Geçen alışverişe çıktık Nike spor tayti alicaktim denedim ön kısmı iğrenç durdu camel toe gibi belli olunca ben de almadım boyum 165 cm kilom da 75
Bu arada camel toe ne bilmeyenler için bu foti

kilo fazla. incelirsen güzel durur yoksa cemal touyu bırak İstanbul boğazı gibi iki ayrı yaka olur.
Kilo olarak değil zayıflar da olabiliyor , başka marka dene , puma adidas falan
Hepsi öyle genetik sanırım
Allah bunların hesabını sorar. Hiç olmamış hiç bu model.
O zayıflarda da oluyor. Taytın malına kesimine bağlı ✩
Cevap
16Cevap
Biraz zayıflamalısın sağlığın için ayrıca lütfen tayt giyme
Foto tanımamıza çok yardımcı oldu yüzü de çok güzel
AA alsaydın ne olacaktı ki her yeriniz belli moda ve rahatlık için yapmayacağınız şey yok gibi
Zayıflarda da camel toe oluyor, kilo değil de alt dudakların etli olması ile alakalı galiba
Genetik yani
Muhtemelen
Senin vücudunun %70'i su değil yağ. Ne giysen iğrenç duracak. Milletin göz zevkine tecavüz etme.
Ne yapayım intihar mi ediyim Allah böyle yaratmış allahın sorunu bok gibi yaratmayı dünyaya salmayi çok iyi biliyor beceriksiz😜😜😜
Seni böyle yaratmadı. Sen boğazına hakim olmayı becerememişsin. Yetmiyor insanların göz zevkini de sikiyorsun 😒
Zayıfken de bok gibi tenim vardı pürüzlü teni yaratan da o ayrıca boyum da uzun değil yaratamamis gerçi onda sorun yok o zaten hiç var olmadı ki😝
Ooo en sevdiğim kafa yapısı. Günah kavramın yoksa libidonu dilediğin gibi yaşayabiliyordundur 😂
Libidomu gömdüm kanki malum tipsizim libidom yok ve bence bütün tipsizler libidosunu yenmeli yani onu çöpe attım günah hakkımı hırsızlık içki domuzdan yana kullanıyorum 😜😜
Zinaya yer kalırsa seslen, bakarız bir çaresine 😂😂
165x75 ten olsa olsa mammoth toe olur 😂😂
Ne yapayım intihar mi ediyim Allah böyle yaratmış allahın sorunu bok gibi yaratmayı dünyaya salmayi çok iyi biliyor beceriksiz
kilolularda daha belirgin ama giyen çok yine de
Üçgenin iç açılarının toplamı kaçtı
Aşk üçgeniin iç açılarının toplamı kaç 🤔🤔
Üçgen peynir gibi maşallah
Hayır gitmez o genetik
Of iğrenç yaa hep etek giyeyim en iyisi bıktım üçgen görüntüden
fotodaki zamçık iyiymiş
güzel görünüyor
Nasıl bir patki varmış sende arkadaş 😃😃
Evet
Of taş
Al gitsin