2. sınıf 2. dönemdeyim ve genel not ortalamam 1.72 çok üzülüyorum resmen yapamıyorum .Çok düşün gelicek sinirlerim bozuldu nasıl 2.40 ile mezun olabilebilirim =(
Cevabın nedir?
+1 yılçeko zor bölüm değil ki, benim ki işletme idi aynısı ders çalışılmadan geçilen dersler bunlar, yüksek not için sürekli okuma yap ders kitaplarından. Zayıf alma sebebin okuduğunla sorular arasında bağlantı kuramamış olabilirsin. Yüksek lisan için en az 2.5 lazım önünde 4 dönem var ve çok rahat 3 ortalama çıkartabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılDüzenli olarak calıs dıyemem ben oyle yapmıyorum fakat en azından vıze fınal zamanı geldıgınde gecesınde ya da gunduzunde adam akıllı oturup calısıp gıdıyorum sende boyle yaparsan neden yukselmesın...3.50 ortalama var ıstersen daha ıyısını yaparsın :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 .sınıfımda resmn bitiyor 3. ve 4. sınfta kac ortalama alırsm genel not ortalamam allh bılır 2.40-2.50 ye nasıl çıkar =(
- +1 yıl
geriye 4 donemın kalıor her donemde 2.80 uzerı olmalı...Bunun ıcın yapman gerekende yarın vıze varsa aksamından ıyı calısacksın...vize fınal haftası programlarını kaldıracaksın dersıne vereceksın kendını sonra rahat edıp yatacaksın gezeceksın bu kadar :)
+1 yılbölümün ne? ona göre tercih edeyim. :(
son zamanlara bırakma çalışmaları zamana böl. son 2 hafta genel tekrar gibi tekrar çalış21 Yorumla
Soran+1 yılÇeko
ama zor hele koü çok zor
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce derslere düzenli gidin...
Not tutun kendi kelimelerinizle olsun...
Bunlara çalışın...02 Yorumla
Soran+1 yılbenim umudum yok 2.50 nasıl çıkarabilirim diye düşünüyorum 1.72 genel not ortalaması 2.50 nasıl olur ki
- +1 yıl
Dediklerimi yapın olur...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 senen daha varmıs yükseltirsin daha. Eger yükseltemezsen DD-DC alıp sorumlu gectigin dersleri tekrar alıp onları yükseltebilirsin ama biraz riskli bir durum.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bölümde derece almayacaksan bir önemi yok kimse ortalamanla ilgilenmez :)
06 Yorumla
Soran+1 yılyüksek lisans için gerekli ama =(
Soran+1 yılneden almadılar kı yabancı dilden olmasın?ama devlete grmk ıcın 2.50 lazm en azz
- +1 yıl
tamam sen alanında bilgiliysen, donanımlıysan not ortalamasının ne önemi varki ? 2.50 olsun yeter. Not ortalaması bir başarı ölçütü değildir bana göre insanlarda böyle bir algı var. Ezbercilik üzerine kurulu sistemde adamın hafızası kuvvetlidir herşeyi ezberler 4.00la mezun olur mülakatta bilgi sorunca far görmüş tavşan gibi kalır öyle.
Soran+1 yılhaklısınız ama dediğin gbi yüksek lisans içn önemli sırf bu yzdn kasıyorum bende yoksa staj deneymlerım oldu hep ortalamam ktu olsada
+1 yılhocalarla ters düşme . devamsızlık yapma, derslere asıl. tamamdır
11 Yorumla
Soran+1 yıldevamsızlık yapmıyorum sınavlara da çalışıyorum ama çok zor bölümüm ve umutsuzluga kapıldım 2 .sınıfımda resmn bitiyor 3. ve 4. sınfta kac ortalama alırsm genel not ortalamam allh bılır 2.40-2.50 ye nasıl çıkar =(
Cok kısa calıscaksın.Ortalaması 3.50 un uzerindeki biri olarak taktiklerimi veriyim istersen ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılbeklıyorum buyrun ltfen
Soran+1 yılekledımm
benimde 1.80 di 2.42 ile mezun olmuştum :) çok çalışman gerek çooook üniversitede bahaneye yer yok malesef
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl çalışıyordunz ve gerçekten yapabılr mıyım bende =(
+1 yılValla cok çalış haftalik tekrar yap son donemime gelince gobegim çatladı 2 yapabilmek için o gano kolay kolay yukselmiyor
00 Yorumlabiraz çalışarak düzeltebilirsin:D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Üniversite not ortalaması önemi ve nasıl düzeltebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat