bez bebek
selena
adanalı
akasya durağı
alemin kralı
türkün uzayla imtihanı
türk malı
şu an aklıma gelenler
selena
adanalı
akasya durağı
alemin kralı
türkün uzayla imtihanı
türk malı
şu an aklıma gelenler
ya dostlar garıp gelecek ama ülkemin insanı acı bir gercek ama nerde gereksiz ve sacma olan film ve dizi varsa onu izler onu sever mesela recep ivedik cok irenc ve sacma sapan herkez beyeniyor neden şiddet ve argo var diye ama insanım belgesel izlemeyi sevmez gecenlerde yapmış oldugum anket ( üniverste ögrencileri ) % 90 lik bir deger belgeseli ne yapacagım secenegini secti geri kalan % 10 % 5 i izlemem %5 i ise herseyi izlediklerini belirtti yani durum ortada
iyisini sorsaydın daha az şık olurdu
Ben fazla dizi izlemiyorum ama bende Yerli malı dizisini sevmiyordum.Sahneler çok uzundu .Komedide sahneler çevik ve hızlı olmalı.Şakalar insanı boğmamalı.Ben o diziyi o nedenle sevmiyordum ama türk tarihindeki en kötü dizide demekte istemiyorum çunki sonuçta o diziyi ortaya çıkarmak için ortada bir emek var.Ben beğenmiyordum ama su aralar Trt de 80 ler diye bir dizi hoşuma gidiyor ve bazen izliyorum.
Sultan soruna 5 yıldız, sıralama harika!.. Alemin kralı dışındakiler denge bozacak kadar saçma evet..
Cevap
19Cevap
Arka Sokaklar
Adam pisliğin teki çıktı Rıza baba - Otopsi sonuçları geldi mi Aylin kaç senedir replikler bile aynı böyle dizimi olur. 6 sene oldu adamlar komiserdi halen komiser. Ben bile öğrencilikten mevki atladım bu süre içinde.
selena,alemin kralı,TÜRKÜN uzayla imtihanı , unutulmaz , bi tanede foxda çıkan nanamı mamamı ne vardı onu sevmiyorm bide
bez bebek
selena
akasya durağı
alemin kralı
türk malı
Not: Türkün uzayla imtahanı güzel. Tabi anlayana ;)
Komedi filmi zaten. Ama başarılı bence. O seti hazırlamak basit değil. Hiç televizyon seyretmem. Hep internet, hep internetti. Artık o diyi izliyorum..
Vala beni eğlendiriyor, buda bana yeter..
en iyi arkadaşım gelmiş geçmiş en kötü tv dizisi. aşk-ı roman yine idare eder.
Saydıklarına ek olarak annemin izlediği, Unutma Beni...
Akasya Durağı iyidir ya.. Çiçek Taksi kadar olmasa da.. Alemin Kralı'da güzel bence. Diğerlerini beğenmedim.
Alemin Kralını seviyorum. Türk Malınıda izledim. Diğerlerini salla. Tabi herkesin kendi dizi zevkidir.
Hepsine katılıyorum ayrıca arka sokaklarıda ekliyorum.
türkün uzayla imtihanı hayatımda gördüğüm en kalitesiz uzay dizisi. dünyaya rezil kepaze olduk ama anlamadı kanal.
tatlı hayat ve geniş aile haricindeki tüm diziler fos
famagül, aşkı memnu, ve yazdıklarına katılıyorum kesinlikle.
anne babamla evlensene diye bi dizi vardi kuçukken izlerdim ne salakmisim.
Türkün uzayla imtihanı efsane şu an hala izliyorum.
Muhteşemler varya. Bir tarihi kapkara anlatanlar!
tabiki mühteşem yuzyıl
beyaz sultan ülkemizde cok iyi efecklere film cekimine sahip kadrolar var :) ayrıca o dizi yapımcıları kim iyi ogren siyonıstlerın elinde dizi masonalrın elinde dizi :) ben bir bolum bile izlemedim o diziyi :) lütfen ilminati hakkında biraz bilgi edin .başarılar ve bi cok dizide siyonistlerin masonların elinde.
bide pis yedili :S one be yaa saçma bi dizi
araf zamanı
arka sıradakıler
dizi izlemiyorum bana hepsi saçma geliyor ..
yeni bölüm yok türkün uzayla imtihanında
arkada sıdakiler ne olcak
LM yi çıkar hepsini topla çöpe at
arka sokaklar bitsin lütfen
akasya durağı türkün uzayla imtihanı
2. seneye giren her dizi kötüdür...
akasya duragi riza baba :)
Z hepsi
hepsi :D
f-hepsi
polat
Katılıyorum bide son