Diğer Şiir yazdım nasıl olmuş sizce? mesutgündğr Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En büyük keyif yokluktur keyfini bileneEse rüzgar sen zıçarken serin serin g0tüneHele bir de d*şakları dalga yıkarsa Bin ferahlık dalar def-i hacet edene Şiir yazdım nasıl olmuş sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ઉaşak Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Şiir güzel. Görsellede uçurmuşsun. Sait faik öykü ödülünü bile utanıp eline teslim ederler. Şiir ama öykü gibi 0 0 Yorumla
birkelebeköldü Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl kesinlikle ilk tercihimiz edebiyat değil, alın bunu burdan 0 0 Yorumla
sacculina Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl bunu gerçekten sıçarken bestelemiş olmalısın, bir harika dostum. 0 0 Yorumla
Mavinin_tanrıçası Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Sende yetenek var👌🏻 Günümüzün sayılı şairlerinden birisin 0 0 Yorumla
YıldızArgun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Kesfedilmemis bir cevhersin adeta büyüledin beni şiirinle üstadım 0 0 Yorumla
kafalargokyuzu Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl turu ne kanka lirik mi kxxkzkzk 0 2 Yorumla mesutgündğr +1 yıl Pastoral Yorumla kafalargokyuzu +1 yıl didaktik de olabilirmis ogretiyor sanki Yorumla
dogalbikız Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Edebiyat bilginii konuşturmuşşsuunn 😂😂😂 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar