Dizi neden tutmadı? Usta oyuncular ve genç yetenekler varken, popüler olduğu için öne çıkarılmaya çalışan kişilerle dizi yapılırsa; değerli olmaz. Farklı alanlarda becerileri olabilir, sempatik olabilirler ama bu oyuncu olma kapasitelerinin bulunduğunu göstermez.
Örneğin son dönemde öyle ya da böyle bir şekilde adı parlayanlar, şarkı söylemeye ve klip çekmeye de başladı. Neden adının parlamasını bekledin? Popüler olmak, şarkıcı olmaya mı itiyor? En önemlisi, gerçekten iyi şarkı söylediğine inanıyorlar mı?
Kimsenin yaptığı işlere karışmıyorum. Herkes istediğini yapar ama kıyıda köşede imkanı olmadığı için körelen yetenekler yerine; yarın unutulup gidecek kişilerin parlatılmasana da sıcak bakmıyorum, bakamıyorum.
Aleyna tilkinin sesi çok güzel (şarkılarını sevmem ama sesi güzel) belki gönlü de güzel bir arkadaştır ama dış görünüş olarak çok itici ve Sinema için bence uygun değil sadece tek rolünü gördüm Instagram da ve ondan olmayacağını anladım. Ben yetkin değilim belki bu konuda ama göz var nizam var keşke tiyatro temeli olan daha iyi oyuncular seçseydi Acun Ilıcalı.
aleyna tilki bahsettiğiniz gibi itici sevilmeyen bir tip oyunculuk desen sıfır demek ki sanatçı olmak için sesin güzelliği yetmiyor, böyle tipler İzmir depremin de bile ABD cadılar partisi yaparak şımaran türk ünlüler
@Berivann6 şimdi kardeşim böyleleri sahne arkasında birinci olanlar gerisini anlatmak istemem bir bayana torpilli sanatçılar içi boş dışı boyama
@Berivann6 ben bu kıza hayran olanların zeka seviyesinden bile endişeliyim İzmir depremin de bile ABD de cadılar bayramı yapan şımarıklardan gerçi öyle ünlüler de çok ama sana diyeyim böylelerin sonu pek iyi değil kullanılıyorlar bu kızın buralara gelmesi tesadüf değil, yapımcıların, bestecilerin, manitası olmuş sonra onların gazı ile gelmiş ama merak etmesin onu kim oralara getirdiyse indirmesini de bilir, öyle ne model kızlar mankenler geldi sonra bataklığın içinde gömüldüler
@ozelguvenlik15750 zaten Aleyna giderek düştü zannediyor ki dünyaca ünlü olacak ama ne o karakterde ne o görsellikte ne de o ses ve dansı yok kısaca o kriterleri yok Türkiye'de ünlü olmak kolay ama Amerika'da ünlü olmak zor öyle herkes ünlenmez ve genelde Amerikalılar ünleniyor
@Berivann6 benimsediği taklit ettiği ABD deki Ünlülere Aleynayı sorsan kesin ihtimal tanımazlar bile :)
@Berivann6 Exxen çok kısa süre de batar sana diyim :)
@Berivann6 Blu Tv bile ondan daha güzel en azından blu tv de izlediğim güzel türk diziler vardı, Exxen Acunun hobi olarak can sıkıntısına çıkardığı bir platform,
@Berivann6 Blu t v ye hayatımda ilk kez satın aldım, bir ay sonra bir daha da paralı platform almadım çok saçma inan bana netflix de dizilerin yarısı başka sitelerde bedava izlersin :)
her işte bir emek vardır. emeğe saygı değerinde 2 bölüm izleyip imdb'de yorum yapayım dedim. bunları seven gençlerin çılgınlık seviyesinde olaya tapma olayı var. kötü yorumumu şikayet edip sildirmişler. inadına bir daha yazdım. 5 ya da 6 "1" puanlı yorum vardı. hiç biri kalmamış. imdb'de trollere yenilmeye başlıyor sanırım.
Herkes hak ettiğini alıyorsa demek ki :)
Acun gibi zeki bir adam böyle bir hata nasıl yapıyor anlamış değilim.
Bunu izlemedim ama baştan böyle olacağı belliydi.
Buna ek olarak...
Medcezir demek istiyorum. Oyuncular falan filan iyiydi ama yabancı versiyonunu izlediğim için mi bilmiyorum bana vasat geldi.
Cevap
60Cevap
bu diziyi izlemedim ama adayım bu dizi olurdu
Demek ki neymiş Acuncum popüler diye her önüne geleni satın alıp televizyona koyarak halka yedirmeye çalışmamak gerekiyormuş. Dizinin kötü olacağını ilk fragmandan anlamıştım
daha önce evlilik programı ile ünlenenlere dizi yapmıştı
mide bulandıran dizilerden biri, aleyna tilki dediğin kız zaten oyunculukda vasat,
Bu diziyi kim izler anca yeni yetme özenti ergenler izler.
E dizi Exxen'de ve ücretli bir platform. Çoluk cocuk bu ücreti karsılayabilir mi? Hayır.
Peki aklı başında bir ebeveyn çocuğu bu sacmalıkları izlesin diye bu parayı verir mi? Ona da hayır.
Sonuç olarak bu dizinin izlenmeyeceği apaçık ortada. Acunu severim ama bu kadar insanın Aleyna Tilki'ye antipatisi varken nasıl böyle bi yatırım yapmış hayret.
Diziyi ben de izlemedim ama şu an aklıma en kötü dizi olarak bundan başkası gelmiyor.
#Cassie
Ülkemin sanat anlayışı cep kabartısına göre değişiyor. Paran varsa konuş, yoksa sonsuza dek sus!
Zaten yetenek kokan oyuncular da saolsun halkımız tarafından epey linç yiyor. Bkz; Atiye dizisinden Beren Saat...
Yani uzun lafın kısası Exxen zaten popülarite sayesinde öne çıkan bir platform. Bu her zaman için böyledir. Yetenekle bu ülkede ekmek yenmiyor.
hiç şaşırmadım dünya da ise dizi ve sinema da 2.0 dan en düşük alan film sayısında dünya da en üst sıralardayız bu filmlerden biri de hababam sınıfı yaz oyunları rıfat ılgazın ölümsüz eserinin öldüğü gün, bu kafayla gidersek belki dünyanın en berbat kalitesiz film yapan ülkesi biz olacağız ayrıca exxen için üstüne para verseler yine dizilerini izlemem
ilk bölümünü izlemiştim, kusucaktım neredeyse
bu kadar vasat oyunculuk başka yerde görmedim flash tv oyunculuğu diye bir tabir vardı flash tv oyunculuğu bunun yanında oscar alır oscar
diziyi izleyen zaten şunu net anlar, sırf sözde aktörler (aktör demek oyunculuk mesleğine hakarettir) popüler diye çıkarılmış halka yedirmek maksatlı bir dizi,
diziyi izlemedim ama twitterda tt olduğu gün önüme kesitleri düşmüştü fena değildi. millette nasıl kin haset varsa artık izlemeden her şeyi kötüleyelim gidelim 1 verelim yani elinize ne geçiyor ve bunun için neden boş zamanınız var. aleynaya duyulan kini de anlamıyorum sanki kız seri katil, bu kadar üstüne gidilmez insanların yazık. sanki mafyalı aldatmalı türk dizileri çok harika da bu kötü. hiç böyle müzikal genç dizisi yoktu iyi bir adımdı bence ama gel bu orta doğululara anlat
şarkıcı olan herkes iyi oyuncu olacak değil bunu neden anlamıyorlar? Gerçi her şey pr olmuş bir umut belki hayranlarının yarısı izlese köşeyi döneriz gibisinden düşünmüş olabilirler ama bilmiyorlar ki bu kişilerin hayranlarının çoğu 13 yaş altı sdadasd
Diziyi seyretmedım ancak o dızıde oynayan 3 tane danscı kız arkadasım var kadroya bakarsak bır genclık fılmı olusturulmus ama bızım gıbı ıhtıyarları heycanlandırmaz pek bıraz bebe işi olmuş gercı turk dızılerıde pek seyretmem arz talep meselesı acun bıraz reytıngı olan kısılere projelerde yer verıyor ama tecrubede önemlı aleyna dah şarkıcı bıle degıl benım gozumdekı bırde dızısını seyredeyım:)
Çakma (çalma) Elite yapmışlar sonuç 10 üzerinden 1 puan.
İmdbye girip oy veren kitle aleyna izleyecek değil ya en güzelini yapmışlar
Sonucun bu olması bekleniyordu. Türk tv tarihinin en büyük fiyaskosu🤣🤣 bir başkası da sihirli annemin yeniden çekimi olacak bence.
İzlemedim ki!
Ama izleyen çoğu kişi cemal can için ızliyordur eminim ki 😅
Acun platformunu böyle şeyler ile doldurunca çıkan sonuç bu. İzlemedim, işimde olmaz.
bu diziyi izlemem icin exxene para vermek yerine , exxenin bana para vermesi lazim.. bye
Exxen kullanmıyorum, üyeliğimi aldığım gün iptal ettim.
Sanki türk dizilerinin hepsi kaliteli de.
Zeten diziler kalitesizlikten yerlerde sürünüyor. Bir de aleyna gibi çapsız birine rol yaptırmaya kalkarsan çakılır. Bence 1,7 bile yüksek bir puan.
Puanını hak eden bir dizi. Sahi dizi demeye de bin şahit ister. Şarkıcı Aleyna Tilki ve (?) Cemal Can oynuyor. O sebeple oyunculuklar iyi değil, belki gerçek oyuncular oynasa başarılı olabilirdi
Exxen ürünü olması komik kendisini netflix yerine koyucak site yapmaya çalışıyor insanlar meraktan üye oldu ve boş bir şey olduğunu anladı bıraktı görüşüm bu
öncelikle şunu söyleyeyim diziyi izlemedim ama fragmanı izledim bana göre Aleyna tilki bir daha filmde oynamamalı nedenini sormayın zaten bir çoğunuz biliyordur Cemal Can'a gelecek olursak normal hayattaki karakterini ben çok severim ama dizideki rolünü görünce olamaz dedim Cemal Can'ı ilk kez bu dizide görenler onu bu dizideki gibi bir karakter sanabilir bu çok yanlış ''saygılar''
Exxen bu gibi işlerle Acun' u büyük zarara sokacak gibi duruyor, Sihirli Annem'e, You tuber'lara çok fazla kimsenin ücret ödemek isteyeceğini sanmıyorum
Al birini vur diğerine derler, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş (yasa tencere yuvarlanmış yemek dökülmüş) körler sağırlar birbirini ağırlar, neyse sıkıldım ben bu ikisinden
Merak ettiğim için biraz baktım. Kopyala yapıştır olduğu çok belli oyunculuklar müthiş amatör. Sırf Aleyna nın güzel sesini ve seksi fiziğini görmek için izleniyor.
Biz aleyna tilkiyi görmemek için netflix alıyoruz acun para istiyor bunun için ve veren de var he bu platformlara
Vaktim degerlidir benim bu saçmalığa harcayamayacak kadar hemde
Bu diziyi izleyenler var mı gerçekten oyunculukları sıfır zaten saçma sapan ergen dizisi
Toplum olarak doğru bir şey yapmışız valla bolca gurur...
Ben yine de izlemek isterdim. İlk bölüm hoşuma gitti. Çok yapmacık oynasalar da.. İzlemek istiyorum nedense
Hiç şaşırmadım özenti dizi ve amatördü oyunculuklar da çok kötü tabi Aleyna yine egosundan taviz vermemiş
Bu youtuberların çıkardığı bütün filimler kötü. Bir tanesinin ismi Cumali Ceber'di sanırım, tam rezillik😂
İzlemedim ama içerik klasik gibi geldi dizaynı beğendim görüntü güzeldi ama oyunculukları fragmandan gördüğüm kadarıyla pek iyi değildi sanki.
Hercai gibi kadını asagaliyan töre namus tecavüz dizileri varken bunun almasını beklemezdim tamam kötü kabul ediyorum ama daha kötüleri de var
Haklı bir şekilde en kötüsü olmuş ve bence tarihin en kötüsü gerçekten
Çünkü benim en güzel Masal'ım varken bunun tutması imkansizdı.
⭐⭐⭐⭐⭐
Fragmanlarını denk geldim o kadar saçmaydinki Allah'ım :d
İzlemedim ama nedense içimden bir ses kötü olmasına şaşırmamamı fısıldıyor. 😂😂
Diziyi izlemedim, ama reytinginin düşük olmasına da hiç şaşırmadım doğrusu.
Bazı şeylerin hak ettiği değeri aldığını görmek güzel.
izlemeden yorum yapmam ama oynayan 2 kişi boş kişiler oyunculuk anlamında söylüyorum tabi
Fakir kız zengin oğlan tipi dizilerin hepsi rezalet
1'in üzerine çıkmış hayret. Ben 0.7 falan beklerdim.
Yaa acun efendi işte adama böyle cevap verirler 💛❤💪
Bu filmden çok var çünkü
Aleyna kadar yaratıcı olamamış malesef
Ehe ehe, Cumali Ceber'den sonra yine zirveyiz adamım.
😎
Düşük puanı haketmek de bir başarıdır. Rezillikten geçilmiyor gerçekten dizi.
O kadar puanı da zaten acun fan boy ve aleyna tilki fan boylari vermiştir
Gel gör bak şimdi bizim salaklar ne kadar fazla izleyecekler bu aptal diziyi
Dizi çekiyosun ama kimse bi yerine takmıyor ilgi görmüyosun ne dram ama :D
İzledim bi kaç bölüm, amatör gibi profesyonellik yok.
Exxen değişik bir platform bu gibi diziler ergenler için zaten. Önceden youtube'da bedava olan içerikler exxende paralı o yüzden ilgi çekeceğini sanmam
Doğu perinçek geldi aklıma 0.22 ile 😂 oyuncu değiller zaten 1.7 bile onlar için başarı
gereksiz bi dizi de o yüzden, ne gerek vardı ki üstelik aleyna gibi kendini star zanneden ama aslında uzaktan alakası olmayan biriyle?
Haberim bile yoktu kibirli aleynaya iyi olmuş ehehehehe
İzlemedim
Saçma sapan diziler biraz araştırın ne olduklarını anlarsınız çoluk çocuk dizi yapmış bildiğin batılı bir diziden farkı yok komik gerçekten komik
Fragmanından gördüğüm kadarıyla, sadece taze liselilere hitap eder bu dizi.
Exxen düşük kaliteli bir platform o yüzden.. izleyici kitlesi de pek zevkli değil..
bence töremize aykiriğğ dizilerinden daha iyi değişik bişey olmuş oyuncuları sevmesemde bizim ülke alışmış tabi aynı bokun lacivertini izlemeye bunu tabi beğenmezler
En kötü dizi.
Işte bu benim masalım
Afedersiniz ama b*k gibi bi dizi. Dizi bile denmez.
Cemal i kim hesaba aldı da böyle dizi mizi çektiriyor kim ne kadar yetkin ne vasfı var bu tipin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?