Açık lisede okuyup Tıp kazanmak mümkün mü ? yoksa imkansız mı ?
Cevabın nedir?
+1 yılTabiki. yeter ki kendine inan ve çılgınlar gibi çalış. Tabiki yapabilirsin. Şöyle düşün biz esas açık liseliler daha avantajlıyız bence. Çünkü bizi geçirebilecek hocalarımız yok. Öğretenimiz yok. Kendimiz öğreniyoruz ve kendimiz geçiriyoruz. Bir puan eksiklik ile hocanın vicdanına kalamıyoruz. Her dersi öğrenmek zorundayız. Kopya çekemeyiz. Öğrenmekten başka seçeneğiniz yok. Beraber çalışabileceğimiz arkadaşlarımızda yok. Okul, açık liseden çok daha kolay bence. Ve müfredat aynı müfredat yani. Çok zekiyi geçtim, müfredat normal bir insan zekasına uygun olarak hazırlanıyor. Dolayısıyla herkes yapabilir. Ancak iki şeye ihtiyaç var. İstek ve azim. Tıppın zor olmasının sebebi herkesin bu iki şeye sahip olmamasıdır. Gezmeyi tozmayı bırakacaksın, sürekli çalışacaksın. Her yiğidin harcı değil. Bu arada, umarım tıp fakültesinde sınıf arkadaşı oluruz.!! bende istiyorum!! YAPACAĞIM ULAAAN! :D Ayyy pardon, YAPACAĞIZ ULAAAAN!!! :D
642 Yorumla- +1 yıl
Basaririz umarim
en yükseğe ulaşmak için hayatında çalışma sisteminin oluşmuş olması lazım...( çalışmaya alışmış olma durumu)
yani açık liseye kadar temelde bir sistem oturtmamışsa bundan sonrada o sistemi oturtmak bir hayli zor..ne de olsa alışkanlıkları bırakmak zordur.27 Yorumla
Soran+1 yılçalışmaya alışkınım Anadolu lisesinde okuyordum ama bıraktım.2 yıl snra açıktan devam ediyorum
Soran+1 yıleski anadolu öğrencilerinden ;)
Soran+1 yılseneye bu soruyu güncelleyip sonucu söylerim :) ispatıyla beraber
Soran+1 yıl:))) bakıcaz matçı
Ampül her yere dal budak saldığından beri açık lise ile normal düz lise arasında bir fark kalmadı. Yani senin statün şuan bir düz liseliyle aynı. Bir farkınız yok.
Sadece şuan iş senin isteğine ve azmine bakar. Çalışıp, gerekli önemi gösterirsen başarılı olursun.164 Yorumla
Soran+1 yılbeklediğim cevap buydu .sağol.
- +1 yıl
tabiki istek ve azme bakar ama örgün öğretim ile bir sınav sistemıyle ilerleyen sınıf birebir görülen bir eğitimle tutamazsın ki bu bir lise ise!
Kategori flört?!
Tıpçı filan olaman sen reyiz, uyan.02 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok cevap alıyım die flörte yazdım oglım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
13Cevap
mumkun.bence açık lıseyı cıddıye alanlar cok ıyı yaparlar.cunku kendın ogrenıyorsun bırseylerı ogretmen yok bısey yok.açığı bıtırmıs bır arkadasım şu an en guzel unı.de hukuk okuyor
120 YorumlaTabiki de mümkün fen lisesinde okuyorum ve bir insan çok çalışırsa her şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum. Okulun faydası yok mu tabiki var ama okulda da o kimle sevgili bu bunu giymiş parti olunca ne giysem dertleri var amacından şaşıyor insan. Evde kafanı dağıtacak daha az şey vardır. Tavsiyem üniversite kütüphanesi varsa evinin yakınında orada evden daha rahat çalışırsın. Başarılar !
80 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,2b cevap paylaştı. en az 2 yıl dersaneye gidip deli gibi çalışman gerekiyor.normal lise okuyanların bile çoğu ilk yılda tıp kazanamıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım .)
+1 yılmümkün ama ne işin var tıpta boşver tıp işi çok kasvetli iş ömrün okumayla geçiyor sürnüyorsun ben bu işin içinde olduğum için biliyorum sağlıktan uzak durun git avukat mühendis ol ama tıp okuma
04 Yorumla
Soran+1 yılonları düşündüm ama odun gibi adamım.avukatlık için ağzın iyi lf edecek.ben doktorluğu yakıştırıyorum kendime ,Kes biç ne güzel :) plastik cerrah olmak istiyorum
- +1 yıl
ya onunda atraksiyonları varr inanki zevkte alıyorsun bir okadarda pimanlık duyuyorsun insanların her yönünü görüyor ameliyatlar yapıyor hayat kurtarıyorsun o ortam güzel oluyor ama istersen tabikide olursun ama ben şuan o ortamdan çıkmak istiyorum başka birşey okuak istiyorum ama o ortama girincede başka birşey düşünemiyon
Soran+1 yıltıp mı okuyorsun ?
- +1 yıl
tıp okumuyorum başka bir dalda hastanede çalışıyorum sağlık işindeyim yine acil serviste hayat kurtaroııyoruz güzel ama sen bilirisn ya istersen olur zaten sadece emek ister yorar insanı çünkü yılların giidyor
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha kolay sanırım ama çalışman lazım bol boll a.o.l normal liselerden daha avantajlı bu konular ek puanlarda olsun baska ımkanlarda olsun
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılçok hırslı olman gerek onun için biraz işi zor açık lise okuyanların tıp kazanması
20 Yorumla
+1 yılFlört kategorisi ne alaka, anlamadım. Çalış sen de kazan.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ne farkeder kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yıleee noldu kazandın mı seninle aynı durumdayım şuan da
10 Yorumlateyzem 63 yaşında lise mezunu oldu , inanan herkez yapabilir diyorum
30 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. çalıştıktan sonra neden olmasın.
imkansız değil.70 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. zor ama imkansız değil
40 Yorumla
+1 yılben kazandım açıkliseden bu yıl başlıyorum
62 Yorumla- +1 yıl
Hangi derslere çalışmamız gerekiyor?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılvalla çok zor ama imkansız diye bişey yoktur
20 Yorumla salatalığa domates ol dıyorsun
00 YorumlaSıkı bır calısmayla neden olmasın kı ..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhırslı biri için zor değil
40 Yorumla
+1 yılGötüne güveniyorsan hazırlan hacım
10 Yorumlaimkansızın ötesinde bişey bence.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar açık öğretimde doktor olmak mümkün mü?
10 YorumlaYani aciktan tip okumak mumkun demi
00 Yorumla
+1 yıltamam da bu konunun flörtle ne alakası var :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanırsan olur bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmkansız derece de zor.
00 Yorumla
+1 yılKazandın mı tıp'ı?
10 YorumlaÇalışana kolaay
10 YorumlaKazandın mı
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih