merhaba arkadaşlar benim paraya ihtyacım var...ve örgü felan yapıorum bunları nasıl satabilirim
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 322 cevap paylaştı. Arkadaşım eğer bir giyim veya ev içi dekorasyon gibi bir mağaza veya iş yeriyle anlaşıp orada sattırabilirsin olmadı çevrende ailesi için çocukları torunları için böyle şeyler arayanlar yok mu onları bulursan veya bu işi yapan biriyle iletişime geçersen satmanda yardımcı olabilir...
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 14,3b cevap paylaştı. Sitelerde diyecem ama zor tabi kolay değil Allah yardımcın olsun
01 Yorumla- +1 yıl
sitede şehirle sorun oluyor
+1 yılHayatım ben de satmaya çalışıyorum fakat alan yok herkese bedava versen alırlar , bizim arkadaşlar marka eşarplar satıyorlar bina bina gezip çokta iyi para kazanıyorlar dükkan açsan kira derdin olacak sıkıntı yani yanına bir kaç arkadaşını da alıp gezebilirsiniz :)
10 Yorumla
+1 yılannem dantel yapıp çeyizevine satıyordu. örgü falan da satılıyordur oralarda. git çeyizevleriyle görüş. onlara sor. olmazsa pazarda satabilirsin. ya da internete bir sürü siteye ilan verebilirsin. fotoğralarını da koyarsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
14Cevap
+1 yılinternette diye tahmin ediyorum internete girerek örgü v.b. işlerle uğraşmayan kadınlar iyi para verirler gibi bir tezle bunu desteklemek isterim ama ne kadar geçerli olur bilemem hatta yabancı site olursa belki çok daha iyi fiyatlar gelebilir amazon.com gibi :) iyi teklifler gelirse ve bu işi devam ettirmek istersen pazarlama sorumlun olabilirim temiz iş olur :)
00 Yorumla
+1 yılEsnafları dolaşabilirsin bir arkadaşını da yanına alıp, bunun dışında meydan gibi yerlerde tezgah kurup satabilirsin.
cut.11 Yorumla- +1 yıl
hımm
+1 yılgittigidiyor a koy :) alıcı cıkar elbet bir kac seneye O kadar cok paraya ihtiyacın varsa Ulas bana :) Fazla bir param yok ama gerekirse Telefonumu satarım lan senin icin: D
11 Yorumla- +1 yıl
:))
Yün satan yerlerde el örgüsü de satıyorlar bildiğim kadarıyla
05 Yorumla- +1 yıl
sordum ama almıolar kendikilri satıolar
- +1 yıl
bakalım allah yrdm edecek umarm
- +1 yıl
teşekkürler llah razı olsun
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. komşu ziyaretlerinde, çevrene yay. yani büyüklerimiz o şekilde yapıyordu ticareti ondan dedim. :)
01 Yorumla- +1 yıl
:) doğru
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılfacebookta sayfa açabilirsin ve diğer sitelerden satabilirsin.. kargoyla gönderir ödemeyi karsıdan alırsın hatta tahsilatlı kargo kullan
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim kolay gelsin
+1 yılinternet üzerinden satış yapabilirsin.
örneğin :
link
buraya üye olup resimleri koyabilirsin...00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım sevgilin seni hak ediyordur sorularına ve cevaplarına bir göz atayım dedim keske hiç atmasaydım umarım herşey gönlünce olur be güzell insan !
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim..hak ediyor mu bilemiycemm..sizinde herşey gönlünüzce olsun saolun
- +1 yıl
Kiyamam ya :(
+1 yılYün satan yerlerle tuhafiye tarzi dukkanlarla konuş oray birak bence kadinlarin en çok ziyaret ettiği yerlerdir oralar.
00 Yorumlayazlık mekanlarda bazı ingiliz kadın tristler ilgi gösterebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorgulerin nasil birsey biraz ayrinti verirsen yardimci olabilirim
011 Yorumla- +1 yıl
kız bebek hırkasıı..kız babett örgü..erkek bere ve atkı..kız hello kity bere..kız bebekler için renkli kulaklık
Cevap sahibi+1 yılbedeni nedir kac yas gurubu
- +1 yıl
hırkalar 1yaş..babetler 4 5 aylık..kız beresi 1yaş ..erkek beresi ve atkısı 3 4 aylık ..kulaklık her yaş gurubu için uygun...
Cevap sahibi+1 yılelinde onlardan kac adet var
- +1 yıl
2hırka..3babet.1kız beresi..1erkek bere ve atkı..1kulaklık..faceden resim atabilirim
Cevap sahibi+1 yılelindeki urunler fazla degilmis devamini getireceksen anlasabiliriz
- +1 yıl
ben size elimdekileri göstereyim beğenirseniz olur devamını getiririm
Cevap sahibi+1 yılpeki gosterin
- +1 yıl
tamam facebook adresime yükleyecem şimdi size ismimi sölerim eklersiinz
Cevap sahibi+1 yılburadan arkadaslik istegi gonderdim size mesaj olarak gonderirseniz sizin icin daha iyi olur
- +1 yıl
Merhaba bende bebek örgü puset örüyorum bana da yardımcı olur musunuz
pazarda . ya da liseye giden bir akrabanız varsa okula götürsün arkadaşlarına başka sınıflara satsın
01 Yorumla- +1 yıl
denedim ama çok pahalı olmadığı halde çok pahalı diolar denedm
Bir dükkanla anlaşıp oraya düzenli olarak ördükçe satış yapabilirsiniz
00 Yorumlaeğer İstanbul daysan taksim veya kapalı çarşıda anlaşma ile satabilirsin ;)
00 Yorumlamerhaba arkadaşlar amigurumi oyuncaklar el örgü çantalar patikler çok şey yapıyorum ama satamıyorum nasıl satabilirim yardımcı olur musunuz
00 Yorumla
+1 yılsitelerden zor derim, elden satmak en mantıklısı
02 Yorumla- +1 yıl
evet aynen
- +1 yıl
Ne hikmetse çok kişi inceliyor da almıyor:/ kira ödediğinizle kalıyorsunuz
+1 yılistanbuldamı yaşıyorsun canım ?
04 Yorumla- +1 yıl
elazığ daa!
- +1 yıl
tuhafiyelere sorabilirsin burada bildiğim bir yer var ondan dedim canım
- +1 yıl
teşekkürler canım
- +1 yıl
rica ederim canım :D
tuafiyelerle konuşabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
sordum ama sorumluluk almadılar çalıolar felan dediler
günler de falan ya da pazar gibi yerlerde
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit örgücü dükkanı acarsan orda satarsin :))
03 Yorumla- +1 yıl
dükkan açma imkanım olsa bu örgüleri neden satayım :)
- +1 yıl
Şaka yapmistim hemende boz kaçırma firsati :))
- +1 yıl
:)
pazar falan yok mu oralarda dene şansını
02 Yorumla- +1 yıl
varda tanıdık yok
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsitelerden satabılrısn :D
02 Yorumla- +1 yıl
şehirler uyuşmuyoo
- +1 yıl
uyusmasın kapıda odemelı gnder :)
+1 yılkızı olan annelere götür muhakkak alırlar :/
00 Yorumlainstagramdan sat bence
00 Yorumla
+1 yılinternetten.
pazarda falan.00 Yorumla
+1 yılsahibinden satabilirsin
00 YorumlaAltın günlerinde