Parasız bi şekilde başka bi şehre gidip hayatımı 0 dan nasıl kurabilirim?

Artık üst üste gelen ve bunaltmaktan öte beni başka şeylere zorlayan, iten şeyler yaşıyorum. Hayatımda sadece bir dönem mutlu olduğumu hatırlıyorum, oda 15 yaşımda aşık olduğum kızı ilk gördüğüm zaman ve onunla geçirdiğim zamanlar. Çocukluk dönemlerimde hem çevrem hem akarabalarım hemde aile yönünden birçok şey yaşadım. 17 Yaşımda eskiden en yakın arkadaşım olan birisi tarafından bıçaklandım, Ölümden döndüyavüçükken annemin babamın bana uyguladıkları şiddet, psikolojik olarak travma etkisi yarattı ve psikolojim bozuldu. Bu aile içi şiddetin ve bana uygulanan şiddet 9-10 yaşımdan itibaren var. Okul zamanlarında diğer çocuklarla kendimi kıyasladığımda, onlardan farklı olduğumu anladım, bu durum beni dahada psikolojik olarak yıprattı. çocukken hep dışlandım, büyüyüncede anladım ki yaşadıklarımı gizlersem insanlar beni farklı birisi olarak görmezler dedim ve gizlemeye çalıştım. Bi yerden sonra herşey üstüste gelmeye başladı, bu benim için patlama noktasıydı ve 17 yaşımdan berli hiç yol katedemedim. Sadece hayatım boyunca tek sevdiğim ve seveceğim kadınla geçirdiğim dakikalar ve saatlerde mutluydum. Onun yanındayken bütün yüküm hafifliyodu, hiç derdim yok gibiydi ama ta ki 2 sene önce ayrıldığımız gün tekrardan benim için yeni ve eskisinden daha kötü bi hayat başladı. Bu 2 sene içinde sayısız kere denedik ama olmadı. Artık sadece sevdiğim kız haricinde herkese karşı duygusuzlaştım hissizleştim ve şimdikte çıkmaz bi yoldayım. şu an tek amaçladığım kendi ayaklarımın üstünde durup, her insan gibi yaşamayı istiyorum. mutlu olmak, özgür olmak, sevmek, sevilmek istiyorum yalnız olmak istiyorum çünki şu zamana kadar bütün yakın arkadaşlarımın benden çıkarları olduğu için dost gibi gözüktüler onların hayata bakış açısı ve benimle onlar arasında fikir ayrılıkları olduğundan ve sadece bugünün yarını yokmuş gibi yaşamaları benim hayata karşı gerçekci bakışımı olgun birisi olduğum için ve saf olmam bütün arkadaşlıklarımı bitirdi ve insanlara güvenim kalmadı o yüzden gelip burdada paylaşma ihtiyacı duydum şu an beni tek mutlu eden ve umutlandıran şey başka bir şehre göçüp basit bi hayat yaşamak.
Parasız bi şekilde başka bi şehre gidip hayatımı 0 dan nasıl kurabilirim?