Hirsizlik yaptim cok pismanim yardim edin :(?

Uniden mezun olali 1 bucuk sene oldu. ama uni yillarini unutamiyorum. disarda okudum cok parasizlik cektim defalarca arkadaslarimin cuzdanlarindan para caldim. kiyafet caldim. ama o aralar ruh sagligim iyi degildi. kendimi tutamiyodum ihtiyaci. olmayan bir gozluk bile olsa sacma sapan bisey bile olsa calisyordum. once parasizim diye basladi sonra ufak seyleri bile calmaya basladigimi gordum kendime engel olamiyordum. sonra yakalandim bir arkadasima o gun aklim basima gelsi keske ölseydim ama geri donemezdim.2yildir duzeldir tövbe ettim asla calmiyorum simdi. Allah'a duami da tövbe mi de ettim. ama o gunleri unutamiyorum hepsi sehir disinda ulasamiyorum da hellallik de alamiyorum. vicdanim hala kotu. uykularim kaciyor. basima en ufak bir olay gelse Allah cezami veriyor diyorum. ama her insan hata yapar ben o dönemler ruhen bunalimdaydim pskolojim bozuktu tedavi oldum duzeldim. ama gecmisi de silemiyorum. sizce yasadigim kotu seyler bu gecmisin bedeli mi? bu durumdan kurtulmak icin napmaliyim? lutfen ruh halimi anlayan seyler yazin.
Hirsizlik yaptim cok pismanim yardim edin :(?