Annem cok mutsuz ne yapmalı?

Babam öğretmen annem çalışmıyor. Ilkokul mezunu. Görücü usulu evlilik. Kendimi bildim bileli aralari hep bozuk. Ilk cocugum bu arada. Birde benden 8 yas kucuk bir kiz kardeşim var. Annem surekli küsüyor babama konuşmuyor. Yıllardır ayrı yatıyorlar. Babam yatak odasını kaptı. Orda büyük yatakta yatıyor. Ev 2+1. Salonu oturma odasi olarak kullanıyoruz. Bir oda yatak odasi digeri bizim odamız. Annem bir ara salonda uyuyordu. Babam hep erken kalkar. Salona gelip tv izliyor. Annemde rahatsiz olup uyuyamıyordu. Bir süredir de bizim odada yer yatağında yatıyor. Gercekten kötü oluyorum. Kadin sığacak yer arıyor kendine. Annemi boyle görmek beni kahrediyor. Bazen anne gel benim yatagimda yat ben orda yatayim diyorum. Inanın yatilacak gibi degil. Yatiyorum ama sabah kalktıgımda her yerim ağrıyor. Babam fiziksel degil ama psikolojik siddet uyguluyor. Annemin fizigiyle ilgili. Burnun buyuk, sismansin gibi mesela. Annem surekli ben kimim ki zaten. Beni hizmetci olarak kullaniyorsunuz. Yemek, camasir, ütü, temizlik baska bir ise yaramiyorum degil mi diyor. Bu aralar cani cok sıkkın. Surekli surati asik, ağlıyor. Benimle de konusmuyor. Sadece işini yapıyor. Kardesim ergenlikte. Cok asi. Dun kavga ettiler annemle siddetli bir kavgaydi. Kardeşim odamdan cik seni istemiyorum falan dedi. Ya kadin nereye gitsin. Meslegi olsa, parasi olsa bir dk bile durmaz belki de. Boşansa gidecek yeri yok. Evde de kalacak yeri bile cok görüyorlar. Cok üzülüyorum arkadaslar elimden bir sey gelmiyor. Dun yorganini yastığını aldi mutfakta yatti. Gözüme uyku girmedi gece boyu. Cok üzülüyorum. Üniversite sinavina girdim. Dua edinde bir bölümü tutturayim. O zaman annemi en guzel evde, en güzel oda da yatıracağım insallah. Yardım edin. Bende yillardir kotu etkileniyorum bu durumdan. Babam üstelemese burda yanimizda okuyacaksin diye. Baska bir yere gidip nefes almak istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var. Ne yapmalı? Simdiden teşekkürler.
Annem cok mutsuz ne yapmalı?