27 yasındayım okuldan sonra çalışmadım 3 senedir evdeyi geziyorum öyle boş boş ailem çalış diyor ama ben emir verilmesine sert konuşulmasına dayanamayan biriyim stajda müdür azarladıgında 3 gün kendıme gelememiştim ailme söyluyorum anlatamıyorum bahane diyorlar çok narin biriyim kırılmaya gelemem napmalıyım baskıdan kendimi öldürmek bile istiyorum artık
Cevabın nedir?
+1 yılTakılma böyle şeylere ben erkek olmama rağmen baskı görüyorum çalış diye aslında çalışmak lazım hem psikloji için hem ekonomik hemde sosyal olabilmek için ancak yaşadığımız ülke de ben bir devlet olduğuna inanmıyorum. Neyse öyle intihar falan filan sakın hiç bir şeye çözüm olmaz. Çok yalnızsanız konuşabilecek düzgün birini ya da zihninizi oyalayabileceğiniz bir uğraş bulmaya çalısın.
20 Yorumla
+1 yılAilen haklı 3 sene boyunca evde kalıyorsun boş boş geziyorsun sen diyorsun bunu. İş ara bul kendine ve çalış. Hem sıkılmazsın, arkadaş ortamın olur, hem de boş boş takılmazsın ne güzel işte. Ayrıca ekonomik olarak da kimseye bağlı kalmazsın :)
33 Yorumla
Soran+1 yıldediğim gibi narin biriyim azara bagırışa gelemiyorum ömrümde kız kavgası bile yapmayan ezik büyüyen biriyim müdür vs. azarlar işimi begenmezse zaten stajda bile ezik oldugum için çok yıprandım kullanıldım çalışma hayatı bana göre değil erkek olsam çobanlık yapardım yanı kımse emır vermezdı en azından
- +1 yıl
Ezik olmamaya çalış, kendini düzelt. Ablam üniversite mezunu 3 senedir. Atanamayınca mecburen işe girdi azar falan işitti iki, üç kez ağlayacak duruma geldi, ben işte çalıştım kaç kez azar yedim hiç takmadım bile, çalışmaya devam ettim. Dediğine göre zaten ailenden azar işitiyorsun , haklılar. Aileler böyle. Bugün okumasam direkt iş bul, iş bul diye kafamın etini yerler. Hak vermek lazım onlara da.
- +1 yıl
Yani senin ailene özel bir şey değil bu :)
Ailen senin kötülüğünü istemiyorlar ki bir mesleğinin olmasını kendi paranın olmasını istiyorlar kim bağırıyorsa çağırıyorsa kötü laf ediyorsa lafın altında kalma kötü söz sahibinindir
10 Yorumla
+1 yılBaskı yapmaları hoş değil. İhtiyacınız yoksa çalışma mecburiyetinde de değilsin. Ama çalışman senin açından iyi olur. Bir başka iş yerinde şansını deneyebilirsin.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılKendine özgü fikirlerin önünü aç. Bu zamana kadar iş yapmamış olman önemli değil ama hiçbirşey yapmaman çok kötü
22 Yorumla
Soran+1 yılyüksek lisans yapayım diyorum en azından okuyor olurum çeneleri kapanır
- +1 yıl
kararı sen vereceksin
ailenin bir kıza bunu yapması çok kötü , sana bakmak zorundalar çalışman gerekmiyor illa
58 Yorumla
Soran+1 yılaynen keşke dunayay getırmeselerdı ama benım suçum değil
Soran+1 yılyokta sıkıldılar sanırım benden
Soran+1 yılevet olabilir çalışan istıyor erkeklerde
Soran+1 yılçalık ayakların ustunde dur once dıyor annem evlılık sonra
+1 yılhala hayatın içine giremedin yani. tek çıkış yolu zengin koca bulmak gibi
10 Yorumla
+1 yılÖnce sevdiğin işi belirle..
Sonra kendine bir hedef koy..
öyle boş oturma ile olmaz20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yıliş hayatında kendine sert konuşulmamasını istersen çözümü basit verilen işi hakkıyla yaparsan problem yaşamassın ilk etapta zorlar ama alışırsın çalışmadan olmaz
10 Yorumla
+1 yılSaçmalıyorsun. Ailen seni büyütürken kızmak için hiç kiyamamis galiba ki alışık değilsin
20 Yorumla
+1 yılsaçmalama ve abartma
hayatta zor anların olabilir
ama bu dediklerin normal değil10 Yorumla
+1 yılDaha nereye kadar ailenin yanında kalicaksin bul bir yolunu kendi ayakların üstünde dur
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bulmam lazım keşke bıraz
- +1 yıl
Kendi işinin patronu olabileceğin birşeyler bul
Soran+1 yılevet öyle bışey çok ısterdım
- +1 yıl
Evden yapabileceğin home ofis birşeyler bul belki callcenter bir iş
kizlar calismak zorunda degilki. erkekmisin sen.
31 Yorumla
Soran+1 yılbu devirde kızlarada sartmış
+1 yılEvde yatarak bir yere varamayacağın da kesin.
23 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ama narin biriyim çalışma stresine gelemıyorum staj bile benı için çok zordu müdür sen evde otur bu işi yapamazsın dedi her şeye aglıyorun dedi
- +1 yıl
Senden bir cacık olmaz.
Soran+1 yılcinci bir kadına fal baktımıştım oda aynen böyle dedi senden bir bok olmaz dedi :( ölmek tek çare
+1 yılçalışırsan açılırsın ama bende hiç sevmıyorum
10 Yorumla
+1 yılYa evlencen ya çalışacaksın
10 YorumlaAynı ben bizm şucumuz nee
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun nedir? Yengec alingan ve narin olur
02 Yorumla
Soran+1 yılbalık
Cevap sahibi+1 yılDurumun kotu, iliskin yok mu
+1 yılÖnce hayatta kendine bir amaç edin o zaman
10 YorumlaÇalış bir zahmet zıpır kadar olmuşsun
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlen kurtul
10 Yorumla
+1 yılBenimle evlen çalışma
00 YorumlaCalışman gerekmıyor mu sence?
00 Yorumla
+1 yılisteyen varsa evlen
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum ama ondanda korkuyorum narin biriyim kırar beni diye asla kımsenın bana kızmaması bagırmaması lazım ıntıhara meyıllı bırıyım
- +1 yıl
Saçmalama ne intiharı :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlenelim o zaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım