Hostes olmak için mülakata basvurmayi dusunuyorum bir sure sonra ama herkes eve girdikleri yok hergün bir yerdeler diyorlar.. sizce nasil meslek iç hatlar hostesligi bileniniz varmi tesekkur ederim
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir bayan arkadaş thy'de hostes. Evet dünyanın en çok yerine uçan thy'de hosteslik zor ama
30 gün içinde 15 16 günü uçuyorsun en fazla
3000 3500 tl arası maaş 1000 tl makyaj parası verıyorlarmış kendısı anlatıyor
ucuş takvimin var ve sürekli farklı yerlere gidiyormuşsun bir de bildiğin dile göreymiş.
Türkiye ortalaması üzerindeki kızlar oradaydı mülakatına gittim. İngilizce sınavını da geçtim ama torpiliniz var mı biz de yok dedik çağırmadılar.
Kızları özellikle güzel yağsız olanları seçiyorlarmış beli kalçası kalın olup olmamasına dikkat ediyorlarmış belirteyim.02 Yorumla- +1 yıl
yurtdışı. bir gün maldivlerde bir gün cibutide
+1 yılgençliğinde işine yarar ama orta yaşa geldiğinde pek tutulur meslek değil. 35 yaşını geçen hostesler hep farklı mesleklere geçiyorlar. ha, dil sorunun yoksa uluslararası çalışırsın, dünyayı görme imkanın da olur. ama iyi düşün derim, zira ortayaştan sonra pek gelecek vaadetmez. bir de, her meslekte çakallar vardır. seni gözüne kestiren üst düzey beyefendiler özel arkadaşlık teklifi de edebiliyor. bu nedenle meslekten sini harbiyle istifa eden arkadaşım da vardı... acı ama gerçek.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden orta yaştan sonra yapılsnayacagını düşünüyorsunuz?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim arkadaşım S A S da hostelik yapıyor ve çok yorucu ama eğlenceli bir meslek olduğunu söylüyor.Doğal olarak sadece hani servis işi sanıyor insanlar hani hizmet vs ama tüm uçağın güvenliğinden sorumlu oluyorsun.Şu an arkadaşım baya iyi para kazanıyor ve yer hostesliğide yapıyor hani şirketin içinde kendini geliştirdi vs.Yolun açık olsun :).
14 Yorumla- +1 yıl
Türk parasıyla hesaplamam gerek öyle değilmi? Vergiden sonra eline türk lirasıyla 8780 küsür lira kazanıyor diye tahmin ediyorum.Yurt dışı şirketi olduğu için bu şekil olabilir.Türkiye içindeki maaşları bilmiyorum.
- +1 yıl
Rica ederim
ben şahsen öyle bişey düşünmüyorum ama gerçekten hostes olmak istiyosan öncelikle bu senin kararın. sonuçta sevdiğin bir meslek yapıcaksın.yorulucaksın ama tatlı bir yorgunluk olucak çünkü sevdiğin işi yapıcaksın unutma bu senin hayatın kimsenin müdahale etmesine izin vermeee :)
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana göre iyi bir meslek değil. sen o kadar İngilizce bil o kadar eğitimli ol ( ki çoğu kolej mezunu üniversite mezunu) sonra git hostes olup elaleme yiyecek içecek servisi yap.
kokoş kadınlar seni azarlasın bu çay soğuk git yenisini getir diye. erkekler parmağını şıklatarak seni çaırsın sipariş versin.
hiç hoş değil.
geceleri gündüzleri belli değil devamlı başka yerlerdeler. çoluğun çocuğun olsa napacaksn? yükselmesi falan da yok galiba. ilerde pilot olamıyosun mesela :)))
şaka bir yana hiç cazip değil bence.20 Yorumla
+1 yılben mülakatları filan geçmiştim ama sonra vazgeçtim kendime güvenemedim 10 yıl kalma zorunluğun var eğer çıkmak istersen tazminatı ödemek zorundasın kendime güveniyorum fikrim o zaman içinde değişmez dersen iyi para kazanırsın dilini geliştirirsen yurtdışına uçuşlarda ek ücret alırsın
03 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Bende mülakatlara katılmayı düşünüyorum fakat aynı zamanda üniversite okumak istiyorum. Hiç duymamıştım cidden 10 sene zorunluluk var mı? Öyleyse üniyi bitirince deniyeceglm.
Uçaklarda nasıl bilmiyorum ama şehirler arası otobüs hostesleri çok yoruluyor ve uykusuz kalıyorlar sosyal hayatları sıfır, insanların bakış açıları zaten şaibeli bence hiç bulaşmayın derim.
00 YorumlaKabin memurluğu yeni başlayan özellikle bayanlar için çok daha uygun erkek olanlarda var ama bayanlar için çok daha uygun ama arkadaşların dediği gibi yaş 35 ten sonra pek iyi değil...
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir meslek olabilir ancak düzensiz saatleri var ayrıca sürekli olarak da çekici görünmen gerekiyor ;)
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 12,5b cevap paylaştı. Zor meslek olduğu kesin.. Zevkli taraflarıda var tabi günde hiç görmüyolarsa 10 tane memleket görüyolar ama kuş bakışı..
10 YorumlaHostesler Türkiye'de yeri ve konumu olarak güzel yerdeler bir bayanın maddi özgürlüğü olmalı ve bir bayan için güzel meslektir kabin arkadaşlarımızla konuşuruz hepsi memlun
11 Yorumla
+1 yılÇok yorucu bir meslek bence. Başka seçeneğin yok mu?
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılbenim var 2 tane arkadşım çok seviyolar işlerini ama onlar dış hatlarda iç hatları bılmem ama bı bayana en yakışan mesleklerden biri maaşda sağlam baya
10 Yorumla
+1 yılGenellikle halk arasında uçan memeli diye tasvir edilir ve bir rivayete göre seksi olmaları gerektiğine inanılır
cayırt00 Yorumlayapan var arkadaşım düzenli hayat istemiyorsan iyi bir seçenek kız oldugun için bekar kalma ihtimalin yüksek
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bana bu tür uzun zamanlı işler tuaf gelir genelde akşam evin yolunu bulmak lazım :)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 447 cevap paylaştı. Önceden sayısal bilmiş olsaydım hostes olurdum emin ol parasıda iyi meslekte
10 Yorumlaon numara meslekde güzel olman lazım fiziğinin yerinde olması lazım.benim arkadaşım sabiha gökçende harekat şefi bazen yanına gidiyorum,hosteesler at gibi maşallh
00 Yorumlasenin o çalışma ortamı hoşuna gidicekse mutlu olucaksan bize laf yorum düşmez
00 Yorumla
+1 yılbenim var iç hatlar ise güzel ama fiziğinin güzel ise canın sıkılır morelin bozulur
00 YorumlaBekarken iyi hosta evlendikten sonra o adam yoklugunda neler yapar neler
00 Yorumla
+1 yılSüper meslek biraz yolculara çay kahve dağıtma kısmı sıkıntılı o kadar
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı. https://youtu.be/Zu_aIHs5rGYçok komik :)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 633 cevap paylaştı. bu sitede 2 gunde en az 10 kizin sirdugu bir meslek tum guzeller buraya toplanmis
00 Yorumlagüzel meslek bigün ordasın bigun buradasın uçmaya devam :)
00 YorumlaDış hatlarda çalış italyan erkekleri çok yakışıklı şaka bir yana hosteslik güzel meslek
00 YorumlaUcan garsonlar.
Yazin 1500TL ye kisin 1000 TL ye calisirsin.00 Yorumladüşünüyorsan vede kazanabilirsen tabiki gitmelisin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUçan memeli Diye Dalga Geçilen bir Melsek
yada Mini Etekli Hostes görecem diye Uçağın biran önce kalmasını bekleyen insanlar00 Yorumlahosteslik okumak istiyorum karmaşık bi meslek mi ya da tercih etmelimiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhizmetci gibi bisey bana göree. ama senin tercihin canim iyi düsün :))
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 11,3b cevap paylaştı. adı var sadece gerisi işkence.
00 Yorumlabence bekarken iyi evlendikten sonra çok zor
00 YorumlaBi bayanın yapacağı en iyi iş parasida çok güzel
02 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 64b cevap paylaştı. Hostesler cok güzel oluyor :)))
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 19,2b cevap paylaştı. başka yollarla da uçabilirsin
00 Yorumla
+1 yıl
yapabileceğine inanıyorsan güzel meslek00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. uçan memeliler. beyinsiz oluyolar genellikle .
00 Yorumla
+1 yılbi hostesler bide hemşireler :*
00 Yorumlauçan garson işte :) çok zeki insanları alıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzünün ve fiziğinin güzel olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsağlam bacak varsa kısrak gibiysen olabilir?
00 Yorumlaiş iştir..
00 YorumlaUçuk bir meslek.
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUçuyorlar falan
00 Yorumla hepsi seksi şempanze
02 Yorumla- +1 yıl
öyle deme en dandiği 3500 tl maaş alıyo la
Çok güzel meslek ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri