Hiç parasız hayata sıfırdan başka bir şehirde nasıl nasıl başlayabilirim?

19 yaşındayım ailemle sıkıntılarım var kadına karşı saygıları yok orta okulda bir erkekle konuşmamı gördüklerinde beri yapmadıkları kalmadı hem fiziki hem psikoljik şiddet gördüm yemediğim hakaret kalmadı 13 yaşımda annem evi terketti 10 gelmedi o yokken babamı abla dediğimiz evli çocuklu elemanımızla kendi odamda çok samimi gördüm sonra bende hırçınlaştım çok yıprandık kendi öz abim bana taciz etmeye çalıştı annem geri döndü ama dünya yansa umrunda olmayan bir tip kavga gürültü hiç bitmedi lise sonda gittiğim kolej kapanınca başka okula göndermediler açık öğretimden mezun oldum annemin ailesinden kimseyi tanımıyorum babamin ailesindende herkes ondan korkar yani sığıncak kimsem yok babam 2 yıldır annemi aldattığı kadınla birlikte yaşıyo annemlede boşanmıyo bizde annemle onun iş yerinin yanında oturuyoruz bize babam bakıyo hiçbiyerde çalışmamıza izin vermiyo onun yanında çalıştığım dönem 1000 tl biriktirmiştim bir yakın arkadaşıma durumu anlatmıştim sene başında muğla işletmeyi kazanmış kaçıcaktim ama yurt çıkmayınca cesaret edemedim ya hemen iş bulamazsam diye çünkü iş deneyimim yok birazda pasif biriyim ondan sonra annemle tartıştık bu yaşta beni dövmeye kalktı o gece babamın sevgilisininde hamile olduğunu öğrendim o arkadışıma napcam ben dedim çünkü tek dışarı çıkmamada izin vermiyolar 5 6 ay evden dışarı adım atmadım oda sana ev buldum yarın çıkarıcam o evden dedi ailesine anlattı onlarda sıkıntı yok babası buraya gelirse biz onu koruruz dediler 29 yaşında tek yaşıyan bir tanıdığının yanına götürdü kadın aylık 500 versen yeter sana hemen iş buluruz dedi ama babam peşimi bırakmadı akşam arkadaşıma ulaştı tehdit falan etmiş oda beni aradı keşke evden hiç çıkmasaydın başımı belaya soktun dedi polise gittim babamdan şikayetçi oldum ama yakın zamanda darp olmadığından takipsizlik çıktı yanında kaldığım kızda evine geri dön senle uğraşamam dedi 1 gece yanında kaldım 1000 lira mı da kata kulliyle hortumladılar kısaca 0 tlyle yine odamdayım nasıl kirtulucam fikri
Hiç parasız hayata sıfırdan başka bir şehirde nasıl nasıl başlayabilirim?