2 yıldır her sınav dönemi böyle bu çocuk. 1 hafta boşlayınca nispet yapıyor hemen beyefendi. Şimdi bu çovuğa ne yapmalı? Bu kaan adlı insan müsvettesi aklına giricek şimdi çocuğun 😭😭😭

Çocuk sonuna kadar haklı 2 haftadır görüşmemişsiniz görüşmek istiyo sen bahane buluyosun aynı konuşma tam tersinden olsa erkek arkadaşın arkadaşlarıyla buluşmak için senin yanına gelmese ve 2 haftada değil 1 haftadır görüşmüyo olun o erkeğe benimle üç ilgilenmiyosun hep arkadaşlarınla geziyosun beni hiç özlemedin mi hiç ilgi göstermiyorsun vb tarzı konuşmalar olurdu çocuk bide üstüne aşkım alt tarafı 1 haftadır görüşmüyoruz dese bide varya offf ayrılığın eşiğinden dönülür yemin ederim
böyle Erkeklere tekme savuruyor gibi yapıcan bak o zaman nasıl izin veriyor kıymet biliniyor sen böyle aman onla gitme diye yalvarırsan oda sana her vize sonrası bu tiripleri atar :D ne halin varsa gör umrumda bile değilsin de bak o zaman nasıl kapında köle olur :D Azcık anlayış kimseye zarar vermez sonra işte kızalar neden olgun erkek ister diyoruz işte bu tarz ergenler yüzünden bunlar oluyor...
Ahhahah sevgilin benim erkek versiyonum resmen ya kendi mesajımı okumus gibi hissettim. Hatalısın bence onun yerine koy kendini 1 haftadır gorusmuyosunuz su vizelerden dolayı canın sıkılmıs ve sevgilinle vakit gecirip kafa dagıtmak istiyosun ama o sen yerine arkadaslarını tercih ediyor sencede bozulmaz mısın? Acıkcası ben bozulurum ve bozuldugum zamanlarda da hep napıyosan yap deyip bende bildigimi okurum yani kusura bakma haksız gordum seni burada..
2 haftadır seninle buluşmamış. Özlemesi normal değil mi?
Cevap
27Cevap
özlemiyor musun çocuğu, görüşün. ona da zaman ayirmalisin en azindan 1 saati onu görmek için ayirabilirsin.
Kızım adamın seni göremiyor diye trip atması, adamın seni umursamaması yüzünden senin ona trip atmandan daha iyi. ya da gerçekten sevmiyosan oyalama elamanı.
helal olsun kaana arkadaşını kollayan bir adama benziyor ondan zarar gelmez izin ver takılsınlar :D
Sen buna neden katlanıyorsun onu anlamadım ki ben? Bu ayda 1 görüşmeyi bile haketmiyor. Sevgiliyle konuşma şekline bak ya.
Haklı şimdi, tamam arkadaşlarınla da gez ama ihmal etme
Daha ne istiyorsun demekki seni seviyor bunj bulamayanlarda var.😊
bence ayrıl karı gibi bu ne be ben olsam ayrılırdım bence ayrıl
kaan2
Çocuk seni görmek istiyor neden buluşmuyorsun? Bir akşam kızlarla diğer akşam erkek arkadaşınla çık
Ama haklı çocuk 2 hafta gormemis seni özlemiş 2saat çıkıp dolasa bilirdin
Suç sende.
İnsan sevdiğinin yanında olmak ister be.
Sende ne mıy mıy kızsın ya, çocuk blöf yapıyor hemen sazan gibi atlıyosun.
Çok tatlı ya bu kavgalar 😂 Gitmeseydin keşke, sevgiliyle geçirilen herzaman bence daha degerlı ☺
ahahah muratla kaan neler yapıcak artık kimbilir ahahah
Şimdi yapıcak olursa yapıcaktır sen ne dersen de. Burada yapacağın en güzel davranış umursamaz cevap vermek. Yap :) demen yeterli
adam haklı dağılınn gençler...
Ay nesi haklı ya
Aynen o da ilginç 😂 ama doğru değil.
bir kendinizi sikin ya
Direk ayrılma sebebi ne barı ya saçmalık
Aynen sinirden elim titriyo şu an
bu ne be ilkokullu gibi sdkfds
Bence hakli. Ayip etmissin
Sürekli onla mı takiliyim ama
Iki haftadir yuzunu gormuyorum diyo. Sevmiyosan oynama cocukla
Oh olsun :D
Ama alkole karşıyım :)