1.5 yılım emek verdigim herseyden vazgeçtim anlattim anlamadı onun için ilişki mesajlasmadan ibaret ne görüşme ne buluşma yok yeter insan bir gününü ayıramaz mi çok zir değil ya 5 dakika bile raziydim ama bir senedir bunun birini bile yapmadi hep bir bahane.şu anayrıldım cevap bile vermedi deli gibi sevdim her yanlışında affettim tamam dedim ama değişmiyor nefes alamaz hale geldim beynim yoruldu bu kadarını hak etmedim sevmek sucsa suç olsun ben saf temiz duygularimla sevdim ne kaybettim onu ama böyle vurdum duymaz ömür geçmezdi elimden gelenin fazlasını yaptım olmuyor arkadaş sizce doğru mu yaptım çünkü tükendim yapacak birşeyim kalmadı hep onun hayatında ikinci plandaydim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım emin ol bitirmen çok daha sağlıklı . Her şeyden önce şu var : uzun süreli ilişkilerin sonu hüsran olur hep . İlişkin muhakkak cıvkı çıkıyor . Uzun süreli ilişkilerin henüz evlilikle noktalandığını hiç görmedim. Ha eskiden tabii varmış : 3-4 yıl çıkı sonra evleniyorlarmış ama şimdiki devirle o devir bir değil inan bana . Eskiden insanlar sabırlı ve tahammüllü insanlarmış . Sevdiğinin hatasını görmezden gelirlermiş niyetler belliymiş . Ama şimdi öyle mi, adeta kusur arıyorlar hata arıyorlar . En ufak bir hatada da kavga çıkıyor sonra da ilişki bitiyor . Özetle, uzun süreli ilişkilerin sonu hep hüsrandır . 4-5 yılını verirsin elin adamına ; maddi durumunu, çulsuzluğunu her şeyini çekersin . İşsizlikten evlenemezsiniz . Ama ayrıdığınız gibi 7-8 ay içinde hemen birini bulup evlenirler . olan senin giden yıllarına olur . erkeklere bir şey olmuyor, kızlar akıllı davranın, bunlarla gençliğinizi heba etmeyin . inanın etrafımda gördüğüm evlilik olayları hep 5-6 ay içinde gelişiyor . Ama uzun süreli ilişkilerin sonu bir türlü evlilikle sonlanmıyor .
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın canım ya insan o senede sadece 1kere buluşur mu is is yeter hep bahane sevgimden sustum 1,5 sene sabrettim hatta sabırsız oldum anlayışsız oldum ama ben kaybetmedim o kaybetti ayıp etti umarım vicdani rahattır tek kelime bile etmedi gitti yıllarım hak etmedim :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen doğru olanı yapmışın sevmiyor senin sevdiğin gibi sevmiyor diyelim. yolun bhatın açık olsun nediyim canım üzülme o değmez için
05 Yorumla- +1 yıl
Canım yandı ya yıllarım gitti kimseyi dinlemedim hep onu seçtim bu insanliga sığmaz hak etmedim sevmek:'(
Cevap sahibi+1 yılzaten hep seven s... afedersın ama uzulme birde söyle dusun bak bende aynı şeylerı yasadım acıda olsa ondan uzaklastım inan zaman işe yarıyor evlenseydınız aynı şeylerı yasan neyapacaktın
- +1 yıl
Bende geleceğim olmayacağından vazgeçtim bir daha böyle sevilmeyecek :(
Cevap sahibi+1 yılinş iyibiri cıkar karşına seninde nediyimki üzülme zaman ilaç olur allah acısın sana.
- +1 yıl
Yok artık kimseyi istemiyorum hayatim da uzun süre :(
+1 yılBoşversene !
Aşk mı kaldı artık sevgimi kaldı dostlukmu kaldı
Herkes gördüğünü sever olmuş.
Ne olduğuna değil, ne verdiğine bakar olmuş..en sevdiğin insanlar seni umursamayarak soğuturdu kendinden.
İçin ezile ezile alışacaktın çünkü hayat buydu.02 Yorumla- +1 yıl
dün ki sorumda da aynısını yazmıştın bugün bitirdim
- +1 yıl
Ne güzel demiş şair ;
Onu düşünürken içim geçmiş.
Severkende ömrüm..”
dertleşmek istersen ekleyebilirsin :( aşşadakı arkadasa katılıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılo herif manyak mı ya, biz birini sevsek görüşmek için can atıyoruz
05 Yorumla- +1 yıl
Bilmem hiç değerimi bilmedigini herkes söyledi böyle sevilmeyecegini değer verilmeyeceğini seven yaranmiyor demekki ona
- +1 yıl
bu arada aşağıda "cinsel ilişki olmadı" yazmışsın. neden görüşmediği anlaşıldı. eniştemizin amacı kafede oturup karşılıklı çay içmek değilmiş sanırım. seks olmayınca arkadaşlık gereksiz geldi heralde. :D
- +1 yıl
Herkes herşeyi bekliyor oda çok bekler eğer adamsa zaten onun kız kardeşi var öyle bakar gerçi insan olabilen kalmadi da kizlari cinsel obce olarak gören doğru ben Allaha havale ettim benim gozyaslarima mutsuzluğuma rağmen mutlu olabilecekse olsun
- +1 yıl
boşver üzülme. 1.5 yılın boşa geçmesi ömrünün boşa geçmesinden iyidir.
sena artık geleceğe bak. inşallah sana değer veren yeni birini bulursun. :)
bu arada küçük bir açıklama yapmam gerek. "cinsel obje olarak görmek" demişken, profil fotoğrafıma bakıp benim de öyle biri olduğumu düşünmeyesin. benimki sadece tercih meselesi. bazı erkekler güzel kaş göz burun dudak sever, ben de bunu seviyorum. yanlış anlaşılmak istemem yani. - +1 yıl
İnşallah teşekkür ederim herşeyin hayirlisi olsun. herkesin tercihine isteklerine saygı duyarım ;)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen ilerde daha kötü ayrılık yaşayacağına şimdi yaşamışın seven insan sevdiğine zaman ayırır o seni sevmiyormus sen onu seviyormsuun :(((
037 Yorumla- +1 yıl
Onu düşündüm ileride daha kötü olacaktı dayanacak gücüm kalmadı :(
Cevap sahibi+1 yılSenin için en hayırlısı buymuş..hayat devam ediyo her şeye rağmen mutlu ve neşeli olmak varken neden günlerimizi mutsuzluklarla gecirelimki bu günlerimiz birdaha gelmeyecek
- +1 yıl
İnşallah güzel günler geri gelir beyin ölümüm gerçekleşmiş gibiyim sevmiyormus tek kelime bile etmedi
Cevap sahibi+1 yılSeven kişi fırsat buldukca sesini duymak ve yanında vakit gecirmek ister sevmeyen kişide bahane bahane ..
Sen elinden geleni yapmışın fedakarca davranmışın daha ne yapacaksın ki onu unut ve sana değer verecek birisini bul seni biirnci planda tutacak biri gercekten söylüyorum güzel günler ileride ama bunu sen kalbinden istemelisin öncelikle- +1 yıl
1,5 senede sadece bir kez mi buluşur 5dakika bile vakit ayıramaz bahane hep şimdi mutlu olsun vicdani rahat etsin ederse yok uzun süre kimseyi istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende yaşadım senin gibi benimkisi 2,5 yıl biz hiç buluşmadık çalıştığı yerden görüyor ve konuşuyorduk uzun sohbet olmasa da hep ben mesaj atıyordum sonra ondan geliyordu gecen ayda 2 mesaj attım cevap gelmeyince birdaha ne ben onu aradım neden o beni aradı maddi manevi her zaman ayındaydım ana değer bilmezmiş öğrenmiş oldum ..
Hayat onsuzda devam ediyo tüm güzelliğiyle şimdi yeni bir sayfa acarak güzel günler imidiyle yaşıyorum senden oyle yapmalısın- +1 yıl
İnşallah yapacağım onsuz da daha mutlu olacagim zamanla kendime gelir yeniden başlarım
Cevap sahibi+1 yılBazen en ufak şeylerle insan mutlu olabiliyor ya gercekten benayrılalı bir ay olacak şimdi çok daha iyi hissediyorum bak simdi seninle ve diğer ks deki arkadaşlarla konuşuyor dertlerimizi paylaşıyoruz ..bunları git de ona bir anlat ne diyecek veya dinlemden ya gidecek ya da teli kapatacak değilmi ama ?ben sunu öğrendim seninle konuşala sende konuşacaksın sana değer verene sende feğer vereceksin hayat bu şekilde güzel oluyormuş haksızmıyım ?
- +1 yıl
Doğru çok cabaladim aradim sordum peşinden gittim pismsnmiyim asla adam gibi sevdim yalansiz dolansiz ama o ne yaptı umursamadı ama gelecek pisman olacak bunu kavga kere yaşadık bitti kafamda bitti kalbimde bitecek zamanla
Cevap sahibi+1 yılDeger bilmeyene ne yaparsan yap o seni kalbinden ve kafasından silmiş istersen ayaklarına kapan fayda etmiş çünkü sen sıradan önemsiz biri olmuşun onun gözünde ..ona inat mutlu olmalısınki seni mutlu gördüğünde ne kayıp ettiğini iyi anlasın çünkü aynısını bende yapıcam ona inat mutlu olup karşısında gülücem veya onun mutsuzluğunu izlicem ...hayat kısa bir o kadarda mutlu olmaya değecek kadar güzel :)))
- +1 yıl
Hayır ayrılalim dedim yok dedi ben hiç ayrılma taraftarı değilim seni istemekten hiç taviz vermiyorum bu mu sevgi ya bu kadar üzmek değersiz hissettirmek.mi ya ben yanlış sevdim ya o anlamadim
Cevap sahibi+1 yılDüşünsen sevdiğin yanında yeşil ormanların arasında yanında dere akıyor su sesiyle birliklte ve kuşlar cıvıl cıvıl size sevgi sözleriyle sevginizi ilan ediyor tüm dünyaya ve sen sevdiğine papatya toplayıp seviyo sevmiyo diyorsun ve dizinde yatıyosun güneş tepeden sizin mutluluğunuzu izliyor böyle mutlu olamak varken neden içimizi karartıp bizleri terk edenleri düşünüyoruz anlamıyorum sen anlıyormusun?
- +1 yıl
Ben artık hiçbir şey anlamiyorum insanları anlamiyorum hayat adaletsiz insanlar acimasiz ama birisinin mutsuzluğuyla da mutlu olamaz
Cevap sahibi+1 yılDünyaya hoş geldin burası dünya ve herşey her an olmaya hazır durumda iyiliğle ve kötülüğyle
- +1 yıl
Aynen öyle..
Cevap sahibi+1 yılo zaman bu dakikadan sonra sen kendine ben kendime yeni bir sayfa acıp yolumuza mutlu olarak devam edeceğiz ve başkada bir yolu yok görünüyor..
şimdi nasılsın? moralmen iyisin değilmi?- +1 yıl
Evet daha iyiyim sadece çok yorgun hissediyorum kendimi güçsüzum biraz
Cevap sahibi+1 yılSevindim iyi olmana :))))
Normaldır sanırım çalışıyorsun ve günün yorgunlu üzerine çoktu ve uykun geldi sanıyorum doğrumu tahminim ? istersen istek göndermek istiyorum ve bu konuşmamızın devamini getirmek isterim senden istermsin ?- +1 yıl
Sadece uyumaya ve yalnız kalıp kafa dinlemeye ihtiyacım varşu anteşekkür ederim yardiminiz için
- +1 yıl
İstek gönderebilirsiniz girdiğim de konusuruz
Cevap sahibi+1 yılUyu ama yalız kalma yalnızlık allaha mahsusutur
Cevap sahibi+1 yılteşekürler
- +1 yıl
Kafamı toplayana kadar bu doğru
Cevap sahibi+1 yılO zaman biran önce kafanızı toparlayın ve hayata tutunun ben surat asan arkadaşı sevmem benden söylemesi.. :)))))))))))))
Nikin neden mutsuz ? mutluyum diye değiştiremelisin insanın içi kararıyor ya :))
Tanıdım kadaryla sen mutsuzluğu hak etmiyorsun mutlu olan insanlardan neyin eksin ?- +1 yıl
Bi bilsem neyim eksik :(
Cevap sahibi+1 yılBence senin konuşacak ve karşılıklı dertleri paylaşacak birilerine ihtiyacın var doğrumu?
İzin verirsen sana yardımcı olmak isterim aynı şekilde senden bana yardımcı olacaksın istermisin?- +1 yıl
Kimseyle konuşacak gücüm yok uyumak ve uyandığımda hiç birşey yaşanmamış gibi uyanmak istiyorum başka dileğim yok
Cevap sahibi+1 yılBende size katılıyorum ve bu konuda yardımcı olmaya calışıyorum ..
beni dinlermisin bilmem ama kendin için bişey yapmanı istiyorum vakit gecti şimdi pc kapatıp bir duş alın ve yatın sabaha yeniden doğmuş gibi kalkacaksınız ve inş hiçbişey yaşanmamış gibi güne başlamanızı dilemekten başka elimden bişey gelmiyor ama bundan sonra hayatınız değişecegine inanıyorum birazdaha sabır ve zamanın akışına bırakın- +1 yıl
İnşallah öyle uyanirim teşekkür ederim herşey için iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılGunaydın :)kendinizi bugun nasıl hissediyorsunuz? :))
- +1 yıl
Tunaydin biraz daha iyiyim biraz yorgunluk var
Cevap sahibi+1 yılHaaa şöyle ya kendinizi toplayın dagıtmayın yorgunluk gecicidir uyjusuzluğun verdiği yorgunlukda olabilir
Senden istegim biraz gülmen lütfen kendin için gülermisin?birazdaha iyi hissedeceksin:)))))))- +1 yıl
Gulecegim acılarımi içimden sokup attığım zaman içten gulecegim
Cevap sahibi+1 yılO acıları ben attım sonlarına geldim izin veririsen bundan sonra acılarını birlkte atalım ama bana yardımcı olmak şartıyla ?
Dıştan gülmemnin bir anlamı yokki için kan ağladıktan sonra dışdan gülmüşün ne fayda- +1 yıl
Ondanşu angulemiyorum yardimin için teşekkür ederim ama kendim tek başıma atlatmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsan tek başına çok zor atlatıyor yanında bir destek istiyor ben aradım bulamamıştım :(yinede siz bilirisniz
- +1 yıl
Teşekkür ederim sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl yanı hiç bulşmadınız mı ! hiç görüşmediniz mi ben bunu anlamadim! ?
015 Yorumla- +1 yıl
1kere başbaşa bir diğerinde arkadaşlarımiz vardı o kadar
Cevap sahibi+1 yılnasıl sevgili oldunuz ozaman ya .!
- +1 yıl
Onun için sevgi sadece mesajlasmadan ibaret
Cevap sahibi+1 yılyaşlariniz kaçti acaba ?
- +1 yıl
25
Cevap sahibi+1 yılbir buçuk sene sevgilisiniz ve 2 defa görüşmüşsünüz ..! aynı yerlerde yaşamıyormusunuz ya .! nasıl bir aşk bu ? nasıl bir şey bu .!
- +1 yıl
Evet ama isinden dolayı hep gidip geliyor kaç kere buluşalım dedim yok şu oldu bu oldu dolu bahane sabretim ama yoruldum ve sonunda bitirdim ışte
Cevap sahibi+1 yılhangi işmiş bu böyle senden daha önemliymiş ..
kim bilir ya .. belkide başka sevgilisi varmiş ve seninle sadece zaman geçiriyorumuş .. bence en iyi bir ceza onunla ilişkiniz falan olmamiş yanı cinsel anlamda ve bu hakareti başka kurbanlari gibi sana yapamamiş olmasina göre kendine yapmiş! çünkü muradina erememiş. ve böylesine sen ona hakaret yapmiş olmuşsun . canını sıkma .- +1 yıl
Allah korkuşu yoksa insanlardan herşeyi beklerim biri var yok bilmem allaha havale ettim sadece ilişkilerim çok keskelerim yerine ve mutlu olamayacak iki yakam bir araya gelmiyor diyordu hep artk hiç gelmeyecek
- +1 yıl
İyikilerim olacaktı yanlış yazmışım
Cevap sahibi+1 yılozaman sen neden üzülüyorsun :) ?
- +1 yıl
Hak etmedim onu bu kadar severken yaptıklarıni
Cevap sahibi+1 yılnasıl sevmek bu ya ..! peki ozamn bunu soruyum sana neyini sevdin onun ya ?
Cevap sahibi+1 yılde mi cevap yok :) çünkü sen sadece onun sms lerini sevmişsin ya .. :) o boşluğu hissediyorsun bunu anlatmaya çalişiyorum işte .. güzel arkadaşim .
bu yüzden düşünme onu .. sen onsuzda yapabiliyorsun . değerini bilmiyormuş zaten ve böyle bir insan için asla canını sıkma . o boşluğu başka şeylerle doldur hayatinda . asla düşünme ve üzülme .
- +1 yıl
Onun smslerini sevsem o kadar zaman devam etmezdim kaderim dedim sadece bu yeterli cevap olur herhalde. degerimi bilmedi bilse veya pisman olsa hiç birşey ifade etmez üzülmemeye çalışacağım zamana ihtiyacım var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorması ayıptır cinsel birşey oldumu ?
06 Yorumla- +1 yıl
Olmadı
Cevap sahibi+1 yılOlsaydı emin ol peşinden koşar ve hergününü sana ayırırdı.
- +1 yıl
Çok bekler ben onları yasayip sonra ailemin yüzüne nasıl bakacaktim veya evleneceğim insana onları yaşayacağıma diri diri mezara giriyim daha iyi
Cevap sahibi+1 yılvery good...
- +1 yıl
Thank you..
Cevap sahibi+1 yılNo problem pampa.
yok artık ilginç
014 Yorumla- +1 yıl
İlginç olan hangisi o kadar var ki
- +1 yıl
Sevmemiş ışte :(
- +1 yıl
Hak etmedim için üzülüyorum çünkü saf tertemiz yalansiz sevdiğim için sürdü
- +1 yıl
Anlamadim ne boş muhabbet
- +1 yıl
Aşk sevgi ışte gormezden geliyor
- +1 yıl
Sadece gelecegimiz olmadığını anladim sabredecek gucum kalmadı aşkım da sevgim de bitmedi kolay da bitmez zamanla
- +1 yıl
İnşallah çabuk kalbimden söker atarım teşekkür ederim herşey için..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım