Yönetmek istiyorum ulan !!!
Ben Mafya Lideri olmak istiyorum nasıl mafya lideri olurum?
Yönetmek istiyorum ulan !!!
Kolay değil.
Öncelikle, bir mafyanın içinde yer alman gerek. Küçükten başlayarak büyüyeceksin. Ve bu zaman alacak. Bu yüzden sabırlı olmalısın. Tabi gerçek bir mafya lideri olup bütün diğer çetelerin senden korkmasını istiyorsan bazı zor yollardan geçmek gerek. İhanet, iki yüzlülük gibi.
Bir mafyaya katılman için çevreni gözlemlemelisin. Mafya üyeleri aslında her yerde. Sadece biriyle yakın olman lazım. O yüzden kötü bir mahalleye taşın. Ucuz bir yer kirala. Çevrediklerle tanış. Bir kaç arkadaş edin. Bu kötü mahallelerde suç oranı yüksek olur ve yeterince dışarıda olursan bir kaçına denk gelebilirsin ama hemen kendini dahil etme. Önce bir fırsat olmalı. Mesela biri birini kovalıyorsa ve kovalayan adam polis değilse kovalanana çelme tak yere düşsün. Kovayalayan adam muhtemelen mafyayla bağlantılı birisidir ama üyesi değildir. Çünkü kovalamaz direkt sıkardı. Bu adam sana teşekkür edecek. Sana ödül vermek isteyecek. Bir çay filan içersiniz. Amerika olsa içki ısmarlar derdim ama çay da güzel. İçerken adamın neden koştuğunu sor. Adam kimseye söyleme tamam mı diyecek. Sen de dinleyeceksin ve şaşkın gözlerle bak. Ama korkmuş değil. Hayran kalmış gözlerle. Bu, senin o mafyaya katılma isteğini gösterir. Adam der ki: "Abi galiba sen de mafya olmak istiyon?". Sonra bir bakmışsın takım elbiseler falan filan mafya olmuşsun ama lider değilsin. İlk başlarda liderle sık sık görüşeceksin. Liderler asil ve soğukkanlı olur ama lideri lider yapan içindeki liderliktir. O yüzden yeni üyeleri severler ama yanlış yaparlarsa fena yaparlar. FENA yaparlar. Seni uyaracaktır. Çay ısmarlayacaktır. Seni tanımaya çalışacaktır ve iş teklif edecektir ve bu işi başarıyla yerine getirirsen gözüne gireceksin. Aylar geçecek ve mahallede tanınmış korkulan biri olacaksın. Oranın adamı olacaksın. En sonunda canına tak edecek. Çünkü mafya lideri o eski lider değildir. Artık öldürme vakti gelmiştir. Adamın güvenini kazandın ve çok yakınsınız. İki kurşun sık. Bak işte mafya liderisin. Hepsi bu kadar.
OHAAA MAFYA OLUCAM KESİN ! EYVALLA H DUR OKAYIMMM.
Eyvalla h okudum bu suç oranı yüksek mahallede ya bana zarar verirlerse :
Mafya işi risklidir. Herkese göre değil. Eğer bu riski göze alıyorsan sana bilmen gereken her şeyi söyledim.
Daha fazlası var mı reyiz
Geri kalanı sende. Destanları sen yazacaksın. Haydi koçum. Ama beni de alıyorsun değil mi? Muhasebem iyidir. Güvenebileceğin biri lazım. Kesinlikle arkandan vurmam.
Sen mafya lideri ol bana taktik öğret bende 0 dan mafya lideri olurum
Ben bu riski alamam.
Reyiz niye R yapıyorsun
Reyiz Liderler diğer insanlardan üstün olmalıdır, bilge olmalıdır. Dimi? Mesela Jon Snow iyi kılıç kullanır, iletişim becerileri yüksektir ve Game Of Thrones te oynar.
Ben nasıl kendimi geliştireyim?
İşe yarayacak. İşe yarayacak. Dene.
werqwerwer
Baya tecrubelisin denedin sanirim ya da cok film izledin ama malsin
Oğlun olunca adını mafya koy. Mafya babası olursun otomatik olarak
Hmm :)
Mafya lideri tarifi
Malzemeler :
Bir adet siyah takım elbise
Bir adet beyaz ilk üç düğmesi kesinlikle kapanmayan gömlek
Bir adet beyaz atkı
Bir tutam tesbih
Ve biraz da bayık bakışlar
Yapılışı tüm malzemeleri karıştır mafya liderliğiniz hazır dilerseniz üzerine sakal ve bıyık ilave edebilirsiniz afiyet olsun
Ben mafya elbisesi giymekten utanıyorum çünki, imam hatipli gibi gözüküyorum asdad
Allah seni alacak o nasıl tarif :D :D :D
:D :D :D
Paran varsa olursun tefecilik yap parayi kir once bence sonrada akarsin aga ama gunah
Param yok !
Zor ama once bir mafyanin yanindan basla adam oldurebikirmisi mesela
Mafyalık adam öldürmekmi :d
Valla adam oldurucen harac kesicen uyusturucu tacirligi olsun herseyi yapican mafyalik budur bence
Tamam, zaten sigarada öyle başlayınca devamı geliyor
Ya arkadasim ciddi ciddi konusuyon bide manyakmisin sen gunah gunah sacma sapan isler yapacagina iyilik yao
Mesela birisinin annene ailene mafyalik yapmasinimi isterdin iyilik yapmasinimi?
Ben mafya olucam len !
Ya çen mafyami olucan kiyamamm. dd
Bana kıyma :) <3
Cevap
6Cevap
Sana benim icin birisini öldür desem öldürürmüsün? Dkdjjdjd
Adamlarım öldürür ben pis işlere elimi sürmem ama adamım yok d
HAKSHGAHAHAHAHAHHASHS
ben yaparım reis madem sen yönetmek istiyorsun liderlik senin olsun
Burda reis benim bikere mafya benden olur sizden bir sey olmaz
Bu kızı öldürelim reyiz, birde küs tahça diyor, benim için birini öldürürmüsün?
Ben senin için neden birini öldüreyim? Sen kimsin !!!
doğru ortadan kaldırmak lazım
Abilerim devreye giriyor dadü dadü
@emre996 kurtar beni
benim adamımın kol kasları var bir kere emre beyi tek vuruşta öldürür galiba
Kol kasla olmaz o isler ADAM olsun teke tek bana karsi LSHHS afrikaya ucar
Eğer adamıma zarar gelirse, bana bir şey olmasın diye kaçarım lan !!!
@emre996 benim kızla sorunum yok sadece patron ölmesini istedi
Patron kacarim diyor sen gel benim adamim ol
Erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır, biz kaçarız ama plan yaparız !
Yapacagin plan da kacmaktir senin
Evet bu kadın çok zeki bizi bitirdi
: (
JAHAHSHHAHAHHA TAMAM SUSUN
para konusunda anlaşırsak olabilir kim fazla para önerirse onun sadık koruması olurum
@_DİSASTER_ Ben fakirim git ona : (
Ben nasıl olacağımı buldum bile
Budu gidisle zor olursun kardesim hadi eyv
Relax ol evinden alcam seni !
rumeysa hanım halen ücret konusunda anlaşma yapmadık :D
@emre996 ergen değilim belediye başkanı için 1 yıl bir gece kulübündede 6 ay kadar bodyguard olarak görev aldım
@_DİSASTER_ Oha reyiz sen ciddisin !
aynen öyle tecrübem olmasa sırf dalga olsun diye yazmam ben
@_DİSASTER_ gece klübünde çalışan biri nerde oturuyon reyiz mafyalık yapalım d
gece kulübündeki iş devam ediyor olmasa harbiden mafyalık düşünürdüm ama buradan ayrılamam dostum memleket Konya
@_DİSASTER_ bana önerin var mı reyiz
hangi konuda öneri?
@_DİSASTER_ Mafya olma konusunda d nasıl çevre yapmalıyım nasıl hitap etmeliyim
önce benim yaptığım gibi gece kulüplerinin hepsini gez dolaş patronuyla görüş bodyguard olmak için uygun olduğunu kabul edilirsen hemen çalışacağını söyle sonra zaten beline emaneti verirler silah taşımaya alışırsan kolay olur çevre edinmek çünkü gece kulübüne sadece müşteri gelmez mekan sahibiyle görüşmeye gelenler falan olur zengin tayfa yani onlarla da iyi kötü muhabbetin olursa tamamdır
@_DİSASTER_ anladım beni döverler atarlar ordan 1.79 ve 59 kg yim :d
Olsun bizde kendimize hükmederiz : (
@emre996 Sifonu çekeli uzun süre oldu, neden tekrar çıktın ortaya
Azizim yapmayın şöyle şeyler. 😊 Yre i nesilin maşallah kafalar pırıl pırıl.
kafa yapımız aynı demin aynı soruyu ben sordum
Sen nasıl mafya olacaksın
uyuyşturucuya bulaşmayan yoksula dokunmayıp zenginden alan
Ben suç işlemeyen mafya olucam :d
suçsuz mafya mı olur :D
Bizi hapse atarlar sonra :D
hayalperestlik iyi değil gerçeğe dön evlat
Mafyalar var ama
artık mafyalar bile işlerini hukukla hallediyor bam bam adam vurma falan kalmadı artık kameralar var s*kerler adamı
Adam adamı si kmez !
öyle bir s*kerler ki aklın hayalin durur
Tecavüzden kaçınmak zorsa zevk almaya bak demişler
eğer bu işlere girersen kaçınamazsın da girmezsen dötü sağlama alırsın
Giden bir gö t olsun ödeşiriz mutlaka
ugras mafyadan adam olsaydi
Ben mafya olacam !
İnş olursun
Ben iyi bir mafya olucam
Tamam
Olunca söyle bende çalışırım yanında
Hüü mafya lideri olduysan evlenebiliriz :'(