Sevgilimden ayrıldıktan sonra anksiyete ve duygu durum bozukluğu normal mi Ağır nöbetler geçiriyorum?

Arkadaşlar her daim anksiyetesi olan biriydim hayatımın her anı kendimi çok arkadaşım bile olsa hep yalnız hissettim. Benim eksiğim hep bir kalp bir karşı cinse olan durumdu. Güven ve huzur aradım. Fedakardım hep çok güven zedeleyici ilişkimden sonra bir ilişkim oldu çok güvende çok mutlu ve kim karşıma gelirse gelsin çok güçlü hissettim kendimi. ailesindeki bir ölüm sebebiyle ayrılmak zorunda kaldık bu bana çok dokundu ona emek vermeiş ve çok şey yapmıştım ilk kez onunla uyumuştum hayatımda dünyanın en masum ve huzurlu hissiydi. Onunla çok mutluydum birinin beni seviyor hissi beni çok güçlü kılmıştı Şehir değiştirdim ona daha yakın bir şehirde iş buldum ama bunu zaten yapmam da gerekti. Kendini benden çekti sebep aldatma değil bir ölümdü o zamandan sonra anksiyete krizlerim tuttu istemsiz geceleri kalbimin paniklemesi kaslarımın omuzlarımın tutulması , o benim tüm erkeklere olan güven timsalimdi gittiğinden beri kriz geçiriyorum tam her şey geçti derken bir yerden anımız fırlıyor kalbim çok hızlı çarpmaya başlıyor çok üzülüyorum. Bir yerde güven hissiyatını aldığım vakit aklıma o geliyor ve anksiyetem tetikleniyor orta şiddet depresyon yaşıyorum ve bu olayla beraber bipolarımın başladığını düşünüyorum. Kabullenemiyorum evlenmek istediğim kişi oydu şimdi birine bakamıyorum. Onu sevdiğimden değil beraber uyumanın bir anlamı kalmadığından. Tüm dünya tehlikeli bir yermiş gibi artık. Özellikle akşamları evimde yatağımda uyurken bile meditasyon bile yapıyorum karnım geriliyor dişlerimi sıkıyorum bu dünyada hem çok güçlü duruyor hem de herkesten daha fazla korkuyorum. Bana yardım edin lütfen
Sevgilimden ayrıldıktan sonra anksiyete ve duygu durum bozukluğu normal mi Ağır nöbetler geçiriyorum?