Neden sevmiyorsunuz? Neden iğreniyorsunuz?
Yoo seviyorum ki
Sevmiyorum
Desteklemiyorum
İğreniyorum
Saçma buluyorum
Lgbt bireyiyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tiksnti ya da sevmeme durumum yok. Bana göre saçma bir eğilimden ibaret.
İnsanın fıtratında var olan bir normal vardır.
Bunun 1990da hastaalıklardan çıkarılmış olması şu andaki düşüncemi etkilemiyor.
Son yıllarda bunun artış göstermesi tmamen sosyal medyadan güç bulanlar yzünden. Zaten sosyal medyada eşcinsel ayağı ypanların birçoğu eşcnsel değil bile. Prim amaçlı yapıyor.
İnsanlar bişeyleri arzulayabilir, kendni bildi bileli o yöne eğilimli olabilir. Ancak insan her istediğini yapacak diye bir şey yok. Doğruyu yanlşı ayırt etmek için akıl, o doğruyu seçip uygulamak için de irade diye bir şeye sahip insan.
Ben kızlardan hoşlanıyorum kızlarla sevgili olcam, ve ben çocuklardan hoşlanıyorum onlarla beraber olcam düşüncesi benim kafamda aynı düzeyde hastalıktan ibaret.
İsteyen istediği kadar geri kafalı desin, isteyen istediği kadar sövsün umursamıyorum.
Bugün bir erkek kendini kadın hissettiği gerekçesiyle bedenini kadına çevirip bir de üstüne gerçekten kadınlaşmak için hormon takviyesi alıyorsa, bedenini değiştirmek yerine biraz daha erkeklik hormonu alıp kendini daha çok erkek gibi hissedebilir. Ama insanlara yanlış istekleriyle mücadele etmek yerine “hayallerimin peşinden gidiyorum ve bu uğurda çektiğim çileye katlanabilirim” kafasına girmesi daha kolay geliyor. Her ne kadar asıl ızdıraplı yol bu olsa da.
Şimdi herkes “onlar denemedi mi sanıyorsun seni cahill!! O bedende mutlu hissetmiyorlar” diye bıdı bıdı konuşacak ama onlara sadece gülüyorum. Hayır efendim, denemediler. Denemek sadece denemekten ibaret değildir. İsteyecekler. Doğrunun bu olduğunu kabul edecekler. Kafasında iyice düşünüp tartacak. Kendini zorlayacak ve ya eşcnselsem ihtmalini gözetmeyecek. Ben normalim ve bu sadece geçici bir eğilim deyip gerekli tedaviyi görecek. İstediğiniz tıp doktoruna sorun. Hepsi bunu tedavi edebileceklerini söyler. Ama kimse asla tedavi için gitmiyor, direkt beden değişimi falan talep ettiğinden adamlar istediğinizi yapıyor. Çünkü ucunda büyük paralar var.
Ayrıca belirtmek isterim ki, 28 yaşına kadar kendini gay sanan çok yakın bir tanıdığımın 3 yıllık tedavi sonunda “kendimi gay sandığım yıllara baktığımda kendimden tiksiniyorum” dediğine bizzat şahidim. Oysa bundan 5 sene öncesinde “kendimi heteroseksüel biri olmaya zorladığım yıllarda kendimden nefret ediyordum” diyordu.
Yani bazen inandığınız ve çözüm sandığınız şey asıl çözüm olmayabiliyor.
Birşey hissetmiyorum. Desteklemiyorum da nötürm. d
Bir kısa film vardı. LGBT üyelerine farkındalık yaratmak için. Güzeldi. eğer dünya tam tersi olsa bu sefer heteroseksüel insanlardan igrenirlerdi.
Yani kısaca farklı oldukları için sevmyorlar
Aynen öyle azınlıklar dışlanıyor oysaki biz seçmiyoruz
Kendilerini kimin fonladığı belli değil. Lgbtyi sevmiyor ve takdir etmiyorum. Yürüyüşlerinde takma penisler eksik olmuyor dahası mini etek giymiş kıllı bacaklı gay vatandaşlarımızdan da hoşlanmıyorum.
Eşcinsel vatandaşlara hiiçbir ayrım yapmam arkadaş olurum, kanka olurum ama lgbtlileri sevmiyorum.
Anlıyorum. Herkes senin gibi olsa bu da iyi sonuçta
Haklısın ama dışlanıyoruz işte o kadarını bende abartı buluyorum fakat özgür olmak için yaptığımız bir yürüyüş insanlar uzun zamandır içinde tuttuklarını dışa vurabiliyor ama herkesin hissettiklerini anlayamayız önemli olan saygı :)
Yani her ne kadar tasvip etmesemde kimsenin görüşlerine ya da hayatına müdahale edemem.
Kim nasıl istiyorsa öyle yaşar...
:))
Cevap
17Cevap
Çünkü onlar sevgi ne demek bilmiyorlar. İnsanları ellerinde olmayan bir şey yüzünden suçlamak işlerine geliyor. Herkesin sevabı günahı kendini ilgilendirir bize ne diyemiyorlar. Hayatlarında nefretle alınmış kararları uygulamayı tercih ediyorlar. Sevmek zorunda değilsiniz lakin saygı duymak zorundasınız. Her bireyin özgürce yaşama hakkı var. Kaldı ki tek derdi herkes gibi yaşamak olan insanları dışlamak hiç bir vicdana sığmaz bence.
#loveislove
Çok doğru diyorsun. #loveislove
Birilerini cinsel yönelimlerine göre sevmek ya da nefret etmek "ırkçılık"tır.
Kesinlikle
destekliyorum.. çok yakın arkadaşlarım lezbiyen hatta :D bundan da mutluyum yani :D
:))) sevindim.
:) :) . tabiki sonuç olarak ben sınırlarımı biliyorum onlarda biliyo ve çoğu hetero kızdan daha samimi
gerçi efsane kıskanç ya :D. ne bilm paylaşamıyo beni
Ben de arkadaşlarımı paylaşamam hatta sevgilimi asla :D
doğrudur
Lgbt olanlara saygı duyuyorum ama ne bilim ya hemcinslerinizi nasıl opuyorsunuz nasil hoslaniyorsunuz nasil ilgi duymaya başlıyorsunuz? Kafamda deli sorular 🤔
eş cinsellik kabul edilemez bir şey bence. sonuçta sistemin bozuk olduğu çok net ortada. tedavi olayları falan sene 2019
Edilebilir aslında ama edemeyip tedavi görenler de var
Tedaviler pek işe yaramaz ama psikolojik anca
Hastalık değil bu çünkü
kabul edilemez çünkü toplumun yapısını bozuyorlar o yüzden. insanlık karşı cins ile beraber olmak üzere programlanmış sen hemcinsine böyle bir şekilde yaklaşırsan toplum seni asla kabul etmez sonra lgbt gibi aptal saptal kuruluşlar kurarsın ama hiç bir şey elde edemezsin.
Eşcinsellik bir çok canlıdada görülüyor ve çok çalısma yapıldı ama tedavisi yok çünkü doğal bir şey sonuçta birden eşcinsel sayısının artacağı ve sonumuzun geleceği bir şey yok ortada çünkü doğuştan yine sen istediğini düşün fakat saygı duymayı öğrenin artık
ib ne oldukları için.
aslını inkar ettiklri için.
biildiğin erkek lan onlar. nesinden tiksinmeyecem.
eksileyenlerin şimdiden bippppp.
Güzel kardeşim gerçekten kötü bir düşünce. Güzel kardeşim deyip insanları üzüyorsunuz. O kız sevmek istememiş erkeklerden hoşlanıyor, seviyor güzel kardeşim, top vs. Lakaplar takmak yerine takmasanız daha iyi olur cidden
Ben güzel kardeşim yazmadım
Güzel kardeşim demiyor mu bu klavye
Aa demiyor
Güzel kardeşim diyor i*bne demek yerine
Ben sana küfür etmedim
İsteyenle istediğini yapsn ama sacma sapan giyinip de coclugun çocuğun karşısına geçmesin.
Eşcinsellik doğustan bir şey birden öyle birini gördü diye eşcinsel olacak değil ya... Ne insanlar var fakat tek suçlu istediği gibi giyinen davranan insanlar mı? Abartıyı bende doğru bulmuyorum ama herkese saygılıyım.
Tamam doğuştan ok. Bisey demem. Misal kerimcan durmaz o sacma sapan hareketlerin ne gereği var? Çoluk çocuğn ilgisini çekicek belki giyinişi konuşmasi vs. Ozenicek eşcinsel olmasa bile o şekle girmeye çlşcak çocuk? Saygı duyarım dalga da geçmem. Ama gevşek kardeşim hareketlerde bulunursa agzna sçrm.
Eşcinsel olmak sağlıklı değil aids hastalığı yayılmasını tetikliyor. Eşcinsellik doğru ve saglikli olsaydı hemcinsimiz ile ureyebilirdik. Karşı değilim saygıda duymuyorum. İlgilenmiyorum sadece.
Ne alaka
Heterolar aids kapamaz mı
@Msjatarmısın kapar elbette fakat anal ilişki daha riskli.
Allah allah
Bilmiyodum reis kb
Araştırmam lazım
Allahin lanetledigi lut kavminie yaptıklarını görmediniz mi? Nerede gorursem dışlarım. Ne yaşayacaksan evinde yasa. Kerimcanı givileri ülkemde istemiyorum çocuklarımıza kötü örnek oluyor
Allahın homofobikleri nefret ediyorum hepsinden.
Bende hayatı bize zindan ediyorlar oysaki tek istediğimiz saygı
Sevmek zorunda miyim?
Değilsin
O halde sorun yok
Evet:)
Saygı duyun yeter.
Hitler, çapulcu duran adamlar, LGBT... Her ağzı bantlıyı özgürlük savunucusu sanma.
Destekleyelimde sonumuz lut kavmi gibi helak mı olsun?
Lut kavminin helak olmasının tek sebebinin doğrudan eşcinsellik olduğunu kanıtlayan bir şey var mı elinizde?
İnternetten araştır en az 200 kaynaktan bulursun.
He he tamam
Lgbt bireyimisin sen
Evet
Özele gelsene
Pekala
Bkliyorum
Lut kavminin helakını yeniden yaşamamak için. Allah lanetlemiş bir toplumu nasıl güzel bulalım?
Elinizde lut kavminin helak olmasının tek sebebinin doğrudan eşcinsellik olduğunu kanıtlayan bir şey var mı? Ben sıkıldım siz sıkılmadınız aynı şeyı yazmaktan birde işin bilimsel doğustan gelen tarafına baksanız...
Nûr sûresinde (24/2) açıklandığı üzere yüzer sopadır.
"Lût'u da (peygamber gönderdik). Kavmine dedi ki: "Sizden önceki milletlerden hiçbirinin yapmadığı fuhşu mu yapıyorsunuz!" / "Çünkü siz, kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz taşkın bir milletsiniz." / Kavminin cevabı, "Onları (Lût ve arkadaşlarını) memleketinizden çıkarın! Çünkü onlar fazla temizlik taslayan insanlar!" demelerinden başka bir şey olmadı. / Biz de onu ve karısı dışındaki aile fertlerini kurtardık. Karısı geride kalanlardan (kâfirlerden) idi. / Ve üzerlerine dehşetli bir yağmur (taş) yağdırdık. İşte gör günahkârların sonunun ne olduğunu!" (A'râf:7/80-84)
Yanaştıkları erkeklere tecavvüz ediyorlardı çoğu kez her şeyi bir kenara bırakırsak dini inancın sana kalmış bir şey diyemem bilim diye bir şey var öneririm.
LGBT bireylerinin sonu cehennemdir. Ahiretinizi hemcins için değişmeyin.
Herkes müslüman olmak zorunda değil müslüman olup kendini günaha girdiğini düşündüğü için kendini harap eden çok kişi tanıdım sandıgın kadar kolay değil
İntihara kadar gidiyor bunun sonu kendimden biliyorum sadece bizi rahat bırakın siz yanmayacaksınız ya
Erkek erkeği domaltmış mikiyor... bunun nesi iğrenç gelmesin bacım...
...
Sevmek zorunlu mu? 😂 Sevmiyorum.
Saygı duysanız yeter
%90 nınız çakmasınız diye..
Çakma?
Anlıyorum.
cahilliğimi bağışla ama bilmiyorum ne olduğunu
Sevmiyorum
Ahlaksızlık
Çok şükür olsun iğreniyorum
Mesrulaştırılmasn yeter.
Mantığı yok 😌
Sen karşı cinsi sevince de mantığı olmuyor o zaman
Ben burada sevmenin mantığı yok demedim ki aynı cinsi sevmenin mantığı olmadığını kast ettim
Onu anladım işte neyse sana göre öyle olabilir senin düşüncen:)
Saygı duyuyorum 😌
Tarafsızım seçeneği neden yok 😊
Nötrüm bana bulaşmayan yılan bin yaşasın
günah bir kere
Lut kavminin helak olması eşcinsellik dışında bir çok şeye dayanıyor ensest ilişki tecavvüz gibi ama siz bilirsiniz
şimdi o aklıma bile gelmemişti zaten sadece bu günah diğer saydıklarınız günah değil demedim ki
ALLAH eşcinselliği yasaklamış bitti tartışma!
İnancınız size kalmış nefret edenler etsin ama saygı duymak zorundasınız dinsel olarak araştırdıgınız kadar bilimsel olarakta araştırsaydınızda günah olduğunu düşünsenizde saygı duysaydınız keşke
neden saygı duyayım öyle bir mecburiyetim mi var?
Size seviyemi düşürmek istemiyorum iyi akşamlar
lgbt bireyim
O nedirki
Bireyiyim
Aşk rengarenk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar