Çok mutsuzum annem için ne yapabilirim?

Babam annemi aldattı metresine o*ospulara para yolladı annem sabah akşam insanların arkasını temizleyip üç kuruş para kazanıyordu evlatları için babam da annemin kazandığı parayı ya kardeşlerin yedirdi ya da metresine.

Annem ve bizler onun aldattığını öğrendiğinden beri annem çok kafasına taktı, strese girdi, üzüldü, ağladı hastaneye gitti ve 4-5 tane hastalık çıktı sinirden, üzüntüden annemin psikolojisi alt üst olmuş durumda.

Babam aldatılarak sonra eve geldi annemin demleyip Çayı içiyor, yemeği hazırlıyor, anneme kıyafetleri verip ütülüyor benim meleğimin yaptığını hiç kimse yapmaz ama o evlstşsrı için katlanmak zorunda.

Şimdi annem hastaneye gitti o herif yüzünden çıkan bir hastalığı birden şiddetlendi ve hastaneye gitti Ablam ve babamla. Herif gelmiş bize kızıyor niye götürmüyorsunuz hastaneye diye bende kimin yüzünden bu stresi çekiyor senin yüzünden dedim.

Ben o herifle aynı soyadı bile taşımıyorum artık. Soğuk davranıyorum ona sürekli.

Annem için ne yapabilirim? Allah aşkına söyleyin şu an hüngür hüngür ağlıyorum anne ne zaman öyle görsem içim gidiyor psikolojim alt üst olmuş durumda.
Çok mutsuzum annem için ne yapabilirim?