Bu kimsenin elinde olan bi şey değil. Suç da değil. Doğuştan gelen bir şey. Tıpkı heteroseksüel doğmak gibi. Sadece saçma sapan hareketler yapan lgbt lilere edilen hakaretlerden bahsetmiyorum. Lgbt li olan herkesle dalga geçiyorlar. Onların lgbt li olmaması tamamen bi şans. Onlar da olabilirlerdi. Beden-beyin çatışması yaşayabilirlerdi. Ama olmadıkları için alay etmek kolay. Empati yapan çok az. Neden yapsınlar ki. Gerek yok onlar için. Alay edip LPG diyip mal mal gülmeye devam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çünkü soytarı gibi davranıyorlar bunu anlamak o kadar zor değil?
Her topluluğun içinde o şekilde davranan insanlar var. İnsanları belirli tabulara koymayın artık
yoo bu i*neler hep böyle davranıyor
Yazık kafana
Gizlilik daima güzeldir en azından canını sıkmazlar
Ne dogustani la adı üstünde tercihten dolayı diyor iyar
Ya ölüm saçmalama artık istersen. tercih tercik meselesi bu.
Türkçe öğren sonra yazışalım
Yavhu tamam topsun kardeş saygı duyduk.
Adınida değiştirmişler böyle Ağıllı oksun diye birde😄😄lgtpmhnb ulan ya.
Senin de yazık kafana
Bu konuda 1 makale okumamışsındır ama 1000 fikrin vardır eminim buna
Makalede diyor zaten tercih meselesi diye.
Ya adamı delirtme kardeş sen safmisin kim dedi sana doğuştan erkek sevicen diye he?
Kim dedi sana doğuştan kadın sevicen diye mal
Sen varya kafayı yemişsin ölüm sktr git surdan gri zekalı ya🤣🤣🤣🤣
Mantıklıca konuş benimle mal mal hakaret etme. Seviyen belli zaten. Ne kadar konuşursam konuşayım boşu boşuna konuşmuş olucam. O yüzden kendimi daha fazla yormak istemiyorum. Çünkü buna değmezsiniz
Mantıklı bir tane açıklama yap özür dilicem doğuştan olduğunu kanıtla bana mantıklı bir şekilde.
Çok sacmaliyorsun tercihim bu de çek git umrumuzda değil senin seçimin yicek olan sensin.
Rezilsin rezil. Konuşmalara bak
Yap hadi mantıklı açıklandı bekliyoruz
Kadın bedeninde olduğunu ama benliğinin değişmediğini düşün dicem ama anlamak istemediğin için anlamayacaksın. Sen heteroseksüel doğdun diye herkes senin gibi doğmuyor. Yaşamadan anlayamazsın diyorum. Bi konu hakkında bilgin yoksa “bilmiyorum” demek bu kadar zor olmamalı
Birazdan linçlemeye gelirler kanka geçmiş olsun.
Çok da umrumda
Dalga geçenlerin çoğu gizli eşcinsel 🙂
Kanka halkımız tabusu
Doğuştan gelmez. Sosyal öğrenmedir
Herkesi kendin gibi sanma tamam mı? İnsanlar sadece siyah beyaz değildir. Çıkın şu yobaz kafadan
Ulen bunun okulunu okudum kardeşim. Psikoloğum ben.
Bir çok psikolog biliyorum bunu savunan veya savunmayan. İstersen profesör ol. Bunu anlaman için doğru bi açıdan objektif bir şekilde bakarak empati yapman gerekir. Yani sen bunu yaşamadığın için kolay kolay anlayamazsın. O yüzden kimin ne yaşadığı hakkında kesin bi hükümde veremezsin. Herkesi kendin gibi sanma. Bütün hayatın boyunca kadın bedeninde olduğunu ama benliğinin aynı kaldığını düşün diycem ama anlamak istemedikten sonra ne desem anlamayacaksın zaten
Aynen aynen baya okumuşsun okulunu cidden.
kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok
Olmasa böyle bi şey yazmazdım
sen de top olmasaydın
Sen de keşke insan olsaydın
ben zaten insanım ama sen kendine üzül seni insan yerine bile koymuyorlar :D
Değilsin işte problem insan olamaman. Beyninin prefrontal lobu daha gelişmemiş. Ve gelişemeyecek gibi görünüyor
sen önce kendine bak beynsiz basketbol topu :D hadiii Ankara'ya uç bebe
toplar insan olmaz adam ol sonra bana laf at canım topsun işte
Yazık kafana. Oksijen israfısın bu dünya için
asıl oksijen israfı sensin senin mi benim mi kafama yazık dicem ama sen de yazık olucak bi kafa bile yok en azından ben de o var.
Köpek gibi ağlarsın böyle
akdjasjkcjsa niye ağlıyım top olan sensin sen ağla o kadar ağlamışsın ki soru açmışsın hahaha senin gibiler keşke bu dünyada olmasa
Gerçekleri yüzüne vurduğum için iki saattir ağlıyorsun işte yazıp yazıp ağlama tamam mı hadi işine
ah ahhh sen asla gerçekleri kabul etmicek bir eziksin hem de topsun ağla tamam mı hadi köyüne TOP