Annem çok üzülüyor ne yapabilirim?

Ya arkadaşlar şimdi direk konuya girmek istiyorum. benim bir ablam var zihinsel engelli annem onun için haliyle çok üzülüyor. Abim ve bide ben varım üç kardeşiz. Tamam ablam için üzülebilir ama 25 senedir ablam var yani üzülebilir ama alışması gerek. Abim öğretmen mesleği elinde bende okuyorum babamda iyi biri Allaha şükür. Ama annem hep çok üzülüyor. Ablama ayrı üzülüyor bide babamın tarafı zamanında anneme çok çektirmiş hep onları hatırlayıp üzülüyor babama söylüyor sitem ediyor ama oysa kaç yıl olu. Annemin annesi kardeşi falanda annemi üzüyor. Onları hatırlıyor konuşmuyor ablası ve kardeşiyle maalesef üzülüyor falan ama cidden çok yıpratıyor kendisini. Ona üzülmemesi gerektiğini anlatıyorum hep ablam Allahtan gelmiş yapcak bir şey yok ama diğerleri için canını sıkma diyorum tamam diyor sonra yine kendi kendine söylenip yıllar önceki şeyleri hatırlıyor ağlıyor falan çok korkuyorum ona bir şey olacak diye bir de tansiyon ve şeker hastası. Nebiliyim babama sitem ediyo babamda üzülüyor gerçekten çok dardayım ne yapsam bilmiyorum nolur yardım edin 😔
Annem çok üzülüyor ne yapabilirim?