Örgüyü sonradan düzeltmek mümkün değil, ancak bir iki kaçığı varsa o alınabilir içeri, onun dışında düzelmesi imkansız.. Ütü örgüyü salar, ve inceltir sakın bunu deneme.. Artık olan olmuş, böyle veremem diyorsan, ya baştan örmeyi dene, ya da hazır alıp onu ver.. Hiç biri olmadı, onu ver ilk örgü denemem kusurabakma ama emeğim var, lütfen kabul et de, şirinlik olur belki daha sıcak olur, kimbilir..
14 Yorumla
Soran+1 yılAksi gibi yeni örmüyorum ve o da bunu biliyor, modelin azizliği.. :(((
- +1 yıl
O halde ya onu ver ya da hazır al.. Ama bana soracak olursan, emek vermişsin bunu o da biliyorsa, daha şirin olur, sıcak olur, elinin emeği değmiş, hazırdan daha etkili olur bence, takmasa bile saklayacağından eminim.. Bir de şunu dersin verirken, bu böyle oldu ama sana söz veriyorum, bir daha ki kış sana en güzelini örücem.. Bir daha ki kış yine birliktesiniz anlamında sayılır ;)
Soran+1 yılWow.. ne hoş :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ters bir düz.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖf bi defolun gidin ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yıliki düz iki ters yap en uygunu o atkı için anlamadıgım bişi var yaz geldi ne zamn takıcak bunu:) kışa anca bıter dıyosan bşlamak için uygun bır zamn nede olsa 7-8 ay var önünde:)
04 Yorumla
Soran+1 yılKışın verecektim gelmedi yanıma, bu zamana kaldı ne yapayım.. Ördüğümü de biliyor, vereceğim öylesine saklasın diye :)
- +1 yıl
sevgiliye verilebilecek en şirin hediyedir kanımca emeğnle örülen atkı:)
Soran+1 yılEvet, çirkin de olsa.. :(:(
- +1 yıl
hç sorun değil bnce
Yok. Sakın ütüleme. Salar kendini. parlar falan. Örerken baksaydın keşke nasıl durduğuna.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa dediğin gibi hepsini aynı alıyorum ama örgüm çok karışık sürekli ilmek değiştiriyorum, ters düz pirinç falan. O yüzden kötü duruyor, veremem ki böyle. :(
Soran+1 yılOn kere de denedim bu modelde hep kötü duruyor :)
Örmeden önce ipini çek. Bide tek düze örmeye çalış, yani ilmeklerin biri geniş diğeri dar olmasın. Aynı boyutta al ipi.
00 Yorumlaaşırı modelli hatunsu kaçar.
Sade ör hem kolay hemde yakışır.00 Yorumlaörülmüş şeyi düzeltebileceğini sanmıyorum .. biraz çekiştir yamuk yumuksa belki düzelir:)
00 Yorumla
+1 yılnako tv diye bişey varmış
orda bi teyze göstererek örüyomuş ordan bak modellere filan00 YorumlaÖrgüde Sadece Bi atkı işe yarıyor diğerlerini kesinlikle Yapma Erkek olarak deli oluyorum:D
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet, soruma cevap?
Soran+1 yılÖfffff!
+1 yılatkı genelde lastik veya selanik örgüden örülüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu mudur sorumun cevabı?
- +1 yıl
valla beğendiremediysem üzgünüm de,demek istediğim onun dışında bir örgü örüyorsan birde bunları dene diyeydi.
sonradan düzelmez baştan ör düzgün birşey olsun
00 Yorumla
+1 yılDümdüz ör en iyisi erkeğe saç örgüsü falan yapma:D
00 Yorumla
+1 yılbilemiyecem abu yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorsan ne diye yazıyorsun?
düz atkı ör. bi ters bi düz.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar