Kültür & Sanat Şiir yazdim nasil olmuş sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor KAYIPBenimle gecirmedigin hergunun bir kayip oldugunu ne zaman anlayacaksin? Nasil olmus yollasam mi 😂 Şiir yazdim nasil olmuş sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Birifarkındaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olm bu şiir değil CÜMLE 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yo şiir görmüyor musun Yorumla Birifarkındaa +1 yıl Cahilsinnn Yorumla Soran +1 yıl Sensin cahil kiskanc Yorumla Soran +1 yıl Sair ruhumu uztun zekami ve kelime haznemi kiskaniyorsun Yorumla
Papatiam Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 387 cevap paylaştı. Şiir değil bu. 0 0 Yorumla
Manasızdidik Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Şiir nerde 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aciklamada Yorumla Manasızdidik +1 yıl 😄 Yorumla Soran +1 yıl Niye guluyorsun Yorumla Manasızdidik +1 yıl Şiir yok ortada diyorum Yorumla Soran +1 yıl Siirin adi kayip gozukmuyor mu? Kayip mi oldu acaba siir nasil gozukmez 😂 Yorumla Manasızdidik +1 yıl Şiir sanıp paylaştığın bir şey var ama güzel değil kardeş Yorumla
Bdsmtion Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Çemkirme şiiri:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jajsjjsd Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu şiir değil ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bu bildiğin şiir değil , cümleleri alt alta yazinca şiir olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Nasil siir oluyor peki Yorumla Soran +1 yıl Bu ne bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bildiğin herkesin ilişkide kullandigi cümleyi alt alta koyup şiir diyorsun , bildiğin normal cümle o , YouTube dan bak istersen şiir nasil yazilir , orada daha ayrintili Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olm bu şiir değil CÜMLE
Yo şiir görmüyor musun
Cahilsinnn
Sensin cahil kiskanc
Sair ruhumu uztun zekami ve kelime haznemi kiskaniyorsun
Şiir değil bu.
Şiir nerde
Aciklamada
😄
Niye guluyorsun
Şiir yok ortada diyorum
Siirin adi kayip gozukmuyor mu? Kayip mi oldu acaba siir nasil gozukmez 😂
Şiir sanıp paylaştığın bir şey var ama güzel değil kardeş
Çemkirme şiiri:)
Jajsjjsd
Herkes bugün şiirlere sarmış
Bu şiir değil ki
Neee
Evet bu bildiğin şiir değil , cümleleri alt alta yazinca şiir olmuyor
Nasil siir oluyor peki
Bu ne bu arada
Sen bildiğin herkesin ilişkide kullandigi cümleyi alt alta koyup şiir diyorsun , bildiğin normal cümle o , YouTube dan bak istersen şiir nasil yazilir , orada daha ayrintili
Ehh işte.