Güzel değilim, param yok, geleceğim yok, meslegim yok, yeteneğim yok, sevenim yok, sevgilim yok, arkadaş cevrem yok?

Daha yazabilirim olmayan şeyleri. Öyle insanlar tanıyorum ki hem güzel hem sevenleri var hem ailesi zengin hem geleceği garanti altinda iyi bir yerde. Aile ilişkileri cok iyi. Aile yapısı cok iyi. Genis arkadaş çevresi var. Istediğini alabiliyor. Istediğini yapabiliyor. Sagligi yerinde. Niye ben her konuda sınanırken bu insan güllük gülistanlık hayat yaşıyor? Onun da bilmedigin sorunlari vardır demeyin çünkü yok. Olursa da her seye sahip olduğu icin bunalima girer sadece. Eğer cennette böyle insanlar olacaksa ben cehennemde yanmak istiyorum. Esit yarışılmayan yerde kazanmak insanı yuceltmez. Nefret ediyorum ya kendimden. Niye yaşıyorum diye saat başı ağlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar oku diyorsunuz ama okumak sanki ücretsiz. Ben çalışma karşıtı insan değilim ama ailem asla izin vermez çalışmama. Yoksa ben de biliyorum bunlari yapmam gerektiğini :'(
Güzel değilim, param yok, geleceğim yok, meslegim yok, yeteneğim yok, sevenim yok, sevgilim yok, arkadaş cevrem yok?