Soruma Hoş Geldiniz,
Genellikle insanlar sevgilisine sinirlendiğinde veya kırıldığında, ona trip atar. Trip atmak, soğuk davranış ve sinirlilik halini gösterir.. 😅

Ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Genellikle insanlar sevgilisine sinirlendiğinde veya kırıldığında, ona trip atar. Trip atmak, soğuk davranış ve sinirlilik halini gösterir.. 😅

Ne düşünüyorsunuz?
Ben cok nadiren trip atarım. Çok fazla da sevmem huzursuzluk çıkmasını sakinliği severim. Ama sessiz atın çiftesi pek olur demisler ya... kafaya takarsam gerekirse 3 hafta, bir ay aralıksız kavga ederim ama ne kavga 😔 evin de altını üstüne getiririm kocamın da. Aman bu nadiren olur çoğunlukla görmezden gelirim umursamam. Kavgam şiddetlidir. Sinirim gectiginde evde pek cok sey kırılmış parçalanmış olur. Kavga ettigim süreçten sonra dagilan evi toplamak yine bana kaldığı icin ayrica birkac gun de kendime söverim. Kırdigim esyalara falan bazen aglayasim gelir. Ama bu senaryoda karsilik veren bir es yok. Karşımda duvar kesiliyor 🤷♀️ kavgamızın sebebi ne ki bu kadar kavga ediyorum; esimin annesi 🤷♀️🤷♀️ yani esimle yasadigimiz bir problemde böyle davranmiyorum hic. Insan gibi oturup konusabiliyoruz. Ama k. validenin asagilama calismalarindan öyle bıktım öyle biktim evlendigimiz günden beri... esimle niye kavga ediyorum; asla sesini çıkarmıyor annesiyle ilgili hicbir seye. Annesi beni insanlarin icinde asagilarken o susup izliyor. Ama benim kotam doldu. Bir sonraki olayda acısını sadece eşim değil esimin yedi ceddi çekecek... başlarım elin karısına da zevk icin laf sokmasina da 🥳
Yürü be kim tutar seni, hayırdır yani. Kendilerine oyuncak mı almışlar. Evinin prensesini, evine aldıklarında kül kedisine çeviremezler. Ayıp ayıp.
@Sky_Walker yok ben hicbir yerin prensesi olamadim. Ondan bu tahammülsüzlügüm. Kendi ailemde paspas gibi büyüdüm. Kendimi toparlamam çok uzun zaman aldi. Yani bi hayat kurdum mutlu huzurlu. Esimle birbirimizi sevdik evlendik iki sakin ve mantikli insan olarak. Ama kadınin icinde bi kurt mu desem seytan mi desem bilemedim durup durup beni sınıyor. Ben bıkmışım hayatimda elestirilmekten asagilanmaktan. Saygin bir hayat istedim ve kurdum hamdolsun. O kim ki beni asagilayacak? Benim yasadigim hayatin 4 te birini kaldiramazdi çeker vururdu kendini. Ne parada gözüm var ne baska seyde tek istedigim sevgi ve huzur. Ama kiymetim bilinmiyor
Genelde bilinmez zaten. Neden uzaklaşamıyorsunuz ve eşiniz sizce neden bu kadar tepkisiz garip yani. Hayat birleştiriyorsun pazardan meyve sebze almıyorsun ki...
Geldim geldim 😅
Hımm nadir bende sevmem huzurluk çıkmasını ne gerek var yani mutlu olmak anın tadını çıkarmak varken çok saçma! 😅
İnanırım sessiz olandan kork demişler hem ısıran köpek havlamazmış 😅
Yakışır tabi elinden geleni ardına koyma yapıştır gitsin herkes haddini bilsin eşin dahi olsa 😅
Dağıtmayı çok severim dağınık olsun dağıtalım filan sonra toplayalım ama birlikte olsun. Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadisi şerif..
Kolaylaştırmak varken zorlaştırmak çok kötü berbat ki her şeyi kolaylaştırmak mümkündür 😅
Görmezden gelmek yıpratır hep bizden gider kör olmamak körü körüne sevmemek lazım😅
Ağlama akmasın gözünden tek bir damla değmez gözyaşlarına hiç kimse hiç bir şey
En kötüsü de duvar kesilen eş öyle birine eşim diyemem eşim olsun da istemem 🥹
Bakın evliliği ilişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksini ispat edemezsin! 😅
Ana kuzusu anne kuzusu kişilerden hayır gelmez zarar ziyan hüsran olur 🥹
Seven sevdiğini ezdirmez ezdirmemeli ezmemeli koruyup kollamalı her daim her türlü yanında olmalı
Allah aşkına yapıştır ağzına geleni kendini ezdirme azdan az çoktan çok gider! Kim kimi koparırsa yani! 😅
Emeğine sağlık hem üzüldüm gerçi hep üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun, gönlünce olsun 🥹
@Sky_Walker Annesi anlayisli bir kadin degil. Asabi biri. Sadece bana karşı böyle degil. Hayati mutsuzluk. K. pederime üzülüyorum bile bazen. Kendi esini yerin dibine sokuyor insanlarin icinde k. peder sinif öğretmeni kendisi ev hanimi adama diyor ki ben olmasam senden hicbir sey olmazdi bu hayatta 😁 hayati para.. Öyle asagiliyor insanlari. Esim babasina benzemis. Kadin evdeki bütün erkekleri pasiflestirmis yillar icinde Allahtan kizi yok nasil biri olurdu bilemiyorum. Ben arada karsilik versem de esimin hatrina saygisizlik yapmadan konusuyorum. Ama esim bir sey söyleyecek olsa ortalığı ne hale getirir bilemiyorum. Hep kendisi haklı ve mağdur k. validem. ayni evde degildik ama esim de ben de memuruz. Bir dönem bizde kalip cocuga bakti. Onu da mecburen kabul ettim esim yuzunden bin pismanim. Krese verecektim ben varken nasil krese verirsin çocuğu diye esimi manipule etti. Onca dil döktüm bizde kalmasin asabimiz bozulur diye ama geldi 6 ay bizde kaldi yani omrumden 6 ay eksildi. Daha yeni baska sehire geldik atandik. Neyse ki epey uzaklastik Ama telefondan bile rahat bırakmıyor laf sokmadan duramıyor kadin. Eşim bir kere göze alıp saygisizlik etmeden dese ki anne bak bu kadin benim karim cocugumun annesi. Ona karsi böyle kirici rencide edici konusma lütfen. Sana hicbir zararı dokunmayan bu kiza niye sataşıyorsun dese. Bir kere göze alsa... ben de devaminde kendimi korurken daha atilgan olacagim. Ama olay cikaracak diye yeterli cevap veremiyorum icimde birikiyor. Öfke patlamasi yasıyorum onun yüzünden
😁 teşekkür ederim. Sizin başlığı kayinvalide problemiyle isgal etmis bulundum ama 😅 hayatin icinde olan seyler. Iyi gaz vermissiniz 🥳 ne kadarı gercek düşünceniz bilemedim ama insan etrafındaki kiz arkadasina falan anlatinca hep bir kadindan bakis acısı aliyor. Erkeklerden bu konuda bu fikirleri duymak şaşırtıcı geldi teşekkür ederim umarim sizler de ilerde eslerinizle dengeyi iyi bir sekilde kurarsiniz
Ricalarımı iletiyorum 😅 Canınız sağolsun 😅
Evet içinden olan şeyler ve nefret ettiğim şeyler 😅Gaz yok bunlar doğrular 😅Biz bu hayata kendimizi üzmeye ezdirmeye gelmedik yani 😅
Ne yazdıysam samimi yazdım. Hoşnut olmadım şimdi laf olsun diye yazmam ben..
Ben işime geleni değil Allah için doğru olanı söylerim
Ricalarımı iletiyorum, mutlu ve serin günler dilerim 🫡
O zaman samimi düşünceleriniz icin teşekkürler kabalik ettiysem kusura bakmayin iyi gunler 🙂
Ricalar ve teşekkürler, hıh 😅
Canın sağolsun 😊 Mutluluklar dilerim 🫡
Sevgilime trip atmam tabi ki de yani trip zaten genel olarak kızların attığı bir şey olduğu için de beni hiç bir şekilde ilgilendirmez. yani ben sevgilime açık ve net olurum her zaman niye trip atayım bir sorun varsa zaten bunu konuşurum ki oda bilsin yani sorunlarımı konuşarak çözmek benim için en güzelidir her zaman ama çoğu insan trip atar maalesef ayrıca trip normal değil bence Trip atmak, partnerinizin size karşı yaptığı bir şeyden dolayı ona kızmak ve onu cezalandırmak için onu görmezden gelmek veya onunla konuşmayı kesmektir. Trip atmak, sağlıklı bir iletişim şekli değildir ve ilişkide çatışmalara ve güvensizliğe yol açabilir. ve tavsiyem de yani trip yiyenler için :D Trip atmayı durdurmanın en iyi yolu, açık ve net bir şekilde iletişim kurmaktır. Partnerinize, ne hissettiğinizi ve neden böyle hissettiğinizi açıkça söylemelisiniz. Ayrıca, partnerinizin duygularını da dinlemelisiniz ve onu anlamaya çalışmalısınız.
Bu arada fenomenlik ne zaman :D
Allah Allah 😅Hiç alakası yok bende severim trip atmayı kendimi bildim bileli kim demiş kızlara özel falan filan yalan dolan Inter Milan 😅
Ben atarım 😅Burada farklı çıktık seninle 😅Bende açık ve net olurum da gerekiyor bazen yani 😅Açık net olsak ne olcak onlar yine bulur bir şeyler 😅Hak ediyorlar 😅Bende konuşarak çözmek isterim ama olmuyor olmuyor bazen 🤣
Trip atmak çok normaldir katılmıyorum 🤣Ben atmayı da atılmasını da severim 😅Yok ya çok sağlıklı buluyorum ben hoş oluyor komik oluyor gönül almak bir başka güzel 😅
Hiç katılmıyorum hiç alakası yok güvensizlik filan 😅
İyi hoş güzel yazmışsın emeğine sağlık ama hiç katılmıyorum hiç 🤣
Adminler iyi gidiyorsun devam dediler bende iş güç fırsat buldukça buralardayım 😅 Sağolasın 😅 Gönlünce olsun 😅
Teşekkür ederim abi :D :D uzun yazardım da zaten özetlemişsin. yani kendi kararın tabi istersen trip atabilirsin :D her şey gönlünce olsun görüşürüz :D başarılar dilerim.
Ricalarımı iletiyorum kardeşim 😅Canın sağolsun 😅İkimizde net olduk zati 😅İçinden geldiği gibi yapıştır gitsin 😅Amin inşaAllah cümlemizin kardeşim 😅Mutlu ve serin günler dilerim 🫡 😅
Eyv Abi aynen öyle 😅😂🙏
Cevap
11Cevap
Benim sağım solum belli olmaz her an her dakika atarım sjs
Of of of 😅
Bende 😅 Trip atmayı çok severim 😅
Gönlünce olsun 😅
Mesela sabah attim ama neye bende bilmiyordum😄 çok fazla atmam ya, kıskançlık falan olursa bir de bazen aramıyor 😒
Aranmamak çok kötü 😅 Kıskançlık da fena çok pis kıskanırım 😅Ama durup dururken de atılması hoş değil yani 🤣
Gönlünce olsun 😅
İlgisiz kalırsam ve kıskanınca trip atarim hatta arıza çıkartırım.
Bende bende 😅Her türlü 😅 Trip atılmasını da atmasını da severim çok hoş oluyor gönül almak eğlenceli 😅
Çıkart çıkar çıkartalım azdan az çoktan çok gider babba 😅Kim kimi koparırsa 😅
Bana bunlarla gel arkadaşım 😂😂
Gelirim 😅Her türlü 😅Tersim pistir bakma efendi olduğuma 😅Bende her bok var ben çok bok ederim çünkü bombokum yani elimden ne uçan ne kaçan kurtulur😅
15. Saniye de ben 😅 nasılım
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
😂😂😂😂😂😂
🤣😅🤣
Trip atmayı sevmem.. Eğer ortada bir sorun var ise konuşuruz çözeriz..
Hımm, ben severim 😅
Bazı sorunlar konuşurak çözülmüyor maalesef 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Haklı olduğum zaman bile bile anlamamazlıktan geldiği ve onun hatasını gösterdiğim zaman sanki ben kendi kendime konuşuyormuşum gibi gösterdiğimle ilgilenmeyen cevap vermeyen , hareketler yaptığında tripten ziyade şöyle her hücresinde yankı yapacak şekilde hiddetle kızarım sonrada bırakırım aynı senaryoya tekrar sebep olursa hayatında kimseden yemediği fırçayı benden yer sonrada tamamen ayrılırım. Hiç uğraşamam ruh hastaları ile.
Hımm, müthiş yazmışsın kanka emeğine yüreğine gönlüne sağlık fazlası ile açık anlaşılır.. 😅
Bende çok sinir olurum böyle şeylere deli olurum ama uğraşmayı da severim uğraşırım en azından bir yere kadar dolana kadar filan 😅
Kızmayı sevmem ama kızarsam da tersim pistir 😅
İşittin belki beton Şaban derler bana 🤣Elim çok ağırdır filan 😅
https://m.youtube.com/watch?v=7_l0WJMcqU4
Gönlünce olsun 😅
"Kızım ne istiyorsun" diyorum " bu aşka değer vermiyorsun" diyor 😂🤣
Trip atıyor işte 🤣 Huyuna gitmek lazım 🤣Genelde ilgi beklediklerinde yaparlar ya da istedikleri olmadıklarında filan 😅
Yok yok buda bir replikti 😂 benimki öyle tripler atacak duygusal birisi değildi, bipolar bozukluğu çarpılmışlar, obsesüf gompüsüf bozukluğu olan manyaklar, halüsinasyon gören paranoyaklar hep bana denk geliyorlar varya borderlıne olanına bile razıyım artık o bile gözüme masum gelmeye başladı 🤣
https://m.youtube.com/watch?v=gqlSYYANGsU
Yeni gördüm 😅
Aman aman çok sıkıntı maşaAllah hepsi toplanmış sana gelmiş 😅
İnce eleyip sık dokumalı 😅Ruh ve sinir hastalıkları uzmanı değiliz yani 😅
Ruh ve Sinir hastalıkları Profesörü oldum 😂🤣
Galiba bende ama yeter artıkın 🤣 Sıkıldım usandım bunaldım normal lazım 🤣😅
Aynen
EyvAllah, başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal kanka😅
Çok fazla trip atan biri değilim. Canım sıkıldı trip atayım, bugün beni aramadı surat asayım. Asla bu karakterde biri olmadım. Bir sorunum varsa konuşarak çözmeyi tercih ederim. Ama her kadın gibi bazı konularda trip atma özgürlüğüm de yok değil 😆😆 mesela birinden kıskanmışsam, benimle ilgilenmemişse istem dışı trip moduna geçebiliyorum. O da sevdiğimden işte. Sevmediğim biri için yapacağım bir hareket değil😊
Hımm, ben çooooook fazla atan biriyim 😅Yok canım sıkıldı diye de atmam ayıptır yani yazıktır günahtır 😅Yok ya benimkiler de öyle değil durup dururken de atmam 😅 Bende konuşarak çözmeye çalışırım ama bazen olmaz ya 😅 Evet özgürsünüz ben trip atılmasını severim gönül almayı severim 😅Geç geç yapıştır 🤣Benimki de sevgiden aşktan yani 😅 Aşkındandır aşkındandır😅 Sevmediklerim hiç umrumda değil ki onları düşünmek bile zarar ziyan 😅
Emeğine sağlık mükemmel izah etmişsin 😅
Senin de emeğine sağlık güzel soru olmuş. Trip atılmasını seviyorsun demek 🤣 en çok buna şaşırdım. Erkekler hoşlanmaz bu durumdan
Teşekkür ederim, senin güzelliğin, evet seviyorum, ben senin bildiğin erkeklere benzemem hıh 🤣
Gönlünce olsun 😅
🤣🤣🤣 teşekkür ederim seninde gönlünce olsun. Günün güzel geçsin
Ricalarımı iletiyorum, amin inşaAllah 😅 Cümlemizin her türlü 😅
Çok trio atan biri değilim. Du bakayım bi sorayım... Evet atarsın gerçek bi trip ustasının dedi.
Bence atmam.
Ona göre atarım...
Bak şimdi bana nasıl trip ustasının diyebilir ki bu adam? Ben bi trip atayım da görsün gününü...
Ben çok atarım abla 😅
Allah Allah 😅Bende öyleyim üstadım ustayım senseiyim 😃
Hehehe 😅Çok güzel olmuş abla komik yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 Tıpkı ben 🤣Çok zevkli oluyor yahu 😅
😄
Abla bana da mı trip o kadar şey yazdım bir emoni mı hıh 🤣Ok der gibi djdjd
Hahaha ne diyim yaa
Ne bileyim abla 😅İki çift kelam canın sağolsun ne olsan olur yani 😅Kafana göre takıl 😅Soruda konuşmayı severim de 😅
Bi konu açılınca ben de severim
Ne güzel 😅O zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal ablacım 😅Bazı sorularda uzatmak zor oluyor da 😅
Benimle ilgilenmediğinde, ilgisini azalttığında, sıcak bahanesiyle ayrı yatakta uyumak isterse, bütün her şeyde bana destek olup yardım etmezse, fikirlerime tercihlerime saygı duymazsa.. Bu kadar 😅
Hımm, of of of müthiş olmuş, hepsine katılıyorum valla bende aynı şekilde her türlü 😅
Başka da vardır vardır 🤣
Bunlar yetmez size 🤣
Vardır da aklıma gelmiyor ya 😅😂
Tamam tamam 😅Bunlar da yeterli, gönlünce olsun 😅
Senin de gönlünce olsun 😅🙃
Amin inşaAllah 😅
Çok trip atan biri değilimdir genel olarak ama sinirlenirsem uzunca bir süre trip atarım. Sinirim kötüdür uzak dursa iyi olur can ve mal güvenliği için 😂
Ben nasıl desem atarım sanırım tribi seviyorum atmayı da atılmasını da 😅Uzun tribi sever miyim bilmiyorum ama gönül almayı severim 😅Hani derler ya şeyini çıkarmamak lazım 😂 abartmamak lazım barışalım 😂hemen barışırım😂Bende sinirli insanım ama kötü değildir aşkıma karşı tabi ki 😅 yumuşamaya hazırım daima 😂
Kolay kolay yumuşayan biri değilimdir, tabi konuya göre değişir de zaten genelde de sinirli bir mizacım vardır. Sinirim kötüdür
Hımm 😅Ben yumuşarım ama sinirli hatunu severim 😅Hoşuma gidiyor 😅daha çok çaba daha çok emek yorulmam daima 😅
Aşırısını görmedim 😅 sinirin kötü ya erkeği döven kızlar da gördüm o kadar da değildir dimi 😅
Yok şiddete karşıyım ama bazen böyle sağlam bir beş kardeş atmak içimden geçmiyor değil hak ediyor bazıları tekme tokat dövülmeyi de işte neysehhh...
Hak edene hakkını vermek lazım her türlü yapıştır gitsin 😅 yakışır 😅Biz veriyoruz yapıyoruz her türlü kadına şiddete hayır tabi ki 😅
E orası öyle tabi. Hak ediyorsa bana da hakkını vermek düşer. Hak yemek çok günah
Heheeh kesinlikle Yakışır 😂 Yapıştıralım o zaman 😂 Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 🫡 Hoşçakal
İlgi, şımarmak, olduğum yerde yunus gibi dönmek istediğimde, bi' tatlılıklar sergilenmesini istediğimde atıyormuş gibi yaparım. Ciddi konularda takındığım tavır trip olmaz.
Hımm güzelmiş, müthiş yazmışsın emeğine sağlık 😅
Ama bir ilginç 😅 Hiç görmedim Kafam da karıştı yani ilgi gösterdiğinde mi trip atarsın 😅
Ciddi konularda bende sevmem yani 😅
Hayır, bana ilgi gösterilmesini istediğimde karşımdaki kişinin bir sözüne, davranışına alınmış, küsmüş gibi yaparım. Daha doğrusu bu fırsatı yakaladığım çoğu anlarda yaparım, anı daha da güzelleştirmek aslında bu. O çocuksu ruhu kaybetmemek.. Kuru patlıcan gibi yaşayamam. Karşımdaki insan da ciddi olmadığımı anlar/bilir, eşlik eder.
Hıh şimdi anladım çok güzel oldu 😅 Emeğine sağlık mükemmel izah etmişsin 😅
Bende yaparım bunu bunları 😅Bende yaşamam deli dolu çocuksu çılgınım 😅
Çok güzel düşünüyorsun
İyi akşamlar dilerim 🫡 gönlünüzce olsun
Rica ve teşekkür ederim, iyi akşamlar.
EyvAllah 🫡
Kıskandığımda, sinirlendiğimde, kalbimi kırdığında trip atarım ama trip atma sürem onun ne yaptığına göre değişir
Hımm, normaldir trip süremiz yaptıklarına bağlı olarak değişir tabi ki 😅
Tıpkı bende senin gibi atarım her türlü😅
Gönlünce olsun 😅
Kıskançlık olur, anlayışsızlık olur ne bileyim belirli bir konu olarak dile getiremeyeceğim 😀
Canın sağolsun çok güzel oldu olurda olur katılıyorum bende bende bende 😅Her türlü severim tribi atanı atmayı 😂 Gönül almayı vermeyi 😂
Tribi seven biri 😂nadir kişilerdensin 😀
Evet severim hem de çok seviyorum 😅 mutlu oluyorum mutlu😅 Aşk için aşkım için savaşmak bir şeyler yapmak bana iyi geliyor de şarj ediyor da şarj 😂
Hadi bakalım 😂
Demet Akalın 😅Diye bir espiri vardı 😂
😂😂😂
😅😂hep gül hadi iyi akşamlar hıh snsns GörüşürüzZzzZzzzzzz
Sen de hep gül iyi akşamlar 🎈
Amin amin her türlü inşaAllah maşaAllah 😅Yes yes camon her türlü sjsjsjs
Valla her an her şey için atabilirim öyle dengesiz bir insanım işte 😂 ama bunu tadında yaparim fazla uzatmam
Tadında olduğu sürece mükemmel bende atabilirim daima ama en çok ilgisiz kaldığımda 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Teşekkür ederim 🙏
Ricalarımı iletiyorum 🫡Mutlu ve serin günler dilerim 😅
Serin günleri hemen kabul ediyorum çok naziksiniz küçük bey 😂
Teşekkürler, senin güzelliğin, yeni soruma da beklerim 😅 Hoşçakal
Bilmiyorum ya. Atma taraftarı değilim ama atabilirim de. Bi yerde erkeklerde insan sonuçta. Ama ota b*ka trip atacak halimiz de yok. 😅
Atma taraftarıyım ben 😅Atarım her türlü ben oto boka da atarım her şeye atarım 😅
Gönlünce olsun Walker 😅
Amin cümlemizin inşallah. Bulsam da trip atması kusur kalsa ✌
Amin inşaAllah orası da var bulunur bulunur arayan bulur demişler 😅
Mevlasını da belasını da 😅😅
Zaten insanın başına ne gelirse meraktan gelir 🤣
Ya da maydanoz olmaktan 😂😂
Kesinlikle katılıyorum Walker 😅
Ben trip atmam bana göre değil
Trip kızlar atar genelde ve sevdiğim kız dozunu kaçırmadığı sürece iyidir
Allah Allah hiç alakası yok ben kendimi bildim bileli trip atarım naz yaparım küserim 😅Trip kadına mahsus değildir yani 😅
Bence de bokunu çıkarmamak lazım yani 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Trip atmak kadınlara yakışır bana değil.
Gerçi yok ama olsa da atmam.
Bana da yakışıyor diyecektim ama hiç görmedim yakıştıranı 😂
Olur inşaAllah abi ben atarım valla 😅
Gönlünce olsun 😊
🫣🫣🫣🫣🫣
Mesela bileyi saklarsa trip atarım. Sinirlenrism zaten başka aklıma gelmiyor
Yeterli kanka 😅bende atarım her türlü 😅Gizli saklı olmaması lazım 😅
Aynen öyle
EyvAllah, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim
İyi akşamlar kardo
EyvAllah 😅
Benim mesajıma cevap vermeyip orada burada post atıyor tweet atıyorsa trip rahat yer
Haklısın valla 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅 Bendeeee
Gönlünce olsun 😅
Kolay kolay trip atmam ama saçma sapan konuların uzatılması sinirimi bozar.
Evet evet benim de sinirimi bozar çok pis sinirlenirim yani 😅
Ama kolay da atarım 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Trip değil de naz gibi olur. Bana ilgisiz davranırsa ihmal ederse
Mantıklı bende kesinlikle ama bu kadar mı yani 😅Başka yok mu
Durduk yere trip atmak surat asmak huyum değil. Huyum kurusun 😂
Yeri ve dozunda her zaman iyidir. Ama şöyle bir misal vericek olursam, benimle önceden plan yapmıştır ve arkadaşları da onu çağırmıştır. Şimdi burada bir cok kadın ne der sence?
ama işte sen şöyle şöyle dedin olay çıkarır vs ama zeki kadın bunu yapmaz 😏😂
Benimde huyum değil zaten durduk yere trip atmak çok saçma 😅
Huzuru bozar rahatsız eder 😅
Oyun mu oynuyoruz yani 😅
Bence de her şey yerinde güzeldir 😅
Valla ben olsam hemen aşkıma giderdim bütün herkesi satardım aşkım için 😅
Ben giderim aşkıma gitmeyen düşünsün 🤣
Yok oyun değil anlayış ve kendi farkını ortaya koymuş olur böyle davranan Kadın. Git beni daha çok özlersin mantığı aslında.
Sen cok ilgi seviyorsun sanırım..
Ben yanımda bile özlerim 😅Çok ilgi değil gerektiği kadar olsa yeterli ama çok olsa daha mutlu olurum 😅 Özlemek için uzaklaşmaya gerek yok 😅
Aşk adamıyım diyorsun sanki ya 😂 O zaman cok sev ve cok sevil emi.
Öyleyimdir 😅Amin inşaAllah cümlemiz, gönlünce mutlu ve serin günler dilerim 🫡
Trip atmam tepkimi gösteririm. Neyden rahatsız olduğumu belirtirim.
Hımm zaten belli ediyorsun kanka 😅 Sence ben 😅Atar mıyım 😅Benden bekler misin 🤣
Sen aşk adamısin. Senden beklerim 😂😂
Evet kanka çok severim atılmasını da atmasını da hoşuma gidiyor 🤣İyi tanımışsın beni 🤣🤣😅
İlllaki 😂
EyvAllah Kanka 😅O zaman başka bir soruda görüşmek üzere 😅Mutlu ve serin günler dilerim 😅🫡
Sağol
Sana da mutlu ve serin günler dilerim
Görüşürüz 😂
Sende sağol ve sağ ol kankim görüşürüz her türlü 😅
GÖRÜLDÜ atınca tabi ki
Çok haklısınız nefret ettiğim şeylerden biridir 😅
İlgisiz kalırsam atarım
Ne güzel 😅
Bende valla her türlü 😅
Peki başka 🤔
Bilmiyorum duruma bağlı. Sürekli trip atan biri değilim ilişkimde.
Hımm, duruma bağlı tabi ki ama her şey yolunda ise durup dururken de atmam bende 😅 Fakat bana atılmasını severim 🤣
Peki o zaman, mutluluklar dilerim, gönlünce olsun hocam😅Bir de serin ve mutlu bir gün 🥳
Teşekkürler sana da mutluluklar 👋🏼
Ricalar ve teşekkürler hocam 😊Yine beklerim 🫡
Buluştuğumuz zaman her dakika telefonuna bakarsa ve iletişim kuramayacak vaziyete getirirse durumu çok pis trip atarım 😂
Yani böyle şey olamaz çok saçma hiç çekemem valla aman aman 😅çok haklısınız yani 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Erkeğim trip atmam ama atmış gibi yaparım ne yapacak diye zaten umrunda olmazsan ayrılırsın
Erkeğim trip atarım ayrılmam 😅
Gönlünce olsun 😅
Duruma göre değişiyor, ancak genelde haketmezse yapmam :)
Duruma göre değişmesi çok normal etkiye tepki 😅Bende yapmam yani 😅
Gönlünüzce olsun 😅Diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅
Kırıldığımı hissetmiyorsa bunun içinde çabalamıyorsa tribi o zaman atarım
Mükemmel, bence de her türlü 😅Peki başka yok mu Her şeye trip atan kim o zaman😅
Bazı insanlar ilgiden dolayı şımarır istedikleri olmayınca trip atmayı huy edinirler 😂
Benim bu kadar galiba
Hımm ben şımarmak isterdim ve şımartmak aşkımı şımartmayacağımda kimi şımartacağım ki beni bir tek aşkım şımartsın 😅 Başkası şımartamaz zati 😅
Bu da güzelmiş 😅Her şeyin fazlası zarardır
Gönlünce olsun 😅 Mutlu ve serin günler dilerim 🫡
Haha seninde bil mukabele
EyvAllah 🫡😅Amin inşaAllah
Çok trip atan bir kişi değilim ama ilgisini görmediğim zamanlarda çok iyi trip atarım
Atmalısın yani al benden de o kadar bende çok pis trip atarım 😅 Sadece ilgisizlik mı başka yok mu😅
Hımm 😅 Güzelmiş 😅Ama ben sakin ilişkiyi hiç sevmiyorum deli dolu yaşamak isterim 😅
Problem yoksa atmamak lazım tabi 😅
Gönlünce olsun 😅Mutlu ve serin günler dilerim 🫡
Bazen şımarmak istediğimde...
Hımm😅Bende ne güzel insan sevdiğini şımartmalı yani 😅
Bddbfhhd kim bilir belkideee😂
Evet evet kesinlikle 😅Mutlu günler dilerim 😅 Hoşçakal
Bxbxbbx mutsuz günler dilemem. Hoscakaal
Canın sağolsun 😅 EyvAllah sjsjsjd
Ni demek. Çok dusunceliyimdir😂😂
Severim düşünceli insanları artı 😂sjsjd
Hdhdhdhd sevilmeyecek birimiyim beee😂😂
Bence hoş'sun gülmek güzel hep gül 😅
Ayyy biliyorum. Duyunca da ayri güzel oldu 😄😄
Tövbe tövbe 😂 Sevindim ama gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim hoşçakal 🫡 Sıkmak istemem
Ben teşekkür ederim.. iyi akşamlar dilerim sana hoscakalin..
Ricalar ve teşekkürler 😅 EyvAllah bende iyi akşamlar diliuorummm
Ben trip atmam..
Allah Allah ilginç 😅
Ben çok atar atılmasını da severim 😅
Gönlünce olsun 😅
Olabilir tercih meselesi 😀
Evet haklısın 😅Mutlu ve serin günler dilerim hıh sjsjs
Tşkler
EyvAllah 😅
Beni ikinci plana attığında
Günaydın 😅
Bende 😅Her türlü 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Her durumda trip atabilirim sorgulanamaz
Hımm 😅 İnanırım 😅Ben de her türlü yaparım yapıyorum da çok severim tribi nazi 😅
Gönlünce olsun 😅
"bazı sorunlar konuşarak çözülmüyor maalesef" çok haklısın :D seninde gönlünce olsun
Kesinlikle katılıyorum, vallahi öyle 😅O yüzden trip atıyoruz yani 😅mutlu oluyorum benim için çaba gösterince filan 😅
Amin inşaAllah diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu ve de serin akşamlar dilerim 😅 Hoşçakal
Bilmem pek trip atan biri değilim.
Allah Allah ilginç trip atmayan bir insan 😅
Ben severim şahsen atılmasını da atmasını da 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Karşında olgun bir insan varsa, trip atınca seni tolere edebilir ve anlayabilir. Ancak ergen bir insan varsa attığın tribi atma sebebini anlamaz ve çocuk gibi o da küser. Herkese trip atılmaz. Haliyle de trip atmamaya, olduğu gibi kabul etmeye başlarsın insanları.
Evet mükemmel yazmışsın katılıyorum. He ya küsüyorlar ama şey ben de küserim yani gönül almayı da severim 😅 gönlümün alınmasını da 😅
Evet herkese atılmaz ben bir aşkıma atarım zati 😅
Kabul etmiyorum 😅Kabullenemem 😅 Olduğu gibi severim de ilgi alaka şefkat lazım yani 😅
Hic gozlemlemedim kendimi ama klasik tripler iste
Klasik diyorsun 😅
Örnek olsa güzel olurdu 😅
Canın sağolsun ve gönlünce olsun 😅
Ricalarımı iletiyorum 😅
Amin inşaAllah sağol🫡
😊😊😊
Sevgilim yok olsaydı ilgili olmaz ise
Mantıklı bende atardım o durumda 😅Peki başka 😃Olur inşaAllah bu arada 🕵️
Olacağıni sanmıyorum ya hayırlısı ne diyim
Amin inşaAllah hayırlısı, gönlünce olsun 😅 Mutlu ve serin günler dilerim 🫡
Yapmam
Yakışır 😅
Gönlünce olsun 😅
Her durumda
Her şeyin fazlası zarardır 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Bende atabilirim trip atmayı seviyorum çokça ama atılmasını da seviyorum 😅
Ama şeyini çıkarmamak lazım yani 😅
Trip atmam ben
Keyfin bilir abi hıh 😅
Ben çok pis atarım
Gönlünce olsun 😅 Mutlu ve serin günler dilerim 😅
Eyvallah kardeşim sana da 🙏
EyvAllah abim 😊
ben beceremiyorum ya
Allah Allah neden acaba nasıl olur ya 😅 Doğuştan var özellik sizde 😅
genellemeye girmiyorum demek ki
Ne güzel genel olan insanları sevmem zati bir farkı olmalı insanın herkes gibi olmamalı 😅
Hiç aklına gelmiyor mu atmaz misin trip 😅Trip atmayan kız candır ama atanda candır 🤣
atıyorum sadece uzun sürmüyor erkekler bile trip atarken hic atmıyorum demem yalan olur
Ne güzel 😅Ama ne gibi şeylerde atarsın mesela ne olsa ya da olmasa trip atarsın örneğin misal filan 😅
istediğim olmadığında ya da ilgisiz kalinca
Bende bende 😅
Gönlünce olsun 😊 Mutlu ve serin günler dilerim 🫡
teşekkür ederim iyi günler
EyvAllah, ama akşam oldu 😅 İyi akşamlar dilerim 😅
trip atmam ayrılırım
Hımm, çok sert abi😅
Ben ayrılmam
Gönlünce olsun 😅
Her an.
Hımm, size şunu demek istiyorum
https://m.youtube.com/shorts/AUB-Og6Pf4M
Gönlünüzce olsun 😅
Her şeyin fazlası zarar zarar
Her saniye
Çekiyor mu bari triplerinizi 😅
Atmam ki
Allah Allah Hiç mi yani 😂 nasıl olur niye atmıyorsun ki 😅
Trip? O ne?
Nasıl yani atmaz misin 😅
Sanane ya. d
Haklısın 😅
İyi akşamlar dilerim 😅
Bahane çook
Mesela 😅İsteyene bahane isteyene sebep çok 😅
Gözünün üstünde kaşın var🤣🤣
O kadar da olmaz yani ayıptır 😅Her şeyin fazlası zarardır 😅 Sıkıntı olur bu 😅
Tabi ki olmaz😂 ilgisizliğinden trip atabilirim ama tercihim konuşmaktan yanadır. Trip atarak anlaşamam insanlarla😂
Evet olmaz 😅Bende ilgisizlikten atarım ilgiyi severim seven sevdiğini ilgisiz bırakmaz bırakmamalı yani 😅Bende konuşmaktan yanayım da bazıları konuşurak anlamıyor işte 😅Ben anlaşırım gönlümü alsın işte vermeye dünden razıyım ben hemen veririm 🤣
Erkeğin tribi hiç çekilmez yaa😂😂😂
Çekmezsen çekme 🤣Bize çekenler yeterrreeeerr 🤣Zaten çekeni hiç görmedim 🤣Lise zamanımda konuştuğum kız kız gibisin bu neyin tribi ben bile trip atmıyorum senin gibi demişti 🤣Naz filan 🤣
Çekeni zor bulursunuz😂
Belki bir gün çok da şart değil yani trip atmayız bizde hem tribi sevmiyorum yani 😅Ama ilgisizlik beni delitir 🤣
İlgisizlik herkesi delirtir bence. Belirsizlik gibi
Delirtmeli yani delirelim ama aşktan sevgiden delirelim istiyorum ilgiden filan 😅
Belirsizlik çok kötü bir şey berbat anlamsız düşman başına 😅
Yürekli olmalı biraz hadi konuş susma söylemek istediğini söyle hak etmedi mi bu aşk yaşanan bunca şeye hiç mi saygın yok 😅
Bende ki bu aşkı heves mi sandın şarkısından 😅
https://m.youtube.com/watch?v=j-07Z3UDmaw
Yok yok hepsi dozunda güzel fazlası zarar şimdi delirmeye ne gerek var🤣🤣 ksvetli şarkılar dinlemem😂😂😂😂
*Kasvetli 🤣
Bende dinlemem ama konuştuklarımızdan yola çıktım belirsizlik filan 🤣Duruma uygun şarkı 😅
Bence de dozunda güzel şeyini çıkarmamak lazım yani 🤣
Her şey yerinde güzel 😅
O zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 🫡 İyi bak kendine
Hoşça kalınız😄✋
EyvAllah 😅Olurrr
😂😂
🤣😅🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?