aramamam lazım mesaj atmamam lazım ama catlıyorum
haydi yardım edin nasıl dayanabilriim:)
haydi yardım edin nasıl dayanabilriim:)
Bir hareketle iki yanlış yaşadığınızın farkında mısınız ?
İnsan sevdiğim dediği kişiye trip atmaz. Bırakın bunları. Siz de yanlış olduğunu biliyorsunuz ama yine de böyle şeyleri yapmaktan geri kalmıyorsuuz. Birlikte olduğunuz veya değer verdiğinizi iddia ettiğiniz kişiye insan hiç böyle ayak oyunları yapar mı ?
Neden aramayasınız ki ? Madem o sizin sevdiğiniz, hatta "sevgilim" diyecek kadar ileri noktaya gitmişsiniz, insan aramaktan mı çekinir ? Sİz 18 yaşında bir yeni yetme değilsiniz. Bazı şeyleri anlamış olmanız beklenir.
Sevgi karşılıklıdır. Seven çiftler birbirleri için fedakarlık yaparlar. Birbirlerine anlayış, sevgi ve saygı gösterirler. Bence en önemlisi de bunu görev kabilinden değil gönüllerinden geldiği için yaparlar. Düşünmezler, sorgulamazlar.
su an hatalı eger ben ilk adımı atarsam herseyi kabullenmiş olucam olay bundan ibaret
haklısın bir yandan sende
Sizi anlıyorum ama hatasını anlaması için "trip atmaktan" (bu yabancı kelimeyi de hiç kabullenemedim) başka yollar da mevcut. En ideal olanı konuşmak ve yaptıklarıyla yüzleşmesini sağlamaktır. Surat yapmak, yok saymak, umursamamak hem çocukça hem de aranızda ki ilişkiyi düzeltmeyeceği gibi her ikinizi de yıpratır.
Siz bir hanımefendisiniz. Siz kibarlığınızla, zerafetinizle ve konuşmanızla ön plana çıkmalısınız. Erkek arkadaşınıza bu şekilde ulaşır ve derdinizi anlatırsanız ilişkiniz gelişir.
guzel yazmısssın
peki konusmaktan anlamıyorsa?
Konuşmaktan anlamıyor demek işin kolaycılığına kaçmak değil mi ?
Başarının sırrı mucize değil, denemektir. Sürekli denemek gerekir. Bir sefer, iki sefer, daha çok kereler.
Lütfen hatırlayın, siz bir kadınsınız. Erkekler size çekilmeye ve kapılmaya müsaittirler. yeter ki siz tatlı dilli olun. Ona isteklerinizi mantıklı bir şekilde anlatın. Siz fark etmeseniz bile onun içinde bir şeyleri hareket ettirirsiniz. Eninde sonunda size kapılacaktır. Kavga ve gürültüyle kim amacına ulaşmış ki ?
"trip atmak" kelime olarak bile tuhaf. Bazen tavır alınır, surat yapılır. Benim karşı olduğum bunu sürekli hale getirmek ve her iki tarafında bildiği bir oyun durumuna çevirmek. Bir şeyi sürekli kullanmak onun yalama olmasına neden olur. Anlamını kaybeder. Bir kadın sürekli bu yola başvurursa erkeğin gözünde değersizleşir. Bu yola gitmeden önce iletişim kurmak, anlatmaya çalışmak ve bazı başka yollarda kullanılabilir.
Tatlı anları yaşamak için barışmaya ihtiyacınız yok ki. Sevdiğiniz yeter.
Şu an aynısı bendede var mesaj atmamak için kendimi zor tutuyoruma ama irademize sahip cıkmak gerek dayanmalıyız arkadaşım
cok zorr
Evet çok zor ama dayanmalısın bugun o attı mesaj cevap verdim ve akşam üzeri seni sevmiyorum için soğsun dedim mesaj cektim cevap gelmedi bir saat sonra tekrar cektim seni seviyorum şaka yaptım 1 Nisan şakası diye hala cevap vermedi bende kızdım atmıyorum mesaj
Pasooo uyu ya da başka bişeylerle uğraş muzık dınleme mesela :)
Senden soğumamasını istiyosan trip mrip atma tavsiye etmem. o.O
:D hesabımı sildim yanlışlıkla
Cevap
5Cevap
Benim eski sevgilim "arama mesaj atmam" diye kaydediyordu telefonuna öyle bişey yapabilirsin görünce vazgeçersin
madem trip havasına giremedin triplik durum yok ortada dayanamayıp arayacağından korkuyorsun niye trip atıyorsun diye sorarlar insana?
Zamam gecmek bilmez simdi dimi insanın arayasi geliyor ya:)
Numarani ver sen bnle konuşurken atmamis olcaksin :-)
olur gizli oldugun için seni bulmam cok kolay olucak:D
atın atın trip atın sonra pişmanlık başlıkları açarsınız
Engelle numarasını :D
telefonu kapat uyu. başka yolu yok :)
trip bombası atıcan bayılıcak...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar