Kızlar Bir Adım Öne Sivil savunma ve itfaiyecilik bölümü açıköğretim varmı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yardımcı olur musunuz lise alımı varken itfaiye için başvurdum masa başında çalışıyorum bu bölümü okumak istiyorum sizce var mı Sivil savunma ve itfaiyecilik bölümü açıköğretim varmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nedirnedegildir86 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl İtfaıyecıyım nasıl yardım cı olurum 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Sivil savunma ve itfaiye bölümünü okumak istiyorum açık ünv olarak var mı Yorumla Soran +1 yıl Memur olarak 110 verdiler beni bende hala orada çalışıyorum o yüzden okumak istiyorum Yorumla Nedirnedegildir86 +1 yıl Acıktan yok Yorumla Soran +1 yıl Gece öğretim var mı Ankara Yorumla Nedirnedegildir86 +1 yıl Bilmiyorum onu Yorumla iremgg1903 +1 yıl Bana olunnnnn lütfen Yorumla iremgg1903 +1 yıl Ankara gece öğretim yok Yorumla Cukulattaer +1 yıl Boşta kalirmiyim bende sivil savunma düşünüyorum sence okumalimiyim atama kolaymi Yorumla Kişınsonubahar +1 yıl Ben açıköğretim lise okuyorum itfayeci olmak istiyorum universiteyi açıktan okumak istiyorum ne yapmalıyım nasıl bı yol izlemeliyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzaktan eğitim ve açıköğretim var.
İtfaıyecıyım nasıl yardım cı olurum
Sivil savunma ve itfaiye bölümünü okumak istiyorum açık ünv olarak var mı
Memur olarak 110 verdiler beni bende hala orada çalışıyorum o yüzden okumak istiyorum
Acıktan yok
Gece öğretim var mı Ankara
Bilmiyorum onu
Bana olunnnnn lütfen
Ankara gece öğretim yok
Boşta kalirmiyim bende sivil savunma düşünüyorum sence okumalimiyim atama kolaymi
Ben açıköğretim lise okuyorum itfayeci olmak istiyorum universiteyi açıktan okumak istiyorum ne yapmalıyım nasıl bı yol izlemeliyim