Herhangi bir kasiyerlik tecrübem yok. Paraya ihtiyacım var, bu yıl üniversiteye gideceğim ve üniversite için ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyor. Ayrıca evde çok sıkılıyorum. Yarın iş görüşmesine gideceğim ama internetteki yorumlar çok gözümü korkuttu. Daha önce şok markette çalışan veya bilgisi olan varsa acil yardımcı olabilir mi?
Cevabın nedir?
Sok markette her personel her isi yapar. Urun gelirse dizersin musteri gelirse kasaya bakarsin bos kaldiginda raflari duzeltirsin temizlik yaparsin. Yani marketin icinde ortalama 3 kisi varsa hepiniz her isi yaparsiniz
20 Yorumla
+1 yılBılmıyorum ama kolayniş yok arkadasım bır yerden başlaman lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni korkutan işin zorluğu değil daha çok duygusal açıdan yıpranmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Duygusal açıdan niye yıpranacan , yıpransanda yapacak bişey yok. Hayat mucadeledır
Bende başvuru yapmıştım sonra korkumdan gitmedim zaten görüşmeye bile çağrılmadım nedense sana bağlı herşey ben pes ettim umarım sen etmezsin
34 Yorumla
Soran+1 yılO kadar korkuyorum ki etmek üzereyim
- +1 yıl
Eğer kaybedicek bişeyin yoksa etme bence ya da sana tavsiye vereyim bilmiyorum dini görüşün nedir ama ben istihareye yatmıştım ve kalben gitmemem gerektiğine daha çok inanmıştım çünkü benim sosyal fobim var iletişimim iyi değildir senin böyle sorunların aşırı yoksa bence gitmelisin tecrübe her zaman kazandırır
Soran+1 yılBenim çok samimi çok duygusal bir yapım var insanlarla iletişim kurmakta hiç zorlanmadım bugüne kadar ama müdürlerin ve diğer personellerin beni ezmelerinden korkuyorum henüz 18 yaşındayım küçüklüğümü fırsat bilmeleri korkutuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bazı belirli günleri var öyle yerlerin onun haricinde rahattır.
41 Yorumla
Soran+1 yılBelirli günden kastın ek saat olarak mı
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 931 cevap paylaştı. Yorum yapanlar kesin rahat iş arayan tiplerdir heryerin zoru vardır git şansını dene olmazsa bırakırsın
20 Yorumla
+1 yıl1 yıl için çok sıkıntı çekmezsin. ömür boyu zor olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn fazla 3 ay hatta muhtemelen 2 ay
- +1 yıl
tamam o zaman sorun olmaz. tecrüben olur sadece.
+1 yılpara bulabildin mi? konuşabilirsek ben verebilirim mesaj atabilirsen
00 YorumlaKolay hiç bişi yok acık başın ağrırı başkada bişi olmaz be çalışmadım ama kuzenin müdür dü baya biliyom çalışma ortamlarını
04 Yorumla
Soran+1 yılFazladan çalıştırmaları, sürekli paradan kesip öğle yemeğine dahi çıkartmadıkları doğru mu?
Soran+1 yılSigaramı içebildikten ve dışlanmadıktan sonra işin zorluğunu sıkıntı etmem
+1 yılyahu yok nesi zor olacak. Farklı işler düşünürsen sigortasız vakit geçirme tarzı İstanbul'da ayarlarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbula gelemeyecek olmam dışında sorun yok 😂
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok kendim fotoğrafçılık yapıyorum çekim esnasında bayan personele ihtiyaç duyuyoruz o konuda iş ayarlayabilirdim.
+1 yılKasiyerlik genel olarak zor aslında
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç kasiyerlik yaptın mı o kadar zor mu ya
- +1 yıl
Arkadaşlarım yaptı ben daha önce avm de merkezin tam ortasında ufak dükkan tarzında butikler olur, oralarda çalıştım çok rahattı ama dediğim gibi arkadaşlarım epey yorulurdu kasiyerlik yaparken
Soran+1 yılİnşallah zorlanmam
- +1 yıl
İnşallah canım Allah kolaylık versin :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️☺️
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞok çok yoğun olmuyor genelde ama çalıştığın yere bağlı tabi
10 Yorumla
+1 yılHangi iş kolav ve risksiz ki
12 Yorumla
Soran+1 yılYani tabi ki her işin kendi zorluğu var ama müdürlerin personele karşı çok somurtkan ve acımasız olduğunu yazmış herkes açıkçası bayağı korkuttu beni
- +1 yıl
Sonunu düşünen kahraman olamaz
+1 yılyaz bana anlatayım sana
10 Yorumla
+1 yılhangi iş kolay ki. korkma git çalış
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah korkum boşa çıkar
- +1 yıl
korkma zaten üni açılana kadar en fazla 2 ay çalışırsın
Soran+1 yılŞansımı denemeliyim 👌🏻
- +1 yıl
kesinlikle