden anlamıyon hangi menajer olursa olsun takım fartetmeksizin parasını alır bunu biliyonda sana anlatmak istediğim fair pley çevçevesinde kısıtlı böyle anlaşma yaptılar yani kulüp bu tarnsferde transfer ettigi kulübe para vermemiş oldu , parayı dedigim gibi falcao sattığımız da monacoya verecegimiz %60 kâr payı bu maddeye eklendi birşey bilmeden konuşmasanız çok iyi olur
@Yastutmaellerimitut Bonservis verilen transferlerde ne menejer ne de oyuncu o kadar yüksek meblalar isteyemez. Bonservisi elinde bulunduran ya da bonservissiz gelen oyuncular bonservis bedelini kendisine alırlar. Bu kadar basittir bu. Nedense anlamayan sensin ben değil. Sempatizanlık yapmanın anlamı yok. Bonservis bedelini oyuncuya verdiniz bu kadar basit. Oyuncu bonservissiz geldi demenin alemi yok 6m euro'ya aldık denmesi gerek.
@Yastutmaellerimitut benservis verip üstüne 6m euro oyuncu ve menejerine veriyor yani tüm kulüpler öyle mi :D örneğin ; 10m euro verip bonservisini alıyor üstüne de 6m euro menejer ve oyuncu alıyor öyle mi :D Hocam güldürme beni allasen. Tamam bonservis verilse bile menejer ve oyuncu para alır ama 6m euro gibi yüksek meblalar alamazlar hiçbir takım vermez öyle rakamları. Sempatizanlık yapmanın alemi yok. Ayrıca örnek ver dedim rastgele konuşmaman gerekir. Şu takım şu oyuncuya şu kadar benservis verip üstüne şu kadar milyon euro oyuncu + menejere verilmiştir diye kanıtla sunman gerekir.
Hocam ben almiyor dedim mi? Ne kadar aliyor onu soyle ve dunyada kac tane ornegi var? Tum klupler dedin 1 ornek zor veriyorsun sempatizanlik yapiyorsun haberin olsun
O zaman her klup diye bir aciklama yapmanin yanlis oldugununilirsin... buyuk cogunluk icin konusayim. Bonservis verildiysa dusuk ucret ister. Bonservis verilmediyse bonservis ucretini oyuncu+menejer ister
Hala dedigimi algilamayip cabaluyorsun ya cidden aptal sempatizanin tekisin sen. biraz mantikli ol mantikli tuttugum takim aynisini yapsa onun icinde aynisini soylerim
Ezik birde kufur ediyor :) butun kulupler dedin ornek bile veremedin. Soru senin olmadigi halde gorusume atladin ustune yediremiyon diyon :) sempatizanligi birak evladim. Takim tutmak sempatizan olmak demek degil. Adam ol niraz adam
Ulan nasıl konuşulursa öyle cevap veririm küfür meraklısı degilim hakedene hakettigi cevap bende böyle öteki takımların transferinimi not alıyom ben , benim derdim Galatasaray başka takım ilgilendirmez sizin derdiniz Galatasaray alıştık biz buna ama sıkıntı yok eskisisi gibi yine şampiyon olcaz nekadarda aglasınız tffnize bile rakibiz
@Yastutmaellerimitut 1. öteki takımları bilmiyorsun madem nasıl tüm kulüpler yapıyor diyebiliyorsun sen? 2. Ben şampiyonluktan bahsettiğimi hatırlamıyorum niye çeviriyorsun konuyu? Sempatizansın sempatizan. Azıcık dürüst ol delikanlı ol. Savunmak için savunuyorsun ama saçmalamaktan başka hiçbir şey yaptığın yok. O kadar örnek verdin simdi o örnekleri biyerlerinden uydurduğunu söyledin bunu sadece sempatizanlar yapar :D
@Yastutmaellerimitut Ayrıca tff'yi fenerbahçe yandaşı olarak düşünüyorsan ya futboldan anlamıyorsun demektir ya da size yapılanları görmeyecek kadar körsün demektir.
Biliyorum 17 takımı tek tek bot tutmuyom yani hangi takım nasıl transfer etmiş diye o manada sana tek takımın ismiyle beraber hangi futbolcu nasıl transfer olmuş umarım anlarsın
@Yastutmaellerimitut O zaman bütün kulüpler diyemezsin niye anlamıyorsun? Bonservis veren hiçbir kulup 6m euro ekstra ücret ödemez. Git kendi kulübünden iste derler. Eğer bonservis verilmediyse bu ücret menejer ve oyuncu ister. Bu kadar basittir bu. Bonservis vermediniz ama bonservis ücretini oyuncu+ menejere verdiniz. Sözde bonservis verilmedi sadece. Bunu söylersen anlarım ama oyuncu bedavaya geldi diye sevinmenin alemi yok.
galatasaray geçen sene fenerbahçenin durumuna düşmese iyi bir falcao tutturdu gittiler adam akıllı transfer yapmadılar. herşeylerini falcaoya bağladılar diagne gibi gökyüzüne çıkarttılar şimdi çakılmasalar bari... beşiktaş desen ona keza fikret orman karıların koynundna çıkıpta transfere bakmadı fener gene iyi yaptı birşeyler ama bakacaz acilen kaleci bulması lazı.
İnşallah kavga ve şaibeden uzak, seyir zevki yüksek bir sene izleriz. Tüpçü tff başkanı olduğundan beri izlemeyi bırakmıştım, belki bu sene tekrardan takip ederim. Avrupada bütün takımlarımıza başarılar 👍
Herkes Galatasaray'a odaklandı ama asıl düzgün kadro Fener'de bence. En azından ligi almak için daha dengeli bir kadroları var ve net daha iyi futbol oynuyorlar.
Fatih Terim o kadar şampiyonluk aldı, ama bence Galatasaray'a oynattığı şey futbol değil ve son yıllarda hakemle itişip kakışmadan maç oynayamaz oldular.
Gene Şampiyonlar Ligi'nde cortlayıp kavga gürültü lig için yarışacak, rekabet iyice arttığından iyice ortalığı velveleye verecekler.
Daha iyi futbol falcao lemina andone transferlerinden önce idi düzgün 8 numara ve forvet yokken şimdi hepsi üst düzey tek tek bakınca Galatasaray oyuncuları fenerden çok daha kaliteli ha Fatih Terim dersen bende hiç sevmem oynattığı futbolu beğenmem ama terim başarılı olduğu yıllar hep bir saha içi lideri vardı Drogba hagi gibi bu sene de falcao var
İngiltere te sakatlık üstüne gitti premier lig e uymadı ama porto ve atletivo madrid de gol rekorları kırdı Avrupa da adam golün gher türlüsünü atabilen adam Van persie cortlamdı ayrıca adam kasıtlı oynamadı
@ChinaTrading Yav göreceğiz, hiçbir zaman öyle ceza sahasının dışında çok süper bir adam olmadı Falcao, Galatasaray'ın bu kadar yaratıcılıktan uzak oynadığı bir dönemde safi afiş, piyasa transferi.
Hani daha önce yaşandı bunlar, olası bir lig başarısızlığında 5 milyon artı bonuslardan oluşan hayvan kontratı ile en büyük sorun olur.
Yarısını nef karşılıyor ayrıca ceza sahası içinde mükemmel zaten ki Galatasaray İn servis yapma sorumu yok seri lemina babel feguli emro mor mariano güzel servisler yapıyor Diagne atamıyordy kayseri maçında babel 3 gol attı emre nin servisleri ile ikisi ofsaytı o ayrı falcao yu bu kadar beslersen diagne ve babel in kaçordklaçrını gole çevirir
Lemina Taylan takviyesi o sorunu çözer drippling oyuncu eksikliği vardı ama emre mor un oynadığı anlarda sürekli rakip kaleye giden bir Galatasaray vardı babel diagne ve belhandanın harcadığı pozisyonlar bunları falcao gol yapar
@ChinaTrading Kaptırdığı topların çoğu rakibin Galatasaray'ı dengesiz yakalamasına sebep oluyor.
Mik kadar boyuyla gidip ondan bundan top kapabileceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Daha Kayseri'ye karşı bile takımın saatli bombası iken ciddi maçlarda nelere sebep olacağı ortada.
Emre Mor'dan bir halt olacak olsa Dormund'da kalırdı. Kendisiyle aynı sene aynı yaşta aynı mevkiye gelen Pulisic şimdi Chelsea'de döktürüyor, Emre Galatasaray'da ''Top kaptırdıktan sonra presle geri alıyor'' diye savunuluyor.
Çocuk büyük yetenek psikolojik olarak ciddi sorunlu ama yoksa yetenek olarak süoerstar yetenepi var psikolog tutsaklar iyi olacak çocuğa oynadığı mevki boy gerektirmiyor neymar da kısa boylu bir oyuncu
@ChinaTrading Yahu ne yeteneği var? Çok kısa boylu ve atik olmak ve topla çabuk hızlanabilmek büyük yetenek mi? Paslarında bir numara yok, oyun görüşü sıfır, adam akıllı şut mu çekiyor, çok mu iyi ortacı?
Yaşı da 21, öyle az boz değil normalde yetenekli bir oyuncunun bu yaşta bunları kullanması lazım. Hiçbir yerde bir bok olamayınca soluğu Fatih Hocasının yanında aldı, ama Fatih Terim de ayrı bir psikolojik sorunlu kişilik.
Bizde luiz gustavo yu aldık başarılı bir adam ama Galatasaray'da iyi transferler yaptı Babel falcao vs başarılar dilerim şampiyonlar Ligi'nde ama çok zor olacak PSG Real Madrid
Clubden kendı evınde ya 1 puan alır ya 3 baskada bir cacık cıkmaz gs den kanks
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açıkçası Geçen senede umutluydum Benfica da elendi daha ilk maçta ben o kadroyla bir çeyrek final görmesi gerektiğini düşünüyordum ya Fatih terim işi bilmiyor taktikleri basit şekilde oynatıyor ya da oyuncular çok vurdumduymaz oluyor😊
Fatih terimin ağır ve geriye dönük oynatma senaryosu ülkede bile zor dikiş tutarken avrupada o dikişleri tek tek yediriyorlar adama affetmiyorlar kontrollü kanüt hücumu yapıp forveti besyemek diye birşeyleri yok 60 70 dk geriye yaslanarak maç bitirebilmek futboldan şans dilemekten başka birşey değil allaha emanet taktiği bunun adı.
34 yaşında oyuncu kendine iyi bakmıyır ise falcao da olsa bir halt etmez. Trabzonspor da 30 yaşında Daniel ve obi mikel var kariyerleri falcao dan da daha iyi ama oynamadıkça oyuncular boşa para yer
Defansımız bok gibi olduğu için şamp. liginde başarı imkansız. Psg Real içimizden geçecek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Real ve psg hem içeride hem dışarıda 5’ler bu takımı, sonuçta ucl de en önemli oyuncuları olan hakemler olmayacak, hakem olmadan da bu takımın kazanması imkansız.
En İyi Cevaplar