Merhaba. Parmağım kesildi dikisten sonra bir hafta asla su değmeyecek denildi ama banyo yaptım. Sonra pansuman yaptım sardım ama acayip zonkluyor. Sanki kalbim parmağında atıyor ve çok uyuştu. İltihap kapar mi ki hemen. Tavsiye lutfen

İnsan hiç degilse bir dipfriz poşeti geçirir. Sular temiz degildir mikrop barındırır. Temzileyin ve sarmayın. Gerekirse aile hekimine gidin.
Aile hekimi hastaneye gonderecektir
Baticon var mi evde? Poşete falan kapatdaydin bari yani haketmişsin bir acıyı
Evet baticon ile temizledim ve sargı bezi ile sardım ama uyutmuyor. Sanki kalbim orda atıyor. Zonk zonk atiyor
Yarayı ıslatmışsın. Baticonu az sürmüşsün gibi. Batikonu bolca sür biraz da açık bırak sonra sararsin uyurken.
Yeni mi yıkandın? Hemen iltihap kapmaz antibiyotik kullanıyor musun
Antibiyotik yok vermediler. Bu resim banyodan oncesiydi
Mikrop kaparsa şişer ve acir zaten de eğer sabah geçmezse en azindan sağlık ocağına git pansuman yaparlar ya da hastaneye yönlendirirler.
Uyarmalarına rağmen su değdirmen olmamış, umarım iltihap kapmaz, dezenfekte etmeyi ihmal etme, geçmiş olsun.
Su değmemeliydi ya offf yine git bir doktoa :( cok gecmis olsun
Cevap
16Cevap
Ya bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorum benimde parmağımda altı dikiş atıldı..! sen niye yıkadın ki..! ... Dert etme geçer ama çokta uzun sürerse tekrar bir hastahaneye git yani herşey olabilir!!!
Ablacım dikiş attırmaya yorgancıya mı gittin bu ne biçim dikiş? En kısa zamanda doktora göster çünkü suyun da içinde bin türlü mikrop vardır iltihap kapmış olabilir. Geçmiş olsun..
sabahtan doktora göster iltihaplanmıştır. Bir de güzel dikememişler iz kalacak muhtemelen.
İz kalır evet. Devlet hastanesi
Kızım su değmeyecek diyolar duş aldım diyosun iyi misin? Yara su alırsa zor iyileşir
Hemen baticon sürüp sargiladim ama çok zonkluyor
Bu nasıl dikiş atmaktır böyle arkadaş. Lastikçi mi attı bunu
Geçmiş olsun şu an birşey gözükmüyor sanki ama baktırmakta fayda var
Bu banyodan oncesiydi
He o zaman göster pansuman falan yapsınlar zaten 3 günde bir gel demişşerdir pansumana demi
Hergun gel dediler de ben gidemem diye eve aldım gazlı bezi baticonu falan .
İst saysan bir bakayım istersen pansuman falan
sg doktora hemen iltihap kapıcak sonra başka şeyler olucak
Tebrikler.. İltihaplanmıştır orası git temizleyip tekrar dikiş atsınlar..
Geçmiş olsun bu sürede çok dikkat et gereksiz şeyler yapma sakın
Gecmiş olsun kardeşim eline poset sok sıkıca bantla bagla elini yıkan
Içim gitti geçmiş olsun
Sagol
Dikişlerini kim attı ise çok kötü atmış
buz koy 3,4 dakikada bir iyi gelir gecmiş olsun
Geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 acil şifalar
Bu nasıl sütur atmak? İşçiliği beğenmedim
kapmaz herhalde off geçmiş olsun
Sana ne demeli bilmiyorum
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun