İş ilanlarında byk medyanın pırlanta cekim katalogları için eleman aradığını gördüm ve başvuru yaptım.. bugünde bnden el resmimi ismimi nerde yaşadığımı sordular? Daha sonra başvurumu değerlendirerek başvurnz onaylandı diye mesaj attılar? Bugün 500 tl kayıt ücreti istiyolar kayıt ücretini ödersem yarın çekime alacaklarını söylüyolar? Dolandırıcı olabilirler mi nasıl güvenenlrm bunlara?
Cevabın nedir?
+1 yılByk medya hakkında çok kapsamlı araştırma yaptım.
Byk medya çok sağlam firma Ama bir özellikleri var aman aman Hiç kimseye ayrıcalık tanımadıkları gibi en katı kuralları kayıt olmayana su bile vermiyorlar00 Yorumla
+1 yılİnanma.
10 Yorumla
Ücret ödeme... ödemeyi onların yapması gerekir senin değil
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Geçen ay byk medya kayıt oldum çekime girdik 2.000 aldık siz böyle iftira atmaya devam edin
Beliki seçilmemişsiniz zorunuza gitmiş yazık15 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bana mesaj kismindan ulasir misiniz ajans benden 200 lira kuafor parasi istedi normal mi zaten ogrenciyim dolandirilmak istemiyorum
- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misiniz acaba
- +1 yıl
Merhaba benden 500₺ + kdv istediler dolandırılmak istemiyorum bana ulaşabilir misiniz
- +1 yıl
@Nurçetinnn_ ne yaptınız bugün aynı ücreti isteyen bi mesaj attılar yatırdınız mı siz
+1 yılHayır dolandırıcı değil 3 yıldır profesyonel mankenin bugüne kadar çalıştığım en sağlam firma byk medyadır. Tavsiye ederim. Firmanın parası sağlam
13 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bana mesaj kismindan ulasir misiniz ajans benden 200 lira kuafor parasi istedi normal mi zaten ogrenciyim dolandirilmak istemiyorum
- +1 yıl
Bana ulaşır mısınız
- +1 yıl
Merhabalar ben ücreti her şeyi yatırdım ama ne mesajlarıma dönüyorlar ne de aramalarıma bı bilginiz var mı
+1 yılByk medya ya bende kayıt parası ödedim 3 kez çekime girdim iyide para aldım devamı gelmedi paraya ihtiyacım var duy sesimizi byk
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba bana bi dönüş yapabilir misiniz acaba
+1 yılmerhaba🙋aynı olayı bende yaşadım sen ne yaptın peki sonra para yatırdın mı
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır yatırmadım sen?
- +1 yıl
bende yatırmadım hangi ildesin sana da mı çekim başı 2000 tl alacaksın dediler? Geri mesaj attım 500ü de borç alığ yatıracağım kesin verecek misiniz diye cevap gelmedi
- +1 yıl
bakabilir misin acaba benim paraya acil ihtiyacım var da ona göre hareket edeceğim
- +1 yıl
haklısın ya😞söyledin mi peki çekimden sonra versem diye? Beni dün aradılar tekrar bugün ödeme yapıcam demişsiniz ama yatırmamışsınız neden diye ben de parayı daha bulamadığımı söyledim. Şimdi de mesaj gelmiş ne zaman yaparsınız diye
- +1 yıl
ne kadar saçma ya
- +1 yıl
sana da mı böyle yaptılar
+1 yılİnanma bunlara.
Para tuzağı şerefsizler.10 Yorumlasakın öyle bir şey yapma dolandırılırsın.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 589 cevap paylaştı. Yalan dolan 500 lira nedir ya
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler