+1 yılMafia Bar... İnternette Tabela İçin Resim Bile Hazır :D İçki ruhsatıda aldın mı tamam İçki ruhsatı yoksa açma kardeş içki olmadan Para kazanmıyor...
Vergisi Kirası muhasebesi elektirik su doğalgaz daha malzeme parası Sonra biri geliyor 2 tane çay oldu La sabahtan beri Tüp ocak yanıyor :D03 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim genede iyice düşün bir cafede 2-3 ay gerekirse beleşe çalış işin nasıl işlediğini paranın nasıl aktıgını falan gör bu işlerin içine daha önce girmediysen bir dünya para baglıycan yazık olmasın sen baya büyük düşünüyon hayırlısı diyelim
En İyi Cevaplar
eğer çok sağlam kahveler yapabilecekseniz ya da lavazza vs. gibi markaların kahve makinalarından alacaksanız Dr. Coffee olabilir. ya da türkçesiyle kahve doktoru.
03 Yorumla
+1 yıldélicieux, première classe, grand coffee, delicioso caffee, diferente caffee gibi olabilir bunlar grafik tasarım programlarında güzel bir yazı karakteriyle yazılırsa mükemmel sonuçlar verebilir ve parlak gümüş tarzı yazı şekli tabelada kullanılabilir ;)
03 Yorumla- +1 yıl
yok özel sözlükten araştırdım fransızca ispanyolca vs. sizin için ;)
- +1 yıl
oyun vs. üzerine demişsin gioco italyanca oyun manasında Gioco Câffee güzel şık durabilir.
Kastamonunun hıkayesını okumustum ben. KASTA İLE MONİNİN BİRLEŞMESİNDEN OLUSUYOR KISACA. uzunca yzarm hkayesnde ıstersnz ama bılıyosunuzdr herlde :) oyuzden bence KASTA MONİ YAKIŞACAKTIR VEYA SADECE MONİ. COK HOŞŞ ve
manidar :))03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılpara bol gelince insan ne yapacagini sasirio herhalde :D
bnce gel birader olsun.. :D mubarek her bir sey var..04 Yorumla- +1 yıl
hmm mekan doldurmakta ayri bir sey tabii.. :D
- +1 yıl
Dogrudur xd
+1 yıl'game of langırt'? game of thorones'dan esinlendim :D hani popüler ya ondan. neyse segıkhasd :D
02 Yorumla- +1 yıl
holley ben kazanıyomm. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyabancı isimlerden ziyade türkçe bişey bulabilirsin ama böyle güzel mizahi bişey olsun...
aslında sitede erkeklerin karakter kısmında yazan ehlikeyf var bunu koyabilirsiniz bence :D05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D başkası koyduysa olmaz heralde olur mu ki :D
Cevap sahibi+1 yılşansınıza küsün :D
muhabbet koyu, olabilir belki bu isim nasıl?
bir de bence...cafe diye koymayın ya bunlar küçük işletmelerin tercihleri olmalı siz küçükten başlasanız da büyük düşünün büyümeyi hedefleyin :D o yüzden...cafe diye koymayın içinde cafe olmayan bir isim olsun bence tabi siz bilirsiniz :)
+1 yılbence cafenin tazına bağlı gidip lüks bir yere cabbarın yerı diye isim vermezsın herlde :) nasıl bir cafe ki
08 Yorumla- +1 yıl
tarzına dıyecektmm
- +1 yıl
sobe cafe, cafemsi, patlıycan, asos, joker olabılırr bnce.
- +1 yıl
yok be ne yanlıs anlaması bence kagıt falan olcaksa joker ıyı ya da hÂne cafe olabilir
- +1 yıl
kagıt falan olcaksa bence gayet mantıklı tabeladada joker resmı olur tamam ıste :)
+1 yılOrta Kahve (Beyoğlu'nda var ama çal nerden bilicekler)
Cafes
cafein
kütürt01 Yorumla
+1 yılCafes - kuş temalı duvar resimleri falan olabilir, kafes falan. akilda da kalici.
02 Yorumla- +1 yıl
İsmini koyduğum bir iki dükkan yürüdü epey, onu söyleyeyim de :)) dikkate al derim. Hadi hayirlisi olsun şimdiden.
+1 yılBirkaç öneri var. Şöyle sıralayayım: 1. Flash Cafe, 2. Zilli Cafe, 3. Cafe Frequence (veya Frekans, keyfe göre) :), 4. Cafe Update
ve saire ve saire ve saire. :) Yenilikçi olmak lazım.01 YorumlaOyunbozan Nasıl olur :D Şimdi aklıma geldi çok orjinal :D
01 YorumlaGame station, standart ama tabela ve iç konsept güzel olursa iyi tutar.
01 Yorumlaabur Cubur kafe olsun hiç olmasa. adamlar ne yediğini bilsin
01 YorumlaKS Hakkında konusunda 6,4b cevap paylaştı. Halay bar olsa Lelele olsun derdim de kafeye gitmez şimdi :D:D
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba,
Gençlere hitap eden bir mekan olacağı için seni seçtim "World Of Game"
İyi geceler :)01 YorumlaAltin Cafe's :-D icerde tavukta pazarlarsin panpa :-D :-D
01 YorumlaAşiyan, Java, Mr. Coffee, Le'Coffee, cup coffe vb. :D
02 YorumlaKS Hakkında konusunda 516 cevap paylaştı. n'joy , jukebox , cofffein, hatr-ı kahve mekanın temasına göre de değişir :)
12 YorumlaOra, bendensin, bir ' yer :))
02 Yorumla
+1 yılDostum hangi şehirde açmayı düşünüyorsun?
04 Yorumla- +1 yıl
Son zamanlarda bu tip cafelere antik isimler koyuluyor ve bayada tutuyor. Mesela Komagene, Konya'da Ikonyum, Ankarada Karum AVM, Ankarada Antares, Lykien. Araştırdım o yörenin eski antik adı "Tumanna"ymış. Eğer o isimde bir mekan yok ise güzel olur diye düşünüyorum. Bu arada yemek ısmarlarsan Logo benden :)
- +1 yıl
Paflagonya çok geniş bir alanı kapsıyor ama güzel isim :) Logo konusunda da istediğin zaman mesaj at, elimize yapışmaz :)
+1 yılBu Cafe :) ya da Bizim mekan :D
07 Yorumla- +1 yıl
:) :) söylersin abi sendeee :)
- +1 yıl
Yabancı isim sıkıntı cidden :)
- +1 yıl
Kolay gelsin :)
Türkiye'de açıyorsam Türkçe bir isim koyardım
13 YorumlaBenim nickimi koyun asadssa
04 Yorumlapes olamasa 80ler filan olabilirdi...
04 YorumlaKS Hakkında konusunda 7,6b cevap paylaştı. Oyun diyari
02 YorumlaBlue night :)
01 YorumlaHangover
06 YorumlaKS Hakkında konusunda 3,1b cevap paylaştı. Face to Face Cafe.
01 Yorumla- KS Hakkında konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılİxir cafe...
02 Yorumla- +1 yıl
cafe kardeşim aktarı geç o ayrı birde
böyle doğal meyve suları falan satacaksan birebir güzel bir yer
+1 yılThe corners in :)
02 Yorumla- +1 yıl
Kulağa hoş geliyor :)
+1 yılcafe-in
03 Yorumla- +1 yıl
korkar millet gelmez diyim ama taktın yani nickime sen bak bidaha yazmam sana küserim :( oysa seviyom ben seni :(
TOROS.
01 Yorumla
+1 yılbiyer iyidir
01 Yorumlammmmm.. olsun
08 Yorumlatree hill
03 Yorumlacafe late:)) koy
03 Yorumlaananın yeri
13 Yorumla
+1 yılMarjinal kafe
01 Yorumla
+1 yılCafemis
01 Yorumlainception koy :D
00 Yorumlasaloon angara :)
01 Yorumlacafe-DEYİM
01 Yorumlalila , diva
03 Yorumlalangırt cafe olsun
00 Yorumlafelicia
00 YorumlaAyrık Vadi
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 19,2b cevap paylaştı. kafein
07 Yorumla(cafe) latte :D
02 YorumlaTurkuaz
01 YorumlaLily :)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnur cafe
01 Yorumlao kafe kafeyiz
01 YorumlaKS Hakkında konusunda 3,4b cevap paylaştı. discovery...
04 YorumlaEğlenium yap ^^
02 Yorumla
+1 yıltripkolik cafe :D
01 Yorumladostça cafe
00 Yorumla
+1 yılSpeed time
00 YorumlaCafedar Cafe
00 Yorumla
+1 yılBülbülyuvasi
00 Yorumlaeskaza
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 932 cevap paylaştı. CAfeDcaFE
00 Yorumla