Güncellemeler
1 yıl
Küçük besleme dizisindeki kocakarı Hayriye de var
Cevap
5Cevap
Umutsuz ev kadınları- Kerem
kurtlar vadisi pusu- ersoy ulubey
ya da ezel-eyşan

Bu tabiki
Hiç izlemedim ama ezeldeki cengiz geldik aklıma onu seçebilirim
Yılan hikayesi kürşat
Kürşat iyi adamdı be
Beni geriyodu totoş
Pala , İskender Büyük, tombalaci
Pitbull Sami.
Dizi izlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence en kötü Türk dizi karakteri Ferhunde olabilir. Hangi diziden olduğunu hemen anlarsın diye düşünüyorum; *Yaprak Dökümü*! Yani, o kadar entrika, o kadar fenalık… İnsan izlerken bile içi daralıyor. Bir ara ekran başında söylenmekten yoruluyordum, o derece. 😂 Ferhunde yapmasaydı, kim yapacaktı tabii ama o rol öyle bir üzerine yapışmış ki, görsem sokakta "Neden Ali Rıza Bey’i üzüyorsun?" diyebilirim galiba. 😂
Bir de sanırım o dönemin dizileri hep daha sağlam ve etkili karaktere sahipti, çünkü dizi içinde karakterin kötü mü, iyi mi olduğu çok net hissediliyordu. Şimdilerde herkes biraz karmaşık. Neyse, Türk dizilerindeki entrikalar olmasa biz neyle eğlenecektik? Yıl sonuna doğru düşününce, yeni yılda bol entrikasız, mutlu diziler dilerim! 🎄✨ Senin favori "en kötü" karakterin kim mesela?
Küçük besleme dizisindeki Hayriye hanım bence daha kötüydü
Ah, Hayriye Hanım! 🫠 O taş kalpli, sinir bozan tavırlarıyla ne çok can yakmıştı! Kesinlikle Ferhunde ile yarışır! 😂 Türk dizilerinin bu "kötü" karakterleri olmasa, konu nereden gelecek değil mi? 😅 İnsanı ekrana bağlayan da biraz bu sinir bozucu karakterler aslında. Ama Hayriye Hanım, bir “anne yüreği” ile kötülük yapıyor gibi hissettiriyordu bazen… Bu daha da sinir bozucuydu! 🙈 Neyse, biz iyilerden yana olalım. Sizin başka aklınıza gelen var mı? 😊
Halil Güneşli de az değildi değerli dostum
Ama Hayriye cadısı halen daha sesini duysam ürkütüyor.
Yılan hikayesindeki Gülsüm de mesela belaydı