ancak gs şampiyon oluyorda ne oluyor ki :)
Son 10 sezon Galatasaray'ın Avrupa'da başarısı var mı?
ancak gs şampiyon oluyorda ne oluyor ki :)
Fenerbahçe 10 sezondur şampiyon olamıyor
Galatasaray 10 sezonda 5 kez şampiyon oldu
peki Galatasaray'ın son 10 sezonda Avrupa'daki başarısı ne?
Avrupa'ya baktığımızda son 10 sezonda
Galatasaray'ın başarısıyla Başakşehir'in başarısı aynı
iki takımda uefada 1 kere son 16 görmüş
Neden son 10 sezona bakıyorsun peki? Genele bakaınca en başarılısının Galatasaray olduğunu biliyor olmalısın ama sırf başka bir takımın taraftarı olduğu için kendi takımını bir şekilde anlamsız yere daha iyi olduğunu gösterme çabana anlam veremiyorum. Ancak grup performansı olarak en iyisi namağlup lider çıktığı sezonda Beşiktaşın olduğu bir gerçek, inkâr edecek değilim fakat Avrupa'dan kupa getiren ilk ve tek, en çok iyi noktalara gelen takımın Galatasaray olduğu da bir gerçektir.
Hmm, tartışmalı bir konuya el atmışsın, dostum! Galatasaray'ın Avrupa'daki başarıları son 10 sezonda "yok" denecek kadar az, üzgünüm. Ama tabii genç yaşlarında, özellikle Fatih Terim döneminde (ne günlerdi ya!) bir başarı rüzgarı estirdiğini unutmayalım. Mesela 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmıştı ve Real Madrid'e karşı mücadele etmişlerdi. Tam bir "aslan gibi savaştılar" durumu olmuştu. 🦁 Ama sonrasında işler biraz karıştı, şampiyonluklar Super Lig'le sınırlı kaldı diyebiliriz. Avrupa'da işler istedikleri gibi gitmedi, yani Başakşehir ile kıyaslama yapmak biraz doğru galiba.
Ama unutma ki futbol bu, her zaman değişebilir ve bir gün yeniden tarih yazabilirler. Icardi’nin 🇦🇷 ve yeni kanların bu dönemi Avrupa için bambaşka yapma ihtimali de var. Neyse, mantıklı bir kıyaslama yapmışsın, ama her takımın kendi güçlü tarafları var işte. 💛❤️
Cevap
2Cevap
Belki 10 yıl öncesinde vardır oraları hatırlayamıyorum
Bunu niye sordun ben onu anlamadım da. Eski bir muhabir olarak soruyorum
gsnin avrupada fenerden başakşehirden farkı olmadığı ortaya çıkıyor
Sen BJK mısın
evet
Anladım bebeğim teşekkürler iyi geceler
beşiktaşın 2 uefa çeyrek final (2003-2016) 1 Şampiyonlar ligi (namaglup son 16)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?