markette çalışan oldumu daha önce nasıl zor mu? çalışma arkadaşları sıkıntılı olur mu?
Cevabın nedir?
Bim de arkadaşım çalışmıştı gayet memnundu bazen çok yoruluyodu ama yalan yok. Bende a101 de çalıştım bende memnundum ya ilk başlarda sürekli ayakta olduğun için vücut yıpranıyor ama genel olarak ikisi de güzel köklü yerler. Ama eğer yaşadığın yerde kipa veya migros varsa oralara da başvur onların şartları daha iyi. Ve evet çalışma arkadaşları çok önemli ama sıkıntı yaşar veya memnun kalmazsan mağaza değişikliği istersin olur biter.
12 Yorumla
Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda çağırırlar
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılA 101 de calistim anani aglatirlar 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Oyle bir dunya yok canim personel her tarafa kosuyor. Ben oraya bakarim buraya bakmam diye bir dunya yok. Sarkuteri bolumu bilmem ne diye ayrilmiyor. Hem kasiyersin hem guvenlik hem mal atacaksin hem temizlik yapcan hem magaza toplican. Bos durmak yok. Bu kafadaysan hic gorusmeye bile gitmene gerek yok. Ben sadece sarkuteriye bakarim baska is yapmam dersen carrefour migros vs buyuk marketlere basvur
- +1 yıl
Alisirsin canim ne var onda. Bende sen gibi para sorumlulugundan korkuyordum ama yapiliyo bir sekil. Zaten bu saydiklarimi yapmayinca zaman gecmiyo
+1 yılmc donals gibisi yooookk
10 Yorumla
+1 yılzannetmem ama havalimanına basvur bence
04 Yorumla- +1 yıl
@natha_ daha iyi para kazanır hem yeni insanlar tanır ve yuksek yerlere gecebilir
- +1 yıl
@natha_ takip edip sorsan
+1 yılFikrim yok
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,5b cevap paylaştı. 1 hafta falan
02 Yorumla
+1 yılBı haftaya donerler
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. İki hafta içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSikintili isler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bim ve a101 e iş başvurusu yaptım tahmini ne kadar sürede geri dönüş olur? ve de zor mu olur kolay mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat