Güncellemeler
+1 yıl
Lgbtnin tek amacı soyunup kız kıza sevişmek buna izin vermiyor toplum diye cildiriyorlar benim kızıma da kötü örnek karıma da ne bok yiyeceklerse gizli yapsinlar
mehmetakif124 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
aşırı saçma bi düşünce. buna özenen de maldır bu arada. kimse kimseyi özendirmiyor. sen nasıl kendi halindeysen gerçi değilsin nefret dolusun onlarda öyle. kimse kimseye gel, seni böyle yapalım demiyor. bu özenilecek bir konu değil. gunahsa kişiye gunah. önüm gunahini sen çekmiyorsun milletin hayatını düşünmeyin. neden bu kadar kinliyim salayım bi hayatı diye düşünmen gerek.
Çünkü bir kızın bir kızı * istemiyorum bu kadar basit kız erkek gibi giyiniyor kendini erkek gibi görüyor benim kızımı başkasının kızı gelip *
o da onun hayatı onun yaşam biçimi kimseyi ilgilendirmez. senin istememenle olmuyor. istediğin kadar isteme içinde varsa yapar.
Ozaman düşünsene erkeksi maskülen tipli bir kız gelsin benim kızımı takma kardeşim becersin napacam damadım kız damat mi olacak lgbtye aşık olan kızların babası bunu nasıl kabullensin
Sen kızına kız damat istermiydin
isterdim. ailemde beni böyle kabul ediyor. insanız biz uzaylı değiliz canavar değiliz.
Eskiden lgbt bu kadar çok ortalıkta değildi şimdi sokakta kız kıza * görmek zorunda mıyım
yine diyorum insan ya hani görmek zorundasın. dünya burası
Sen lgbtye aşıksın annende seni kabul ediyormu kıyamet kopacak demiştim az kaldı yolda gozumun onunda kız kıza sikistiler diyorum kız diğer kızı titrete titrete boşalttı diyorum
Seni maskülen bir kız sikse annen kabul edecek yani öylemi
ediyor ve kabul ediliyoruz. bi senin kendi düşüncen. herkesim kabul biçimi düşüncesi ayrı. beni sonuna kadar destekleyen anne babam var
Kıza dedimki ayıp değilmi sokak ortasında. Kızlarımızi * dedim sanane abi senin kizinimi hadi ordan dedi terbiyesiz edebsizler ahlak yokki lgbtde lgbt bireyi olup ahlaklı olan insan yok hepsi bacım çocuğu
sen iyi takmışsın lgbtye her sorun cevabın aynı. iste senin gibiler topluma zararlı onlar değil.
Akşama kadar tek dertleri seks hayvandan daha beterler seks yapmaktan başka dertleri yok kadın kadına hayvan gibi sevişelim diyeorular durmadan usanmadan sevisiyorlar ahlak yok
Ben trans erkeğim diyen birisi gelsin benim kızımı alsın kucağında ziplatsin doğuştan kız doğdum erkek gibiyim diyor erkek olmaya çalışıyor kadınlarimiza göz dikiyor ben erkeksi bir kızın yanına karımı nasıl emanet edecem
Erkeksi tipi olan kızlarla konuşan kadınlarda bacım
Fatih Erbakan Tayyip Erdoğan hatta herkesin bütün siyasetçilerin dilinde lgbt var çok yayıldı lgbt
Reelde ben lgbtyim sanane diyen kızlar var cozuttunuz kızlar cozuttu erkek istemem ben lgbt isterim diyorsunuz lezbiyensiniz hepiniz kadınlar iğrenç feminaziler
Lgbtliler sizi si***ke
Gerçi eminim dört köşe olursunuz
Yobaz kucikler
Lgbt seni sikmiş bayiliyosun gözlerin kaymış zevkten ondan mı lgbt asigisin onların tek derdi cinsellik kız kıza sevişmekten başka bir derdiniz yok kızlar kızlara yavsiyor bu devirde yayildiniz iyice
kardeşim olmayan kızlar takma kardeşim erkeksi kız pasif kızı * bu tercihtir milletin gozund sokmayın istediğinizi yapın ama pankart açmayın sokaklarda kadın kadına öpüşenler çoğaldı
Kadınlardan nefret eder hale geldim din yok iman yok lgbtnin peşine takılmış gidiyorsunuz
Baska yerde ha**v**la
Bir kadın bir kadınla sevgili oluyor gidip aynı evde kadın kadına karı koca hayatı yaşıyorlar evlenmeleride yasak lezbiyenlerin zina yapıyorlar kadın kadına Allah Kuran'da diyorki kıyamet yaklaşınca kadın kadınla kötü ilişkilere girecek diyor lezbiyenlik yayılacak diyor o dönemleri yaşıyoruz
Allah erkekleri kadınlar düşmanlık yapsın erkek düşmanlığı yapsın diye mi yarattı bu ne düşmanlık kadın erkek ilişkisi helaldir lezbiyenlik kadın kadına ilişki haramdır Kuran'da yazıyor erkekle kadını birbiri için yarattık diyor kadın kadına ilişkiler sapkın ilişkilerdir haramdır diyor
Kadın kadına ilişkiyi helal deseydi zaten sadece kadınları yaratirdi iki ayrı cinsiyet yarattı birbiri için kadını erkek erkeği kadına eş seçti kadın kadına ilişkiler lanetli ilişkiler allahda kabul etmez bende kabul etmem kadın kadını * dünya düzeni degisir Allah Kuran'da diyorki lgbt bireyleri o kadar cogalacakki kadın kadına aşık olacak kıyamet bundan kopacak diyor o dönemleri yaşıyoruz lezbiyenleri durduramayacaksiniz o hale gelecekler cogalacaklar diyor Kuran'da geçiyor baş edilemez hale gelecek lgbt diyor şuanda lgbt yayıldı korkunç boyutta kadın kadına * yokmu çok var ne tamam yesin kapısını kapatınca kimse görmez kimse kimsenin telefonuna bakmaz ldzbiyenmisin diye ne bok yiyeceklerse gizli yapsinlar kadın kadına kapısını kapatınca kadın kadınla seviştiğini bilmeyiz bile bizene ama göstere göstere yapar hale geldiniz özenen kızlar var lezbiyenlige