Diğer Evim yok arabam yok param yok zengin değilim karakter desen yok tip de yok işte yok beni sevecek kız olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kötü alışkanlık da yok ama namaz niyaz da yok. Karı kız da yok hiçbir şey yok yine de seven olmaz mı Evim yok arabam yok param yok zengin değilim karakter desen yok tip de yok işte yok beni sevecek kız olur mu? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. bence seven vardır 0 0 Yorumla
gizli4343 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 47% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Reis karşı tarafa sen ne verebilirsin bak kendini gelistir Bende benzer durumdayım ama destek alıyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl iyi biriyim kalbimi veririm Yorumla gizli4343 1 yıl Sen yinede kendine bir şeyler katmaya bak çalışıyor musun mesela Yorumla Soran 1 yıl iş yok Yorumla gizli4343 1 yıl Yaşın doğru mu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl bir şey soracağım o yok bu yok ne * kız arıyorsun birader sen 0 3 Yorumla Soran 1 yıl haklısın bize günah dimi kız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka en azından bir işe gir la Yorumla Soran 1 yıl iş de yok şehir küçük Yorumla
Leopar34 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl Bu dünyada eşitsizlik var onun için senin benim gibi insanlar hayatını yaşayamıyor 0 5 Yorumla Soran 1 yıl aynısı kız olsa erkek bakar yani öyle mi demek istedin Yorumla Leopar34 1 yıl Kozmik anlamda herkese eşit fırsatlar sunulmuyor yani onu demek istedim Yorumla Soran 1 yıl orası öyle zaten ben youtube içeriği üretiyiorum güzel videolar yapıyorum bence ama başkası zor dese 400bin izleniyor :d Yorumla Leopar34 1 yıl Oo harbi mi. Ne tür videolar çekiyorsun Yorumla Soran 1 yıl valorant kanki Yorumla
Jelibonluköfte Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl olmaz 0 22 Yorumla Soran 1 yıl neden Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl karakterin yok yeterli bi sebep Yorumla Soran 1 yıl karakter var ya onu abarttım çok kötü biri değilim kötü alışkanlıklarım da yok Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl e farz et karakterin var baska karsi tarafa sunabilecegin neyin var kim niye baksin Yorumla Soran 1 yıl kalbime iyi biriyim Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl cok iyiyse cennete gidersin iste Yorumla Soran 1 yıl ama ben kız istiyorum beni sevecek kız olursa hepsi olur belk Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl oyle olmuyor senin durumunda bi p1ci sevdim sayemde her seye sahip oldu harcadigi ilk kisi ben oldum siz erkekler n@nkorsunuz Yorumla Soran 1 yıl ama ben p1c deilim kalbim çok temiz sadece mal varlığım yok :( Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl g3ber Yorumla Soran 1 yıl nie :( Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl sevmem erkekleri Yorumla Soran 1 yıl Ben sana bir şey yapmadım ama hiçbir şey :( neden böyle kızarl hep fakirim hiçbir şeyim yok diye dimi olsa severdiniz Yorumla gizli4343 1 yıl Korun gözü açıldığında ilk kıracağı şey bastonu olur mus Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl alakasi yok her kiz icin ayni seyi soyleyemeyecegim ama kizlar sevdigi zaman bu ve bunun gibi seyler inanki onemsiz kaliyo Yorumla Soran 1 yıl ama kim beni hiçbir şeyim olamdan sevsin ki çok saçma Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl degil maalesef Yorumla Soran 1 yıl ney değil Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl sacma degil Yorumla Soran 1 yıl imkansız yani hele sokakta olmaz yani reelde de sosyal medya da hiç olmaz birine hiçbir şeyim yok de engeller merak etmez ne sevdin ne içtin Yorumla Jelibonluköfte 1 yıl tamam oyle san Yorumla Soran 1 yıl yani sen hemcinslerini çok iyii sanıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence seven vardır
Reis karşı tarafa sen ne verebilirsin bak kendini gelistir
Bende benzer durumdayım ama destek alıyorum
iyi biriyim kalbimi veririm
Sen yinede kendine bir şeyler katmaya bak çalışıyor musun mesela
iş yok
Yaşın doğru mu
bir şey soracağım o yok bu yok ne * kız arıyorsun birader sen
haklısın bize günah dimi kız
Kanka en azından bir işe gir la
iş de yok şehir küçük
Bu dünyada eşitsizlik var onun için senin benim gibi insanlar hayatını yaşayamıyor
aynısı kız olsa erkek bakar yani öyle mi demek istedin
Kozmik anlamda herkese eşit fırsatlar sunulmuyor yani onu demek istedim
orası öyle zaten ben youtube içeriği üretiyiorum güzel videolar yapıyorum bence ama başkası zor dese 400bin izleniyor :d
Oo harbi mi. Ne tür videolar çekiyorsun
valorant kanki
Hiç bulamazsın
olmaz
neden
karakterin yok yeterli bi sebep
karakter var ya onu abarttım çok kötü biri değilim kötü alışkanlıklarım da yok
e farz et karakterin var baska karsi tarafa sunabilecegin neyin var kim niye baksin
kalbime iyi biriyim
cok iyiyse cennete gidersin iste
ama ben kız istiyorum beni sevecek kız olursa hepsi olur belk
oyle olmuyor senin durumunda bi p1ci sevdim sayemde her seye sahip oldu harcadigi ilk kisi ben oldum siz erkekler n@nkorsunuz
ama ben p1c deilim kalbim çok temiz sadece mal varlığım yok :(
g3ber
nie :(
sevmem erkekleri
Ben sana bir şey yapmadım ama hiçbir şey :( neden böyle kızarl hep fakirim hiçbir şeyim yok diye dimi olsa severdiniz
Korun gözü açıldığında ilk kıracağı şey bastonu olur mus
alakasi yok her kiz icin ayni seyi soyleyemeyecegim ama kizlar sevdigi zaman bu ve bunun gibi seyler inanki onemsiz kaliyo
ama kim beni hiçbir şeyim olamdan sevsin ki çok saçma
degil maalesef
ney değil
sacma degil
imkansız yani hele sokakta olmaz yani reelde de sosyal medya da hiç olmaz birine hiçbir şeyim yok de engeller merak etmez ne sevdin ne içtin
tamam oyle san
yani sen hemcinslerini çok iyii sanıyorsun