Sağlık Elime kaynar su döküldü. Hametan sürsem iyi gelir mi? mervbade Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hametan yanığa iyi gelir mi?Ya da başka bildiğiniz var mı? Elime kaynar su döküldü. Hametan sürsem iyi gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
беркантт Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun nasıl becerdin 🤦♂️ Silverdin sür iyi gelir 0 3 Yorumla mervbade +1 yıl Kettle daki suyu döktüm elime Yorumla беркантт +1 yıl Offf aferin sana dikkat etsene kız biraz Yorumla mervbade +1 yıl Ehh işte dalgınlığıma geldi Yorumla
Freeboy51 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 51% +1 yıl Iyi fikir zamanla yara olur gecer ins patates basabilirsin 0 0 Yorumla
yavuzzcan13 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben elimi sıcak fırına sokmuştum yanlışlıkla. Fito krem ile geçirdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet cok iyi bir krem o. Ben yurtdisindayim nezaman tr ye gelsem 10 kutu aliyorum 0 0 Yorumla
CᴇʜᴇɴɴᴇᴍᴅᴇᴋіVoᴅкᴀ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yanan bölgeye aloe vera bitkisinin içinden çıkan jeli direk uygulayabilirsiniz bitki yoksa aloe vera içeren kremde kullanabilirsiniz 0 0 Yorumla
bir-genç Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl geçmiş olsun yanık çoksa bir doktora git silverdin krem var anestol krem var onları sür 0 0 Yorumla
1çileklipastaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tuz dök beklet su topladığı zaman toplu iğnenin ucunu cakmakla yak suyu patlat bu kadar 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 742 cevap paylaştı. Silverdin yanık kremi yok mu 0 4 Yorumla mervbade +1 yıl Yoktu direkt hametan sürdümm ben de Yorumla candeveci3434 +1 yıl umarım iyi gelir geçmiş olsun Yorumla mervbade +1 yıl Teşekkürler Yorumla candeveci3434 +1 yıl rica ederim hemen anında soğuk suya tutun buz uygulaması yapın Yorumla
Parcalibulutlu97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Medacassol hemen sür. Çok geçmiş olsun. 0 0 Yorumla
çapkınajan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Arko nem sürün iyi geleceğini ümid ediyorum. 0 0 Yorumla
gencveasi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Geçmiş olsun 0 1 Yorumla mervbade +1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun nasıl becerdin 🤦♂️ Silverdin sür iyi gelir
Kettle daki suyu döktüm elime
Offf aferin sana dikkat etsene kız biraz
Ehh işte dalgınlığıma geldi
Iyi fikir zamanla yara olur gecer ins patates basabilirsin
Ben elimi sıcak fırına sokmuştum yanlışlıkla. Fito krem ile geçirdim
Evet cok iyi bir krem o. Ben yurtdisindayim nezaman tr ye gelsem 10 kutu aliyorum
Yanan bölgeye aloe vera bitkisinin içinden çıkan jeli direk uygulayabilirsiniz bitki yoksa aloe vera içeren kremde kullanabilirsiniz
geçmiş olsun
yanık çoksa bir doktora git
silverdin krem var anestol krem var onları sür
Tuz dök beklet su topladığı zaman toplu iğnenin ucunu cakmakla yak suyu patlat bu kadar
Silverdin yanık kremi yok mu
Yoktu direkt hametan sürdümm ben de
umarım iyi gelir geçmiş olsun
Teşekkürler
rica ederim hemen anında soğuk suya tutun buz uygulaması yapın
Silverdin sür, çok geçmiş olsun.
Medacassol hemen sür. Çok geçmiş olsun.
Arko nem sürün iyi geleceğini ümid ediyorum.
Geçmiş olsun evet iyi gelir.
Geçmiş olsun
Teşekkürlerrr
Soğuk uygula
Geçmiş olsun ablacım
Sür..
Silverdin sür
evet iyi gelir