ÜVEY ANNEYLE AYNI EVDE YAŞAMAK?

arkdaşlar. ben. annemi 14 yaşında babamı 16 yaşındayken kaybettim. ortada kaldım.. üvey annemle kalıyorum şu an.. ama kalbinde zerre kadar merhamet yok.. kavga ediyoruz kardeşlerini çağırıyo hepsi bir olup üzerime geliyolar.. benim çağıracak kimsem yok.. hepsiyle kendim başa çıkmaya çalışıyorum. ama gücüm yetmiyo koca koca adamlar. ben 18 yaşındayım.. çevremde hiç arkadaşım yok.. yapayalnızım.. sabahtan akşama kadar evin içindeyim. sosyalliğim sıfır.. alkol kullanıyorum.. alkolik olma yolunda ilerliyorum.. öyle merhametsiz bir kadınki kelimelerle anlatılamaz.. acıma duygusu yok.. bu kadından tek kurtuluş yolum üniversite idi.. bu sene sınavlara girdim.. annemden bana kalan bir ev var. üvey annemle yaşadığım şehirde üvey annemde ayrı bir yerde.. hemen evimin yanındada üniversite var... tutarsa bu şehirdemi kalmalıyım ondan uzak olmak için başka bir şehiremi gitmeliyim.. gitsem kim yardım edecek orada bana... burada kalsam bu peşimi bırakmayacak.. bütün kapılar kapalı.. daralıyorum.. akıl verin. ne yapayım?
ÜVEY ANNEYLE AYNI EVDE YAŞAMAK?