Annemin hiç yüzü gülmedi. Amcaoğluyla evlenirilmis.. ilk zamanlar belki iyidi araları ama ben kendimi bildim bileli hep sorunlar yaşadılar. Babam annemi döverdi söverdi… çalışırdı ama kazandığı hep babamın birclarina gitti. Diğer arkadaşları bir kere bile calismamisken onlar el üstünde tutuldu. Annem hep ezildi mahcup kaldı… haliyle paramız yok diye bizde heryerde küçük görüldük hor görüldük. Babamı kaybettik bu sene 😓 her ne kadar böyle yaptiyasada baba babadır işte 😭…..
annemi daha çok yıktı bu olay, 50 yıllık esiydi 🥺 Anneme şu an üzen şeyde, damatları.. herkese koşturur. Ablamın çocukları olduğunda gitti baktı sabah akşam oradaydı destek oldu. Ya çocuk baktı ya yemek yaptı. Yan gelip yatmadı orada…şimdi arada ablam da onu evine görüyor kalıyor biraz kafa dağıtsın diye.. ama artık istemiyor çünkü eniştem geçenlerde laf etmiş gücüne gitmiş kadinin. O kadar yapıyor ediyor birde üstüne laf işitiyor… şimdi dünyaları ayağına sermek istiyorum ama hiç mutlu olmuyor 😟
Kötü yorumlar yapmayın dertleşmek istedim…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yazk gerçekten özür dilerim ama enişten karekter yoksunu bende kıyananadan nefret ediyorum ama eve geldiğinde belli etmem
Bende sevmem kayınvalidemi ama saygıda küsür etmem. Eşimde hemen laf söyler hoşuna gootmeyen bisey olursa..😏
Ya iyiliği ham iyidir ama bu huyunda var neyazikki..
Aslında hemen söylemesi iyidir benim nefret etme nedenim eşimi dışlaması ölüme terk etmesi yoksa onunla aramda bir şey yok
Sizin hakli bir nefretiniz var diyeyim.. annem ayakalrina köle oluyor beyefendi birde laf ediyor 😏 kendi ailesi uzakta oldugu için her zor zamanlarında annem vardı. Çabuk unuttu…
Eşimle enkazdan çıktk kaburgalrı kırıldı hamile özel hastaneye gidecez hangi para ile diyor ki kadn milyoner
Gerçekten çok üzüldüm 🥺
Bu devirde ebeveyn demek çocuklara köle olmak demek. Günün sonunda çocuklardan hayır görmez çocukları iyi çıksa gelini damadı istemez bu devir böyle maalesef
Öyle maalesef… ama sıkıştıklarında anne gel derler , gezmeye gelince kendi ailesini isterler 😏 annem köle ya …
Peki sen bakıyor musun annene senin eşin nasıl davranıyor
Elimden geldiğince… eşim ilk başlarda tavır yapardı bende kızıyordum. O bana yanlış anladığımı söylerdi ama ben anlıyorum neyapmaya çalıştığını
Halbuki yaşlı yalnız bir kadın cenneti kazanmak için büyük bir kapıdır hem sizin hem eşleriniz için
Anlasana keşke …. Ben ailesiyle kaldım ilk aylar onun gibi yapmadım. Birde hekimlerin işi farklı, o istediği zaman çıkıyor. Ama biz hizmet etmek zorundayou
Anlayışsız eşin yapacak bişey pek yok değişeceğini sanmam kaç yıldır evlisin
maalesef bazıları bu dünyaya üzülmek için gelmişler gibi al ananı gez et ye için
Bend evliyim elim kolum bağlı ama bekarken hep gezdirdim.. şimdide fırsat buldukça getiriyorum gezdiriyorum
Allah yardımcınız olsun kadın ne yapsın koca da yok ordan oraya desene
Öyle maalesef 🥺
Neyse olur bir şeyler sıkma canını eşinle konuş biraz da bunları
Ins anlar…
Anlar herhalde eşek değil ya bu
Kendine baksın
çok üzüldüm